2821
2789
عنوان

کنکور تجربی

| مشاهده متن کامل بحث + 823 بازدید | 80 پست
سلام ترانه جون خوبی من امروز به دلیل اینک دندونمو جراحی کردم نتونستم درس بخونم براهمین گوشیمو بم داد ...

تورو خدا ؟واقعا عومیا رو بستی؟اخه چجور لعنتی

چن سالته از کی داری میخونی مگه

با من اینکارو نکن  

خودت میخونی یا برنامه کنکوری داری و‌کلاس و‌کنکور و این حرفا 

دبیرستان اوضاع درست خوب بود؟

عشق یک زینب و هفتاد و دو سر میخاهد  .........بچه بازیست مگر عشق جگر میخواهد.....سلام ب روح بلند حاج قاسم سلیمانی٬ دشمن خوب بداند امروز سردار ما بی واسطه پیام میفرستد و بی انکه رصد شود ب خطوط سرکشی میکند و قوی ترین رادار ها و پهپادهای شما نمیتواند روح بلند او را هدف قرار دهد. دشمن بداند امروز یک ایران قاسم سلیمانیست.  پای اولاد علی ک درمیان باشد خودم بند پوتین جگرگوشه ام را سفت میکنم.      اللهم ارزقنا شهادت
تورو خدا ؟واقعا عومیا رو بستی؟اخه چجور لعنتی چن سالته از کی داری میخونی مگه با من اینکارو نکن &nbs ...

ببخشید چی شده توروخدا حالتو بدنکن این جا مال انگیزس ک تو پرقدرت تر از قبل درس بخونی اروم باش 

متعهد=متاهل به=>B خانوم آقاییم😁❤

دخترا من از پف پلک بالا و  پف و گودی زیر چشمم واقعا کلافه شده بودم 😭 پیش دکتر کیوان رضایی عمل پلک بالا و پایین انجام دادم 😊

پلک پایینم بدون بخیه بیرونی بود و الان خیلی جوون‌تر و شاداب‌تر شدم 😍

جای بخیه پلک بالا هم اصلا تو چشم نیست.

هرکی میبینتم میگه چقدر سرحال و جوون شدی ❤️😍

اگر خواستین من دکترمو از اینجا پیدا کردم

سلام عزیزم ممنون آفرین.. ماشالله اینطور که تو درس میخونی ما دیگه رومون نمیشه گزارش بدیم   &nb ...

ممنون رفیق ....اختیار داری  این چ حرفیه موفق باشی وای من بخوابم صبح ساعت ۶ باید شروع کنم 

ببخشید چی شده توروخدا حالتو بدنکن این جا مال انگیزس ک تو پرقدرت تر از قبل درس بخونی اروم باش 

از داخل پوکیدم  واقعا افرین بهت منم الان از خاب پاشدم بنظرت امیدی ب رتبه اوردنم هس  صب زود پاشدم نهایت ی رب بتونم بخونم چون خابم میگیرع و نمیتونم   

عشق یک زینب و هفتاد و دو سر میخاهد  .........بچه بازیست مگر عشق جگر میخواهد.....سلام ب روح بلند حاج قاسم سلیمانی٬ دشمن خوب بداند امروز سردار ما بی واسطه پیام میفرستد و بی انکه رصد شود ب خطوط سرکشی میکند و قوی ترین رادار ها و پهپادهای شما نمیتواند روح بلند او را هدف قرار دهد. دشمن بداند امروز یک ایران قاسم سلیمانیست.  پای اولاد علی ک درمیان باشد خودم بند پوتین جگرگوشه ام را سفت میکنم.      اللهم ارزقنا شهادت
سلام ترانه جان اتفاقا دیشب سر زدم ب تاپیک دیدم نیستی گفتم لابد خدای نکرده باز حالت خوب نبوده یا کلن ...

سلام عزیزم
گلم من ساعت خاصی تعیین نکردم تا هرکس هرموقع راحته بیاد. خودم متاسفانه گاهی فراموش میکنم یا چون استقبالی ندیدم نیومدم گزارش کار بدم حس کردم خودم با خودم حرف میزنم! گاهی هم به دلیل مشکلاتی نخوندم و روم نمیشه بیام بگم نخوندم!  

ولی در کل من کنکور اولم نیس. قبلا درسا رو خوندم پایم بد نیس خوبه. 

اما برای امسال اختصاصیا رو تقریبا یک سومشون تکمیله. عمومیا هم بطور میانگین یک دوم رو کامل کردم.

ولی راضی نیستم اصلا از خودم باید خیلی بیشتر تلاش کنم...

2-3 هفته ای هس خیلی سست شدم تا بیشتر از این دیر نشده باید برگردم حسابی سر درس

درخواست دوستی قبول نمی‌کنم || کاربر گرامی، اینجا یه سایت تبادل نظر عمومی هس نه چت شخصی و هرکس میتونه به هر پستی ری‌اکشن بده. پس اگه به پستت توی یه تاپیک ریپلای زدم، نگو: «با تو نبودم. مخاطبم استارتر بود» این حرف خیلی مسخره است.
از امشب ب بعد حتما هرشب میام همینجا و میگم خوشحالم اینجور واقعا انگیزه میگیرم 

خوبه اگه واقعا بیاید منم میگم

سعی میکنم اگه حتی نخوندم هم بگم که نخوندم چون این خودش یه جور تنبیهه!

درخواست دوستی قبول نمی‌کنم || کاربر گرامی، اینجا یه سایت تبادل نظر عمومی هس نه چت شخصی و هرکس میتونه به هر پستی ری‌اکشن بده. پس اگه به پستت توی یه تاپیک ریپلای زدم، نگو: «با تو نبودم. مخاطبم استارتر بود» این حرف خیلی مسخره است.
ممنون رفیق ....اختیار داری  این چ حرفیه موفق باشی وای من بخوابم صبح ساعت ۶ باید شروع کنم

خیلی خوشحالم که اینجا هستی. 

چون به من واقعا حس رقابت رو القا کردی.  

امیدوارم هردومون و بقیه دوستان به هدفمون برسیم
جدّاً برات آرزوی موفقیت میکنم. امیدوارم خیلی خوب نتیجه تلاشهاتو ببینی عزیزم

سلام

ایــن گزارش کار امروز منه. اصلا خوب نیست اما متاسفانه مهمون ناخونده داشتیم. 

خخخ ممنون این تاریخ خیلی الان مهم شد واسه خونواده ....یوقتایی نگی از زیر درس دررفته هاااا نه بخدا اینطوری نیست این تاریخ مهم بود اومدم الان دیگ رفتم😁😂

خیلی خوشحالم که اینجا هستی.  چون به من واقعا حس رقابت رو القا کردی.     امیدوارم هر ...

فدای تو عزیزممممم خداروشکر هرجمعه اگ‌بهم بدنوگوشیو خیلی خوبه میام گزارش کار میدم

خخخ ممنون این تاریخ خیلی الان مهم شد واسه خونواده ....یوقتایی نگی از زیر درس دررفته هاااا نه بخدا ای ...

فکر کنم اشتباهی اینجا گفتی 😉😁

عزیزم من اینجا مسئول بازرسی و نظارت نیستم. فقط این تاپیکو زدم برای افزایش روحیه و انگیزمون

فدای تو عزیزممممم خداروشکر هرجمعه اگ‌بهم بدنوگوشیو خیلی خوبه میام گزارش کار میدم

زنده باشی گلم

خوشحال میشم

موفق باشی عزیزم

سلام ایــن گزارش کار امروز منه. اصلا خوب نیست اما متاسفانه مهمون ناخونده داشتیم. 

باز نکرد گزارش کارت

سلام

منم امروز مث چن روز پیش تنبلی کردم تقصیر خودمه باید ی فکری بکنم وگرنه اینجوری رتبه برتر ک هیچ ٬بقول خالم پشمم نمیشم 

از داخل پوکیدم   واقعا افرین بهت منم الان از خاب پاشدم بنظرت امیدی ب رتبه اوردنم هس   صب ...

عشقم تو واقعا اگ هدفت برات مهمه باید صبحا ازخوابت بزنی این ینی قدم اول برا بدست اوردن هدفت