2777
2789
عنوان

من خودم بلدم.....

235 بازدید | 6 پست

من‌خودم بلدم از خودم دفاع کنم .....
نیازی نیست تو بهم بگی باید  چیکار.....
من خودم بلدم از خودم‌دفاع کنم ....‌‌
تو فقط نگاه کن چه گرد و خاکی به پا کنم .....
از دست تو نمیرم.... من حبستو می کشم.... نمیخواد کاری کنی.... اصلا تو بشین من‌پا میشم ......
🧡🧡🧡🧡🧡🧡🧡🧡🧡
من ازت خوشم بس که حاظر جوابی .....
تا میگم بالا چشمت ابروعه میشی فراری ...‌‌
اینقدر ناز داری که خریدار نداری.....
بابا بامن به از این باش که با خلق جهانی.....
🧡🧡🧡🧡🧡🧡🧡🧡🧡🧡🧡🧡🧡

امیرمقاره#  دلی#   من-ازت-خوشم-میاد#    لایو#  

❤️‍🩹

ببین دقیقا شعرت درباره من صدق میکنه خخخخ

از من میپرسن چرا انقدر جدی هستی؟؟چرا انقدر بیحوصله وبیحالی؟؟چرا حوصله هیچیو نداری؟؟چرا مثل یه تیکه سنگی؟چرا هیچی نمیخندونتت؟؟چراانقدر مغروری؟؟.     باید بگم هر سنگی از اسمون خدا اومد خورد توسر من حالا که مقصر بودم چه نبودم هرچی بودم خداسریع تقاصشو گذاشت تو‌کاسم ولی مشکل میدونی کجا بود؟اینجابود اونایی که هرکاری باهام کردن هنوزم دارن عشقو حال میکنن. بخاطر اینه مثل یه تیکه سنگم اره من اینم یه تیکه سنگ بی احساس   کاربر ⬅️‌ @saramaman ➡️هستم☹️ترکوندنم🥺

شوهرم یه ادم کاملا بی عرضه من بجاش حرفی بشه بحثی بشه میرم جلو خاک تو سرش فقط واسه من زبون داره

از من میپرسن چرا انقدر جدی هستی؟؟چرا انقدر بیحوصله وبیحالی؟؟چرا حوصله هیچیو نداری؟؟چرا مثل یه تیکه سنگی؟چرا هیچی نمیخندونتت؟؟چراانقدر مغروری؟؟.     باید بگم هر سنگی از اسمون خدا اومد خورد توسر من حالا که مقصر بودم چه نبودم هرچی بودم خداسریع تقاصشو گذاشت تو‌کاسم ولی مشکل میدونی کجا بود؟اینجابود اونایی که هرکاری باهام کردن هنوزم دارن عشقو حال میکنن. بخاطر اینه مثل یه تیکه سنگم اره من اینم یه تیکه سنگ بی احساس   کاربر ⬅️‌ @saramaman ➡️هستم☹️ترکوندنم🥺

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB