ی دختر هر چقدرم سینگل باشه تنها نیست😎من و کودک درونم💃🏻شخصیت دومم🙄کرم درونم😝اون روی سگم😬کلا ی خانواده ایم😌😍😂 تاپیک مشاعره تگم کنید😉عضو اکیپ دلبران شیرین🍊🍃آرمی💜آواکادو💚فمینیسم♀️
همیشه از اینکه برم انحراف بینیم رو عمل کنم و بخوام تامپون بکشم میترسیدم ولی دوستم پیش دکتر حامد عباسی بدون تامپون عمل کرد منم رفتم و عمل کردم پیششون و الان خیلی راحت تر نفس میکشم، عمل زیباییشون هم بدون تامپونه اگه شما هم درباره عمل بدون تامپون کنجکاوید، جزئیات بیشتر رو اینجا ببینید
ی دختر هر چقدرم سینگل باشه تنها نیست😎من و کودک درونم💃🏻شخصیت دومم🙄کرم درونم😝اون روی سگم😬کلا ی خانواده ایم😌😍😂 تاپیک مشاعره تگم کنید😉عضو اکیپ دلبران شیرین🍊🍃آرمی💜آواکادو💚فمینیسم♀️
اشتباه میکنی دیگه بباف برای بابات. من موقع نامزدی برای شوهرم بافتم استفاده نکرد و اونی که مامانش با کامواهای کهنه که از لباس دیگه شکافته بود براش بافته بود استفاده میکرد منم اونی که خودم بافته بودم شکافتم انداختم رفت گفتم لیاقتت همونه . من برای بابام و داداشمم بافتم نزدیکه ده ساله استفاده میکنند با کلی هم تشکر. من نامزدم بود این چس بازی رو در اورد برای تو که دوست پسره بدتر
آره واقعا من قبلا کلی خرج میکردم اون هیچی😐 از وقتی کات کردم خیلی خوب شده پولامو واسه خودم خرج میکن ...
👌🏻👌🏻👌🏻😂