2777
2789
عنوان

دوست پسرم

| مشاهده متن کامل بحث + 609 بازدید | 53 پست

ولی خب دوس پسر ارزش نداره هزار تومنم خرجش کنی 

ی دختر هر چقدرم سینگل باشه تنها نیست😎من و کودک درونم💃🏻شخصیت دومم🙄کرم درونم😝اون روی سگم😬کلا ی خانواده ایم😌😍😂 تاپیک مشاعره تگم کنید😉عضو اکیپ دلبران شیرین🍊🍃آرمی💜آواکادو💚فمینیسم♀️

همیشه از اینکه برم انحراف بینی‌م رو عمل کنم و بخوام تامپون بکشم میترسیدم  
ولی دوستم پیش دکتر حامد عباسی بدون تامپون عمل کرد منم رفتم و عمل کردم پیششون و الان خیلی راحت تر نفس میکشم، عمل زیباییشون هم بدون تامپونه
اگه شما هم درباره عمل بدون تامپون کنجکاوید، جزئیات بیشتر رو اینجا ببینید   

به جون تو ابجی زیاد نمیارزه

🙁

ی دختر هر چقدرم سینگل باشه تنها نیست😎من و کودک درونم💃🏻شخصیت دومم🙄کرم درونم😝اون روی سگم😬کلا ی خانواده ایم😌😍😂 تاپیک مشاعره تگم کنید😉عضو اکیپ دلبران شیرین🍊🍃آرمی💜آواکادو💚فمینیسم♀️
بخدا ابجی هر کلاف کاموا 30 تومن پولش دادم دوتا خریدم دارم میبافم

اشتباه میکنی دیگه بباف برای بابات. من موقع نامزدی برای شوهرم بافتم استفاده نکرد و اونی که مامانش با کامواهای کهنه که از لباس دیگه شکافته بود براش بافته بود استفاده میکرد منم اونی که خودم بافته بودم شکافتم انداختم رفت گفتم لیاقتت همونه . من برای بابام و داداشمم بافتم نزدیکه ده ساله استفاده میکنند با کلی هم تشکر. من نامزدم بود این چس بازی رو در اورد برای تو که دوست پسره بدتر

ولی خب دوس پسر ارزش نداره هزار تومنم خرجش کنی 

آره واقعا من قبلا کلی خرج میکردم اون هیچی😐

از وقتی کات کردم خیلی خوب شده پولامو واسه خودم خرج میکنم😂

ترجیح میدهم به ذوقِ خویش دیوانه باشم تا به میلِ دیگران عاقل😆

من یه بار ولنتاین برام کم گذاشت

فقط یه جعبه شکلات و عروسک داد

نشون دادم ناراحت شدم

از اون به بعد تمام مناسبتها کادوی خوب خرید و رستوران لاکچری برد 

تو هم نشون بده ناراحت شدی یا اوکی میشه یا اهمیت نمیده

اون موقع تو هم تصمیم میگیری بمونی باهاش یا نه

لطفا پیام خصوصی نفرستید. متشکرم
آره واقعا من قبلا کلی خرج میکردم اون هیچی😐 از وقتی کات کردم خیلی خوب شده پولامو واسه خودم خرج میکن ...

👌🏻👌🏻👌🏻😂