2777
2789
عنوان

معروف ترین کاربرای اینجا کیا هستن؟بیاین همه نظرتونو بگید😀

| مشاهده متن کامل بحث + 1470 بازدید | 240 پست

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

آره 😯   یکی بهم گفت دختر بمیره میره بهشت و ..... 😶😶😶😶فعلا مهراب گوش میدم .

مهراب نگوش بابا  چیه اون😑😑

روحیت خوب شه  مسخره بازی تتلو  بگوش😂

امضامو بخون بیچاره   چقد ینی  میتونی  بدبخت باشی دلم به حالت میسوزه 35 سالته مثل بچه 5 ساله میمونی  چقد حقیر میتونی باشی  بخاطر یه کاربری ماه  هاست خودتو به همراه دوستات  داری به این در اون در میزنی تا ابروی چن نفرو ببری     یه کاربری که هویتشم معلوم نیست اونم تو یه سایت  زنونه  ینی اینقد عضویتت اینجا   برات مهم بود که حاضری شکایت کنی  چه اتیشی بسوزونم  خاک تو سرت کنم شک دارم شاید 15 سالته  من  بخاطر یه سو تفاهم اون کارو کردم بعد که دیدم اشتباه شده ازت حلالیت خاستم حتی خاستم بازت کنن ولی تو بچه ننه ادم نیستی  برو شکایت کن  بگو پلیس فتااااااا  ابروی منو  تو ننیی سایت بردن من تو سایت بارداری با 35 سال سن عضو بودم کاربریمو ترکوندن شکایت دارم  اونجا خیلی جنتلمن بودم.تاپیک میزدم لایک زیادمیخورم  منو به عنوان یه جنتلمن تگ میکردن  بعدش کمکم داشتم رسم رسوم بارداریو یاد میگرفتم خلاصه دلم تنگ شده برای تاپیکام بهت نمیخندن؟ 
@______negar______    عنتر برقی😏😂😂😂

ژونز#  

من همیشع ی صندلی واسم کم بود ،کتم واسم تنگ بود ، کفشام برام کوچیک بود،ساعتم خواب میموند و من ازش جلوتر حرکت میکردم .دنیا برا من جای کوچیکیع ،احساس میکنم همع جا بستس و نمیتونم نفس بکشم، انگار همع این لحظع هارو قبلا دیدم، درختا، صدای ابشار،قورباغه ها، اونارو زمانی میبینم ک در حال مردنم/
گ داره

نمیدونم اونی که توفکرمه هست یان...ولی یه نفرهست..منم ازش بدم میاد..به نظرم خیلی خودشیفته ومغروره..کلادخترخوبی هستاولی منم ازش زیادخوشم نمیام

البته خیلیمعروفه وشناخته شده..اونایی که عکسشودیدن میگن خوشگله

@______negar______   😘😘😘

یار پلنگی جنگی جنگلی وحشی من/

من همیشع ی صندلی واسم کم بود ،کتم واسم تنگ بود ، کفشام برام کوچیک بود،ساعتم خواب میموند و من ازش جلوتر حرکت میکردم .دنیا برا من جای کوچیکیع ،احساس میکنم همع جا بستس و نمیتونم نفس بکشم، انگار همع این لحظع هارو قبلا دیدم، درختا، صدای ابشار،قورباغه ها، اونارو زمانی میبینم ک در حال مردنم/
کیا؟

مثلا یدونش zaripa

امضامو بخون بیچاره   چقد ینی  میتونی  بدبخت باشی دلم به حالت میسوزه 35 سالته مثل بچه 5 ساله میمونی  چقد حقیر میتونی باشی  بخاطر یه کاربری ماه  هاست خودتو به همراه دوستات  داری به این در اون در میزنی تا ابروی چن نفرو ببری     یه کاربری که هویتشم معلوم نیست اونم تو یه سایت  زنونه  ینی اینقد عضویتت اینجا   برات مهم بود که حاضری شکایت کنی  چه اتیشی بسوزونم  خاک تو سرت کنم شک دارم شاید 15 سالته  من  بخاطر یه سو تفاهم اون کارو کردم بعد که دیدم اشتباه شده ازت حلالیت خاستم حتی خاستم بازت کنن ولی تو بچه ننه ادم نیستی  برو شکایت کن  بگو پلیس فتااااااا  ابروی منو  تو ننیی سایت بردن من تو سایت بارداری با 35 سال سن عضو بودم کاربریمو ترکوندن شکایت دارم  اونجا خیلی جنتلمن بودم.تاپیک میزدم لایک زیادمیخورم  منو به عنوان یه جنتلمن تگ میکردن  بعدش کمکم داشتم رسم رسوم بارداریو یاد میگرفتم خلاصه دلم تنگ شده برای تاپیکام بهت نمیخندن؟ 
همه اینجور که شما میگی نیستن عزیزم با معروفیت تو نی نی سایت به کسی جایزه ام نمیدن 

منم نگفتم همه! فقط و فقط یکنفر منظورم بود اتفاقا کاربرای معروف الکی معروف نشدن بعضیاشون بخاطر آگاهی و نظرات مثبتشون و مهربونیشون معروف شدن هم معروف و هم محبوب مثه موهیتا،اوپرا،جانی دپ، اینارو من خیلی دوست دارم.

درضمن معروفیت جایزه نمیدن ولی برا کسی که ظرفیت نداره،خوب نیست!

مهراب نگوش بابا  چیه اون😑😑 روحیت خوب شه  مسخره بازی تتلو  بگوش😂

😆

لغو دوستی ها را همه را زدم .... چون خیلی شلوغ بود کسی کارم داشت بهم بگه بعد در خواست بهم بده .....تا بشناسم .... 
چرا نمیتونم تگ کنم 😐

عه الان  جنگ میشه😁