2777
2789
عنوان

پدرم مارو ول کرده رفته با یه...

| مشاهده متن کامل بحث + 731 بازدید | 52 پست

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

بابای من خیلی ادعا داره این اتفاق برا ما بیفته از خدامونه فوری رو میکنم دستشو در جا طلاق مادرمو میگیرم .. البته برا بابای من حق اینه . اینو ب تو تعمیم نمیدم . ولی خب بازم تحقیق کن ببین کجاس . 😑 بعد تکلیفو روشن کن

این کاربری دست دختر خالمم هست گاهی ی تاپیک تاپیکی میزنه خیلیییی کم ‌‌‌‌.. اون متاهل من مجرد خب پس ی وقتایی ی تناقضایی داره تاپیکا چون از دوتا جهان متفاوتیم  دختر خالم دیگه شماره نداشت ک با خط خودش کاربری بسازه ) من عضو کمپین تحریم همگانی نینی سایتم 😂از تاریخ ۱۰/۱ ( اول دی ماه ) ..‌هیچ تاپیکی نزنیم و هیچ تاپیکی هم شرکت نکنیم .. 🖐🏻 دق و دلی تموم گرونی ها و اعتراضایی که باید میکردیمو نکردیم توی زندگیمون رو سر سایت خالی کنیم؟ 😂😂 گناهه ( ولی شوخی در رفته متحد شیم این ماجرای عکس حل شه به حرفمون گوش کنن  ) 
خرجی شما رو بده بقیش مهم نیست دخالت نکن احتراما از بین نره

😐😐😐😐

‏‏كن معنا يا الله، لأنك الوحيد الذي يشعر بنا ويهتم بأمرنا ويدرك كل مافينا.خدایا در کنار ما باش، چون تو تنها کسی هستی که احساس ما را درک می‌کند و به ما توجه می‌کند و از هرآنچه درون ماست با خبر است ♥️
اگ میتونید اثبات کنید که برید دادگاه و ...چی بگ‌ادم خب😑

متوجهی چی میگی عزیزم باباشه ها

تاتوانی درجهان یک رنگ باش قالی از صد رنگ بودن زیرپاافتاده است💞💖❤عشق زندگیم همسر مهربونم خیلی دوست دارم اگه میشه برام یه صلوات بفرستید🥰🙏

وایییی🥺🥺

اول مطمئن شو 

بعدش کنارت مامانت باش اصلا تنهاش نذار 

اگه دیدی واقعا پای یه زن دیگه درمیون مهریه مامانتو بزار اجرا و پدرشو دربیارید

یه تئوری هم هست که میگه : آدمایی که همیشه سعی میکنن همرو خوشحال کنن، خودشون خوشحالی رو خیلی کم تجربه کردن.💟💫
23 سالمه

ب شما هیچ ربطی نداره اسی جان خواهر من اینجوری گند زد ب زندگیمون یه چیه بین مادرت و پدرت ب شما هیچ ربطی نداره

تاتوانی درجهان یک رنگ باش قالی از صد رنگ بودن زیرپاافتاده است💞💖❤عشق زندگیم همسر مهربونم خیلی دوست دارم اگه میشه برام یه صلوات بفرستید🥰🙏
شما اشتباه خوندی میگه ادم چی بگه خب😂

اها ببخشید عزیزم

23 سالمه

خب خداروشکر بچه نیستی و میتونی کمک مادرتم کنی 

باید قوی باشه بجای ناراحت بودن 

اگ تونستی یابرادر داری زنگ بزنید بهش باتفن عمومی چیزی تهدیدش کنید 

بعدم دلیل واسه اثبات داشته باشید تا تکلیف مادرت روشن شه

‏‏كن معنا يا الله، لأنك الوحيد الذي يشعر بنا ويهتم بأمرنا ويدرك كل مافينا.خدایا در کنار ما باش، چون تو تنها کسی هستی که احساس ما را درک می‌کند و به ما توجه می‌کند و از هرآنچه درون ماست با خبر است ♥️

چرا اینجوری میکنید بچه ها ب ایشون چ ربطی داره واقعا نمیفهمم

متوجهی چی میگی عزیزم باباشه ها

😐😐خب مگ چی گفدم😐

یعنی دورارجون شما جای اون بودی دوسداشتی بایه پدر خیانتکارزندگی کنی؟

2790
2778
2791
2779
2792