2777
2789

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

یه حس خجالت آمیخته با ذوق زدگی دارم نسبت بهش 🙈 خودمو لایقش نمیدونم و خیلی به نظرم بعید میاد یه روز ...

اعتماد به نفست  تو حلقم دختر 😤

فاااااان#  

دختر استین هارو بزن بالا رو اعتماد به نفست کار کن من مطمعنم تو بهترینی و لایق بهترین ها

😍💀✨یه خانوم شاد و پرانرژی😍                       یه صلوات مهمونم می‌کنی خواهری واسه حاجت تو دلمه😍😘توتاپیکهای باحال و خنده دار و عکس وغذا.عاشقانه عارفانه بی بهانه😛😂😂😂😂تگم کنید باتچکر                                😍 با افتخار ترکم و مذهبی 😍 از دادن عکس هم معذوریم😈😂😂                                                                                     آقا جریان اسم کاربری مو بهتون  بگم جونم واستون بگه که من هر اسمی صفتی لغتی نوشتم نشد آخرش اتفاقی مرحوم نوشتم شد😶.                                             راستی سوال قانون جذبی داشتین من هستم 👌💗〽️
اعتماد به نفست  تو حلقم دختر 😤 فاااااان#   دختر استین هارو بزن بالا رو اعتماد به نفست ...

قربونت برم مهربون    

دعا کن بهش برسم خیلی دوسش دارم

یعنی اگه یه مو از سرش کم بشه...   

ای عشق... از آتش اصل و نسب داری  از تیره ی دودی  از دودمان باد آب از تو طوفان شد  خاک از تو خاکستر از بوی تو آتش در جان باد افتاد  هر قصر بی شیرین چون بیستون ویران هر کوه بی فرهاد کاهی به دست باد هفتاد پشت ما از نسل غم بودند ارث پدر ما را اندوه مادرزاد  از خاک ما در باد بوی تو می آید تنها تو میمانی ما میرویم از یاد💔
میشه بگی چرا؟میخام از ویژگیهاش بگی ک باعث شده خنثی باشی

از بی توجهی هاش بگم زمانی ک من میپرسیدمش اون حسابم نمیاورد

خونوادش بدترین‌کاری ک کردن بازم پشت اونابود میزد تو دهن من.

صبح تا عصر سرکار اصلن ن زنگ میزد ن ج تلفن میداد 

عصری ک مستقیم میره مست میکنه ۲ شب برمیگرده

و و و و خیلی کارای دیگه 

شدم‌سنگ فقط

حسی نمونده 

گفتم ب جهنم هرچی میخوای بکن 

خدا اگر بخواد هیچ‌کس جلو دارش نیست امیدوارم ک خدا برات بخواد💞  تو زندگیم ی آدمایی هستن ک با هر کلمه حرفاشون  بارها بارها ب خودم میگم کاش هیچوقت نمیشناختمشون😄    

فعلا ازش بدم میاد بیشعور بچه ننه 

بچه ها شوهرم هر روز میره خونه مادرش سر میزنه

من دوست ندارم بره

یروز هم این نره مادرش زنگ میزنه میگه چرا نیومدی و ترسیدم و نگران شدم و از این حرفا 

منم همش میگم کم برو شاید ما بخوایم بریم مسافرت یا جایی نخوایم کسی بدونه 

چرا مادرت هر روز زنگ میزنه مگه تو بچه ای؟

بعداز عروسی هم یه مسافرت کوچیک رفتیم مادرش روزی سه بار زنگ میزد و شوهرم که همش پشت فرمان بود من جواب میدادم و فقط برای این خانم توضیح میدادم کجاییم و کجا رفتیم و کی بیدار شدیم 

اعصابم خورده تورو خدا اگر کسی مشکل منو داشته یا میتونه کمکم کنه بگه 

خیلی همدیگه رو دوست داریم و برای هم چیزی کم نمیذاریم اما نمیدونم چرا شوهرم همش خونه باباشه و به حرفم گوش نمیده 

اینم بگم قبل ازدواج اصلا هیچ دلبستگی به خانوادش نداشته شانس  💩  من خانواده دوست شده😞