2789
عنوان

میشه بیایین😢

| مشاهده متن کامل بحث + 120 بازدید | 22 پست

خیلی نازن  

اگه جواب بی ادبیتو نمیدم به این دلیل نیس که جوابی ندارم به این جمله اعتقاد دارم که هیچگاه باخوک کشتی نگیر زیرا تولجن مال میشوی واو لذت میبرد وگرنه جواب واسه امثال تو فراوونه🙌🙌🙌
خودم خیلی اسماشون دوس دارم ولی بقیه مسخره میکنن مخصوصا اسم دخترمو

غلط میکنن ولشون کن

تاتوانی درجهان یک رنگ باش قالی از صد رنگ بودن زیرپاافتاده است💞💖❤عشق زندگیم همسر مهربونم خیلی دوست دارم اگه میشه برام یه صلوات بفرستید🥰🙏

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

نه عزیزم خیلی خشگلن،آریا هم که اسمه اصیله ایرانیه ،ولیی اسمه دخترتو میزاشتی «السا» که بیشتر به آریا بیاد...

ولی اگه ایشالله یه پسر دیگه آوردی اسمشو یا بزار طاها یا بزار پارسا که به آریا بخورن  

دردته کولم عشقگم //گلارم بوده خ ر ت 😚😚😘😘////////واسه رسیدن به اهدافم واسم یه صلوات بفرستین💖#کنکوری ام #عاشقم #کوردم
نه عزیزم خیلی خشگلن،آریا هم که اسمه اصیله ایرانیه ،ولیی اسمه دخترتو میزاشتی «السا» که بیشتر به آریا ...

السا دختر خواهرمه

دیگه بچه نمیخوام وگرنه حتما میزاشتم مرسی دوستم

السا دختر خواهرمه دیگه بچه نمیخوام وگرنه حتما میزاشتم مرسی دوستم

آریانا ..

چراا؟؟به فکر بچه هات بلش ،بزار داداشو خواهرای زیادی داشته باشن ،من الان دوتا داداش با یه خواهر دارم که کلی باهم خوبیم ،۱۷ سالمه... . اینجوری نگو

دردته کولم عشقگم //گلارم بوده خ ر ت 😚😚😘😘////////واسه رسیدن به اهدافم واسم یه صلوات بفرستین💖#کنکوری ام #عاشقم #کوردم
آریانا .. چراا؟؟به فکر بچه هات بلش ،بزار داداشو خواهرای زیادی داشته باشن ،من الان دوتا داداش با یه ...

عزیزم  میدونم ولی شرایط جامعه شرایط اقتصادی وخیلی چیزای دیگه دلیل میشه ک دیگه بچه نخوام 

ان شاا.. همین دوتا سالم وعاقبت بخیر بشن کافیه برام

عزیزم  میدونم ولی شرایط جامعه شرایط اقتصادی وخیلی چیزای دیگه دلیل میشه ک دیگه بچه نخوام  ...

ایشالله که همه سالم میمونیم. ایشالله هروی که خیره