2777
2789
عنوان

چه باید کرد؟

| مشاهده متن کامل بحث + 299 بازدید | 32 پست

سلام عزیزم کاربریه قبلیتون چی بوده؟

مجرد و ناکام بمیر ولی نسل فقیر تحویل جامعه نده. بار کج به مقصد رسید... دل به دل راه نداشت... اتفاقا پول هم خوشبختی آورد.... این است دنیای ما:) goftino.com/c/BVamgS پیام بده😐 تاپیک های سال 99 و 1400 رو گردن نمیگیرم :/

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

سلام گلم همین بود ولی نقطه جلویی رو نداشت. چه طور؟ 

اینفدر دوستای مرحومم زیاد شده به هر کی جدید میاد درخواست دوستی میده شک دارم که نکنه این اونه  

مجرد و ناکام بمیر ولی نسل فقیر تحویل جامعه نده. بار کج به مقصد رسید... دل به دل راه نداشت... اتفاقا پول هم خوشبختی آورد.... این است دنیای ما:) goftino.com/c/BVamgS پیام بده😐 تاپیک های سال 99 و 1400 رو گردن نمیگیرم :/

اینفدر دوستای مرحومم زیاد شده به هر کی جدید میاد درخواست دوستی میده شک دارم که نکنه این اونه   ...

اخی الهی😁

وای من مگه درخواست دوستی داده بودم؟ 😅🤦‍♀️

دستم خورده دوباره؟ 😁

صاحب قبلی کاربری نیستم
اخی الهی😁 وای من مگه درخواست دوستی داده بودم؟ 😅🤦‍♀️ دستم خورده دوباره؟ 😁

وایییی من کلا در توهم به سر میبرم 

حتی اگه درخواست هم ندن تگ میکنم یقه طرف رو میگیرم که تو و نیستی دوست منی    

خواهر من با عروسک قاشق و کاسه تلفن ها که اهنگ میزنن بازی میکرد یا حیوون های پلاستیکی .براش شعر میخوندیم و....

شب های هجر را گذراندیم و زنده ایم هنوز      مارا به سخت جانی خود اینچنین باور نبود                   یکی از بزرگترین مشکلات و سخت ترین و همینطور اشتباه ترین کارها اینه که سعی کنیم با مغزمون ، قلبمون رو قانع کنیم  
خمیر مجسمه سازی عالیه هم خلاق میشه هم سر گرم یک ملافه بندازین زیرش یا سفره که کثیف نشه فرشها

آره اتفاقا گِل رو آماده کرده بودم ولی خمیر رو اصلا فراموش کرده بودم

مرسی 💚

صاحب قبلی کاربری نیستم