2777
2789
مادر شوهر من مثلا یه نظری میده تا اون نظر عملی نشه هی میگه اگه هم دید که عملی نشد به شدت ناراحت میشه ...

من این دفعه یا مسخرش میکنم یا تیکه سنگین بارش میکنم یعنی چی داره هی میگه این وسیله ک تو انتخاب کردی بده  ما خوبیم و فلان ..دقیقا عین مال توعه 

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

ن توهمه چی اینجوریه تو جهیزیه تو ماشین توخونه تو لباس تو هر مساله ای ...چیکارش کنم 

بی تفاوت باش 

اگه دیدی همچنان پافشاری و اصرار میکنه بگو باشه ولی کار خودتو بکن

اولش ناراحت میشه ولی وقتی ببینه شما اهمیت نمیدین خودش کوتاه میاد

میخوام بهت بگم....همینکه تو قوی هستی کافیه تا ب هر چی ک تو دلتِ برسی... آرزوها مقدسن اونارو خدا تو دل شما گذاشته ازشون سرسری نگذرید.... "قسم ب لحظه ای ک زجر میکشی و با درد میخندی، خدا میبینه و تو رو ب خواستت میرسونه...."
خاله منم دیده ما شنیسل و ناگت پمینا دوستداریم میخوریم برگشته میگه اه اه  مارک ب آ خوبه گف ...

چ ربطی داره اصن ..واقعا گ نمیفهمن سلیقه ها وفاوت داره ..اگه این ک اینا میگن خوبه پس بقیه کارخونه ها لابد برن خونه بخوابن ن 😏

دقیقا خواهر شوهر من

یعنی هر چی من بگم یه چیز دیگه میگه

کلا دلم نمیخواد باهاش حرف بزنم

جدیدا ساعت ها در سکوت کنار هم میشینیم چون اصلا دوست ندارم با این حرف بزنم

مثلا خودش یه نمونه لباس همیشه واسه مراسمها و عروسیها میپوشید رنگ ها و جنس های مختلف ولی مدلش همه مثل هم،،،  یه بار تو یه مراسم اول یه نگاه به لباسم کرد بعد گفت برو یه پارچه بخر مثل لباس من بدوز

خدایا شکرت🙏

بی تفاوت باش  اگه دیدی همچنان پافشاری و اصرار میکنه بگو باشه ولی کار خودتو بکن اولش ناراحت می ...

اصن من بخدا ۳۰ سال جوونتر ایشونم همچین حوصله ای ندارم ..زده ب سرش ..۵ ۶ ماهه داره میگه😳😳😳😳🙄وااا ..دلم میخواس بکوبم تو سرش 

دقیقا خواهر شوهر من یعنی هر چی من بگم یه چیز دیگه میگه کلا دلم نمیخواد باهاش حرف بزنم جدیدا ساعت ...

منطورش چیه؟میخواد بگه تو حقیر تر ازمنی و مم خیلی بالاتر سیر میکنم؟

عزیزم این خاصیت تمام مادر شوهراس .باید از این گوش بشنوی و از اون گوش بدی بیرون. مادر شوهرمنم دقیقا همینطوره قبلا خیلی ناراحت میشدم که تو کوچیکترین جزییات زندگیم دخالت میکنه 

مثلا اگه یه لباس جدید میدید تنم  تبریک نمیگفت میگفت فلان لباس سارا(خواهرشوهرم)قشنگتره😂😂😂😂

اما الان دوساله هر یه ماه یه بار میرم خونشون و زود برمیگردم و کلا بدون دعوت نمیرم

سوالی هم بپرسن میگم منظورتون چیه؟چرا اینو میپرسین دیگه ساکت میشه

ی بار ۵ ۶ ماه قبل 😳🥴مادرشوهرم گفت شام وایسا گفتم نه میخوام برم امشب تون ماهی بخورم ..گفت چی میخری ...

میدونی روانشناس ها میگن درجواب فضولی بقیه بگین چطورر؟؟؟ ن اینکه جوابشونو بدین..

🥀 ایلان ماسک و بیل گیتس با اون عظمت نتونستن ازدواجشون رو نجات بدن...در این جهان به جنیفر لوپز و جانی دپ هم خیانت شده...دکتر هلاکویی که ویدیو هاش قبله خیلیاست ؛ دو تا طلاق داره...دونالد ترامپ به عنوان یکی از قدرتمند ترین مردان جهان یه رابطه موفق نداشته تا حالا....میبینی؟! پول ، زیبایی ،اندام خوب ، دانش ، فرهنگ ، قدرت و....هیچکدوم تضمین کننده یه رابطه خوب نیستن!!!...پس رها کن سرزنش رو...اون که بخاد بمونه با همین وضعیت امروزت میمونه...لذا دست به فرستنده خود نزنید مشکل از گیرنده است..👌
یکی بگه چی یهش بگم انقد هی رو مخ نره 

بگو مامان جان سلیقه ها متفاوته ما فلان مدل رو دوس داریم 

🥀 ایلان ماسک و بیل گیتس با اون عظمت نتونستن ازدواجشون رو نجات بدن...در این جهان به جنیفر لوپز و جانی دپ هم خیانت شده...دکتر هلاکویی که ویدیو هاش قبله خیلیاست ؛ دو تا طلاق داره...دونالد ترامپ به عنوان یکی از قدرتمند ترین مردان جهان یه رابطه موفق نداشته تا حالا....میبینی؟! پول ، زیبایی ،اندام خوب ، دانش ، فرهنگ ، قدرت و....هیچکدوم تضمین کننده یه رابطه خوب نیستن!!!...پس رها کن سرزنش رو...اون که بخاد بمونه با همین وضعیت امروزت میمونه...لذا دست به فرستنده خود نزنید مشکل از گیرنده است..👌
عزیزم این خاصیت تمام مادر شوهراس .باید از این گوش بشنوی و از اون گوش بدی بیرون. مادر شوهرمنم دقیقا ه ...

😂😂😂پررو شدن 🤣🤣🤣واقعا ب این تون ماهی قک میکنم از خنده پاره میشم البته حرصمم میگیره از نفهمی  و بچگیش 

میدونی روانشناس ها میگن درجواب فضولی بقیه بگین چطورر؟؟؟ ن اینکه جوابشونو بدین..

بد کردم بهش گفتم ما چی کوفت میکنیم 😂😂😂😂😂حالا چیکارش کنم انقد نگه 🤣🤣🤣