2777
2789
عنوان

بنظرتون عشق وجود داره

| مشاهده متن کامل بحث + 251 بازدید | 33 پست
یعنی چی😢😢

یعنی اینکه عزیزم عشق وجود داره ولی آدم عاشق هیج وقت جار نمیزنه هیچ وقت نمیاد از عالم عشق حرف بزنه مطمعن باش اون پسر هم آنچنان عاشق نی فقط  ببخش گلم اینو میگم اینکار کرده شما دست بردارید ازش

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

یعنی اینکه عزیزم عشق وجود داره ولی آدم عاشق هیج وقت جار نمیزنه هیچ وقت نمیاد از عالم عشق حرف بزنه مط ...

من که مث چسب نچسبیدم بهش که ازش دست بردارم فقط یه بار گفتم دوستت دارم وفهمیدم دوست دختر داره دیگه سمتش نرفتم😔

پس چرا بهم پیشنهاد دوستی داد بنظرم دختره میگه اسمنو بنویس توبیو😔

خب عزیزم تازگیا بهت پیشنهاد داده یا از قبل این خانوم اگه با این خانومه به شما پیشنهاد داده این آقا اصن مناسب نی از کجا به شما خیانت نکنه بعدشم گلم دنیا خیلیی بزرگ‌تر از این حرفاست و آدم مناسبم زیاده سعی کن رهاش کنی تا یکی بهترش گیرت بیاد 

خب عزیزم تازگیا بهت پیشنهاد داده یا از قبل این خانوم اگه با این خانومه به شما پیشنهاد داده این آقا ا ...

بااین خانوم بود ومن نمیدونستم باکسی هست وبهش گفتم دوسش دارم اونم گفت دوست شیم

عشقی پاک تر از عشق به خدا وجود نداره

عشق پاک و مقدسه مقابل سجده کردن

پس تنها چیزی ک قابل عشق بودن رو داره خداوند متعال هستش

عشق# _را با هوس اشتباه نگیریم😊⁦🖐️⁩

با خدا باش پادشاهی کن بی‌خدا باش هر چه خواهی کن😒⁦🖐️⁩
بااین خانوم بود ومن نمیدونستم باکسی هست وبهش گفتم دوسش دارم اونم گفت دوست شیم

عزیزم بگذر ازش بنده خدا اون دخترم گناه که گیر این آقا افتاده بگذر ببین خدا چجور از تو قلبت پاکش کنه بهترینشو بهت بده 

عزیزم بگذر ازش بنده خدا اون دخترم گناه که گیر این آقا افتاده بگذر ببین خدا چجور از تو قلبت پاکش کنه ...

ازش گذشتم واقعا ازاون لحظه ای که فهمیدم باکسیه دیگه هیچوقت سراغشو نگرفتم فقط دلم میخواد بدونم برای ناراحت کردن من اینکارو میکنه😔منکه بهش بدی نکردم فقط دوسش داشتم

ازش گذشتم واقعا ازاون لحظه ای که فهمیدم باکسیه دیگه هیچوقت سراغشو نگرفتم فقط دلم میخواد بدونم برای ن ...

نه عزیزم ایشون به احتمال زیاد اصن برا شما اینکار نکرده کلا گذاشته بیوش شاید اون دختر خانوم متوجه شده واسه همین که از داش در بیاره برا جلب اعتمادش اینکار میکنه ببخش رک گفتم عزیزم 

اونایی که عشق تجربه نکردن یا شکست خوردن یا کارمند و معلم و دکتر هستن میگن هورمون!

عشق مادر به فرزند، عشق یه بسیجی به رهبر :)))

عشق کمک کردن به ادم های فقیر

بستگی به ادمش داره سن پایین بیشتر عاشق میشی سنت بره بالا خسته تر میشی و عادی میشه

من پسر هستم به نظرم اگه کسی دوست داری باید تلاشتو بکنی بهش برسی مثل کنکور خیلی هم سخت تر! عشق یعنی سختی فداکاری گذشت راحت بری بگی دوست دارم اونم بگه منم دوست دارم میشه ربات!

فیلم هندی برو ببین سلمان خان میگه عشق یعنی سختی نشد نداره! اینقدر کتک میخوره تا به دختره برسه! کلا عشق طی طریق می خواد از تو خیابون کارگر ساختمون ببینی عاشق موهای خرمایی قارچیش بشی اون اسمش دیگه عشق نیست!

اونایی که عشق تجربه نکردن یا شکست خوردن یا کارمند و معلم و دکتر هستن میگن هورمون! عشق مادر به فرزند ...

چجوری برم دنبالش وقتیکه میدونم کسی توزندگیشه اما خودش میخواست باهام دوست بشه

چجوری برم دنبالش وقتیکه میدونم کسی توزندگیشه اما خودش میخواست باهام دوست بشه

اگر ازدواج کرده یا می خوان ازدواج کنن که خوب شرعا و اخلاقا صحیح نیست شما بری دنبالش

کلا قصد دوستی کار درستی نیست ۹۹% از روی هوس چون پسر هستم میگم اگر نیتت پاک قصدت ازدواج تلاشو بکن ممکنه از خوبی های شما خوشش بیاد به این نتیجه برسه که انتخاب قبلیش اشتباه بوده و شما رو انتخاب کنه...

اگر هدفت دوستی و رابطه های بچه گانه و دبیرستانی هست نکن گرفتار فساد میشی عشق نیست هیچ تهش رسوایی...