2821
2789
عنوان

کنکور تجربی

| مشاهده متن کامل بحث + 823 بازدید | 80 پست
سلام عزیزم من و یه سری از دوستانم یه سری گروه هایی در ایتا تشکیل دادیم برای رفع اشکال درسی دانش آموز ...

مرسی عزیزم خیر ببینی حتما عضو میشم

من یه منتظرم... منتظر حل شدن مشکلم. خدایا خسته ام از صدا زدن های بی جواب. نذار رو به تباهی برم. 12 سال گذشت و من همچنان منتظر. خدایا رحمتتو ازم دریغ نکن.به دلم افتاده این روزا حاجت روا میشم.  خدا جونم دلم مثل سیر و سرکه می جوشه کمکم کن .میشه لطفا برای حل شدن مشکلم صلوات بفرستین؟هر کی واسم دعا کنه الهی که حاجت روا شه.

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

سلام عزیزم من و یه سری از دوستانم یه سری گروه هایی در ایتا تشکیل دادیم برای رفع اشکال درسی دانش آموز ...

من ایتا ندارم چجوری میتونم بیام؟

متعهد=متاهل به=>B خانوم آقاییم😁❤
منم هستم  کاش گروه واتس تشکیل میدادین خیلی بهتره

خوش اومدی

توضیح دادم توی کامنتا... بعضیا ندارن واتس و تل و... بعضیا هم نمیخوان خارج از اینجا با کاربران در ارتباط باشن

درخواست دوستی قبول نمی‌کنم || کاربر گرامی، اینجا یه سایت تبادل نظر عمومی هس نه چت شخصی و هرکس میتونه به هر پستی ری‌اکشن بده. پس اگه به پستت توی یه تاپیک ریپلای زدم، نگو: «با تو نبودم. مخاطبم استارتر بود» این حرف خیلی مسخره است.
سلام‌منم کنکوریم

سلام عزیزم

موفق باشی

درخواست دوستی قبول نمی‌کنم || کاربر گرامی، اینجا یه سایت تبادل نظر عمومی هس نه چت شخصی و هرکس میتونه به هر پستی ری‌اکشن بده. پس اگه به پستت توی یه تاپیک ریپلای زدم، نگو: «با تو نبودم. مخاطبم استارتر بود» این حرف خیلی مسخره است.

دوستان اگه موافق باشید از فردا شب گزارش کار بدیم

ساعت خاصی تعیین نمیکنم شاید یکی زودتر یا دیر از بقیه درسش تموم بشه

فقط برای یادآوری، هرساعتی خودم بیام اونایی که گزارش ندادن رو منشن میکنم

کسانی که هنوز شروع نکردن هم بگن که فعلا منشن نکنم اونها رو تا بی جهت براشون نوتیف نره 

@kimberli    

@آیدااااااااااااااااا    

@saminroz    

@تندیس1372  

دوستان اگه موافق باشید از فردا شب گزارش کار بدیم ساعت خاصی نمیذارم شاید یکی زودتر یا دیر از بقیه ...

@ماحی۱۹۸۵  

@8823yasi  

@khanoomemojtaba  

@_۱۳۹۸dokhtare_aftab  

دوستان اگه موافق باشید از فردا شب گزارش کار بدیم ساعت خاصی تعیین نمیکنم شاید یکی زودتر یا دیر از ...

مرسی گلم شماا شروع کنین منم میام از هفته های بعد

من یه منتظرم... منتظر حل شدن مشکلم. خدایا خسته ام از صدا زدن های بی جواب. نذار رو به تباهی برم. 12 سال گذشت و من همچنان منتظر. خدایا رحمتتو ازم دریغ نکن.به دلم افتاده این روزا حاجت روا میشم.  خدا جونم دلم مثل سیر و سرکه می جوشه کمکم کن .میشه لطفا برای حل شدن مشکلم صلوات بفرستین؟هر کی واسم دعا کنه الهی که حاجت روا شه.
من ب علت وابستگی ب گوشی گوشیمو جمع کردم فقط جمعه ها میام چیکار کنم؟

عزیزم وقتی خودت انقد مشغول درست هستی خب نیازی به اینجا نداری
این فضاها برای تقویت روحیه و استمرار هس. بنظرم شما همون به درست برسی بهتره. اگر هم دوست داری همکاری کنی خب ما هم خوشحال میشیم میتونی اخر هفته مطالعه هفتگیت رو به تفکیک هر درس جمع بزنی بگی.

دوستان اگه موافق باشید از فردا شب گزارش کار بدیم ساعت خاصی تعیین نمیکنم شاید یکی زودتر یا دیر از ...

سلام من کلا با برنامه ازمون گزینه ۲ پیش میرم ازمون اول و دوم رو متاسفانه هنوز ثبت نام نکرده بودم ازمون سوم رو شرکت کردم برای شروع از خودم راضی هستم چون درسایی مثل فیزیک و شیمی  و عربی برام سنگین تر از بقیه هستن و من رفتم تو دلشون.

زبان انگلیسی چون سطح زبانم خوبه .نخونم هم بالای ۶۰ میزنم ولی توقع بالاتر دارم از خودم.یه جورایی میتونم ضعف عربی رو با انکلیسی پوشش بدم.دو هفته ی دیگه ازمون دارم امیدوارم که بهتر از قبلی بدم

بسم الله الرحمن الرحیم
سلام من کلا با برنامه ازمون گزینه ۲ پیش میرم ازمون اول و دوم رو متاسفانه هنوز ثبت نام نکرده بودم ازم ...

آفرین.. پرقدرت ادامه بده حتما موفق میشی
بنظرم برای ازمونا اشکالی نداره که روی تک درس یا چند درس تمرکز کنی اما برای کنکور سعی کن همه درسات در یه سطح باشن. چون تعادل درصدها نتیجه بهتری میده تا اینکه یه درس رو خیلی خوب بزنی و یه درس دیگه رو پایین

من امروز حالم خیلی بد بود فقط تونستم

۱:۱۵ زیست

۳۰دقیقه ادبیات 

بخونم😓😑