2777
2789

واقعا چرا قدیمی یا جدید بودن اسم انقدر مهمه برا همه؟ اسمی که معنی خوبی داشته باشه میتونه تو روحیات بچه هم اثر کنه 

به نظرم اسمی که بقیه مسخره نکنند (البته بعضیا کلا فازشون مسخره کردنه) معنی خوبی بده و تلفظش هم زیبا و راحت باشه خوبه. 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

نود درصد همینو گفتن 😑

نقطه های یمنا رو ببر بالا میشه تمنا که اسم خیلی قشنگی هست

ما زنده به آنیم که آرام نگیریم🌺موجیم که آسودگی ما عدم ماست🌺ما نسل به نسل درپناهت هستیم یاحسین❤فَفَرِج عَنّا بِحَقِّهِم فَرَجَاً عاجِلاً قَریبا🌺یاصاحب الزمان ادرکنی ولا تهلکنی 🌺
به نظر من که از اسمایی هستن که هیچ وقت قدیمی نمیشن  ولی اسمایی ک تازگیا ساختن و معلوم نیست دقی ...

موافقم اولا اسم سلیقه ای هست ،دوما درسته بعضی اسما یه ذره قدیمین مثل صغریا یا کبری ولی نود درصد اسما و این اسمایی که شما گفتین قدیمی نمیشن آخه مثلا ده سال دیگه چی بزارن که رو مد باشه و بعضی ها انگ قدیمی بودن بهش نزنند مثلا بزارن نابذهاتهلذ،یا تلغ۶ذاژلزندم     😂😂😂😂

معنیش چیه؟

ینی  به راه راست هدایت شده

ما زنده به آنیم که آرام نگیریم🌺موجیم که آسودگی ما عدم ماست🌺ما نسل به نسل درپناهت هستیم یاحسین❤فَفَرِج عَنّا بِحَقِّهِم فَرَجَاً عاجِلاً قَریبا🌺یاصاحب الزمان ادرکنی ولا تهلکنی 🌺
سلنا بزار

اسم خیلی خارجی خوشم نمیاد 

باز اسمای عربی و ترکی نزدیکن بهمون ولی انگلیسی نه اصلا دوست ندارم

نیکو هم اسم فارسیه هم خارجی که توی لیست هست 

روزی هم خواهد رسید که روز ما باشد . . . 
آرتمیس این سبکی دوست نداری؟فارسی اصلیم هستن

من چون علاقه دارم به مطالعه راجع به فرهنگ ها وقتی درمورد یونان باستان تحقیق میکردم دیدم آرتمیس الهه جنگ توی یونان بوده 

نقطه های یمنا رو ببر بالا میشه تمنا که اسم خیلی قشنگی هست

تمنارو خیلی دوست دارم ولی بچه بودم یه بلدرچین داشتم دوست بابام آورده بود اسمشو گذاشته بودم تمنا یه بار از قفس در آوردم بردمش حیاط بعد که رفتم نبود اینقدر گریه کردم تا شب اسمشو صدا میزدم تو حیاط میگفتم بیا حالا گربه خورده بودش یا چیشده بود نمیدونم 

یاد اون اتفاق ناراحت کننده میوفتم

اسم خودت یا شوهرت چیه که به اسماتون بیاد

اسم خودم که نوشتم ثمین ، اونم ابوالفضل

البته ترکه میشه اسمای ترکیم گذاشت مثلا دنیز خیلی قشنگه