2777
2789
عنوان

دورهمی نیوش و یارانِ با وفاااا😂🤪🦋🌈💋❤️

| مشاهده متن کامل بحث + 1261 بازدید | 410 پست
بیا کمک🗡🗡🗡بدوووووو @twinkelgirl   میکشمت امشب

بیا بریم سنگ جمع کنیم برا این عفریته بانو😡😡😡

چالش حرف ناشناس🐍نیوش یک☝🏻نیوش دو✌🏻نیوش سه👌🏻نیوش دنده ب دنده🚗نیوش عسل و قنده🍭🍯نیوش چرا نمیخنده؟:/😼نیوش آه🤧 نیوش ماه🌙🌝نیوش مثل قناری🐥🤪نیوش ماشین فراری🚘نیوش آه😚نیوش ماه🌛💋نیوش چرا سر جنگه؟⚔️😤نیوش بشقاب پرنده🍽🦚🕊نیوش آه🐾نیوش ماه🔥😛نیوش ماه و قشنگه🌙😻نیوش مست و ملنگه🍷🥂🍺زراشم چ قشنگه😂😂هه ناسکم ده نوسم خوشم ده ویی مه لی دووباره یه له وانه یه روژیک نه بم که دووباره ی که مه وه💛.#بژی_کورد✌🏼🇹🇯

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

نمیتونم همینجوری داره اشکم میاد ن عزیزم درکت میکنم عیبی نداره باشه براش دعا میکنم ببخش من اف میشم ...

معصومه بخدا حالم بد میشع اینجور میگی توروخدا نگوووووو اینجور..نکن باخودت..این تاپیک برع پر بازدیدا نفس بخونع قلبش بدتر میشع...نکن اینجور توروخدا/

من همیشع ی صندلی واسم کم بود ،کتم واسم تنگ بود ، کفشام برام کوچیک بود،ساعتم خواب میموند و من ازش جلوتر حرکت میکردم .دنیا برا من جای کوچیکیع ،احساس میکنم همع جا بستس و نمیتونم نفس بکشم، انگار همع این لحظع هارو قبلا دیدم، درختا، صدای ابشار،قورباغه ها، اونارو زمانی میبینم ک در حال مردنم/
حدابیامرزتش  اگ در قید حیات بود قطعا هستی تورش میکرد:/

خخخخخخخخ وااااای😂😂😂😂😂

خدا اگر بخواد هیچ‌کس جلو دارش نیست امیدوارم ک خدا برات بخواد💞  تو زندگیم ی آدمایی هستن ک با هر کلمه حرفاشون  بارها بارها ب خودم میگم کاش هیچوقت نمیشناختمشون😄    
عالییییی😌😂😂😂😂

فرومایع#  

خاااااااااااااااعک#  

من همیشع ی صندلی واسم کم بود ،کتم واسم تنگ بود ، کفشام برام کوچیک بود،ساعتم خواب میموند و من ازش جلوتر حرکت میکردم .دنیا برا من جای کوچیکیع ،احساس میکنم همع جا بستس و نمیتونم نفس بکشم، انگار همع این لحظع هارو قبلا دیدم، درختا، صدای ابشار،قورباغه ها، اونارو زمانی میبینم ک در حال مردنم/
دلم خنک شد من برم ناهار بعدا میام 

خسته نباشی دلاور 

خوش گذشت؟😐🤦🏻‍♀️

چالش حرف ناشناس🐍نیوش یک☝🏻نیوش دو✌🏻نیوش سه👌🏻نیوش دنده ب دنده🚗نیوش عسل و قنده🍭🍯نیوش چرا نمیخنده؟:/😼نیوش آه🤧 نیوش ماه🌙🌝نیوش مثل قناری🐥🤪نیوش ماشین فراری🚘نیوش آه😚نیوش ماه🌛💋نیوش چرا سر جنگه؟⚔️😤نیوش بشقاب پرنده🍽🦚🕊نیوش آه🐾نیوش ماه🔥😛نیوش ماه و قشنگه🌙😻نیوش مست و ملنگه🍷🥂🍺زراشم چ قشنگه😂😂هه ناسکم ده نوسم خوشم ده ویی مه لی دووباره یه له وانه یه روژیک نه بم که دووباره ی که مه وه💛.#بژی_کورد✌🏼🇹🇯
@zemestoon96     چشمم روشن..جریان چیع؟/ درستع اف شدی ولی اومدی توضیحححححح میخاااااام &n ...

😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂رفته قرص‌بندازه 

خدا اگر بخواد هیچ‌کس جلو دارش نیست امیدوارم ک خدا برات بخواد💞  تو زندگیم ی آدمایی هستن ک با هر کلمه حرفاشون  بارها بارها ب خودم میگم کاش هیچوقت نمیشناختمشون😄    
چه عملی داره؟

قلبش/

عاقا این تاپیک نباس برع پر بازدید بخدا نفس عصبی میشع بفهمع شما میدونین....باشع؟/

من میرم ازین تاپیک...نفس بخونع تاپیکو قلبش درد میگیرع/

اگ تاپیک زدی خبرم کن/

فلن/

خاک بر سرت🤣🤣🤣🤣تا خواهر شوهرمو دارم غم ندارم 🤣🤣🤣

خف#  

خیلی نامردی...............منو سوپرایز نمیکنی...........................باهات  قهلم.....قهل قهل ...

یا خدا همه عشق سوپرایزن😂😂😂

منکه از خدامه.

پس اخر شب منتظرم باشین😁😁😁

آیسان  قلبم گرفت لاناتی🤣🤣

چرا😂😂😂😂😂😂چیشد؟؟؟