2777
2789
عنوان

زایمان کردم😁

| مشاهده متن کامل بحث + 666 بازدید | 53 پست
 مبارکههههه .بچه اورتون چند سالش؟ه.الرژی که سر اولی نداشتی این چطور

ممنون. دخترم ۲سال و ۷ ماهشه . آلرژی به چی عزیزم؟ من فقط برای عمل سرکلاژم چون بیهوشی گرفتم ریه م حساس شد سرفه میزنم

برای بار دوم لطف خدا شامل حالم شد و منتظر فرشته کوچولومون هستیم 🤩🤩 دیگه کم کم داره خونوادمون ۴نفره میشه🥰👨‍👩‍👧‍👦 دخترکوچولوی من ۲ سالشه و داره میشه آبجی بزرگه خدایِ من شکرت...۲۲-۱-۹۹ بی بی چک‌مثبت و ۲۳-۱-۹۹ آزمثبت بتا۱۴۴😊 ۲۷-۱-۹۹ تکرار آز ۶۱۹ . پسرم ۲_۹_۹۹ بدنیا اومد
این کرونا باعث نشد دست نگه داری برای حاملگی؟؟کمک داری؟؟؟

من اسفند ماه حامله شدم .. به خواست خدا چون با قرص اورژانسی باردار شده بودم. کمکی هم مادرم هستش و همسرم

برای بار دوم لطف خدا شامل حالم شد و منتظر فرشته کوچولومون هستیم 🤩🤩 دیگه کم کم داره خونوادمون ۴نفره میشه🥰👨‍👩‍👧‍👦 دخترکوچولوی من ۲ سالشه و داره میشه آبجی بزرگه خدایِ من شکرت...۲۲-۱-۹۹ بی بی چک‌مثبت و ۲۳-۱-۹۹ آزمثبت بتا۱۴۴😊 ۲۷-۱-۹۹ تکرار آز ۶۱۹ . پسرم ۲_۹_۹۹ بدنیا اومد

من برای دخترم که امسال کنکوریه خیلی آکادمی‌ها رو بررسی کردم، آکادمی مهر رو هم دیدم، چیزی که برام جالب بود تعداد زیاد رتبه‌های برترشه. ظاهراً رکورددار بیشترین تعداد رتبه‌های برتر کشوره.

گفتم اینجا هم معرفی کنم شاید به درد مامان‌هایی بخوره که بچه‌شون کنکوریه 🌱

mehredu.com

آره گفتن به ماهم . ولی من دوست داشتم همون تاریخ تولد خودش باشه برام مهم نبود. خدا قسمتشو به همون تار ...

اره واقن چ خوبو فهمیده 

بعضیا بخاطر این تاریخ چ کارا ک نکردن 

خیلی خوشحالم نفرسوم رابطمون ثمره عشقمونه دخترمونه👨‍👩‍👧🧿
مبارکه چشمت روشن 🌹🌹سرکلاژ سخته ؟ادم تنهایی از پسش برمیاد به نظرتون؟؟

نه عملش که سخت نیست فقط باید بیشتر از همیشه مراقب باشی و رعایت کنی. آره چرا برنیای 

آها یعنی احتمال میدادین که ممکنه زودتر دنیا بیاد زدین؟

اره دکترم احتمال داد. چون درد و انقباض داشتم . دخترمم ۳۵ هفته اومد