3 شبه که پدرم مارو ول کرده رفته.اینجا فامیل و آشنا نداریم که بگیم رفته اونجا. خودش میگه شبا تو مغازه میخوابم ولی اونجا که دسشویی و حموم نداره. یه چند مدته که یه زنی هی زنگش میزد. شمارشو برداشتم..بچه ها چیکار کنم...مامانم داره از غصه دق میکنه
ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.
من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.
بابای من خیلی ادعا داره این اتفاق برا ما بیفته از خدامونه فوری رو میکنم دستشو در جا طلاق مادرمو میگیرم .. البته برا بابای من حق اینه . اینو ب تو تعمیم نمیدم . ولی خب بازم تحقیق کن ببین کجاس . 😑 بعد تکلیفو روشن کن
این کاربری دست دختر خالمم هست گاهی ی تاپیک تاپیکی میزنه خیلیییی کم .. اون متاهل من مجرد خب پس ی وقتایی ی تناقضایی داره تاپیکا چون از دوتا جهان متفاوتیم دختر خالم دیگه شماره نداشت ک با خط خودش کاربری بسازه ) من عضو کمپین تحریم همگانی نینی سایتم 😂از تاریخ ۱۰/۱ ( اول دی ماه ) ..هیچ تاپیکی نزنیم و هیچ تاپیکی هم شرکت نکنیم .. 🖐🏻 دق و دلی تموم گرونی ها و اعتراضایی که باید میکردیمو نکردیم توی زندگیمون رو سر سایت خالی کنیم؟ 😂😂 گناهه ( ولی شوخی در رفته متحد شیم این ماجرای عکس حل شه به حرفمون گوش کنن )
خرجی شما رو بده بقیش مهم نیست دخالت نکن احتراما از بین نره
😐😐😐😐
كن معنا يا الله، لأنك الوحيد الذي يشعر بنا ويهتم بأمرنا ويدرك كل مافينا.خدایا در کنار ما باش، چون تو تنها کسی هستی که احساس ما را درک میکند و به ما توجه میکند و از هرآنچه درون ماست با خبر است ♥️
بعدم دلیل واسه اثبات داشته باشید تا تکلیف مادرت روشن شه
كن معنا يا الله، لأنك الوحيد الذي يشعر بنا ويهتم بأمرنا ويدرك كل مافينا.خدایا در کنار ما باش، چون تو تنها کسی هستی که احساس ما را درک میکند و به ما توجه میکند و از هرآنچه درون ماست با خبر است ♥️
یعنی دورارجون شما جای اون بودی دوسداشتی بایه پدر خیانتکارزندگی کنی؟