2777
2789
چه فرقی کرده دقیقا؟

همه جا بسته ست 

خونه ما که سمت بازاره 

الان فرقش معلومه 

همه چراغای مغازه ها خاموش و سوت و کوره

دیروز اومدن بعضی از مغازه هارو که باز کرده بودن پلمپ کردن 

خداروشکر شوهرم از اول قرنطینه باز نکرده مغازه ش رو 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خصوصی حرامه 😍😁

چش چش    /

من همیشع ی صندلی واسم کم بود ،کتم واسم تنگ بود ، کفشام برام کوچیک بود،ساعتم خواب میموند و من ازش جلوتر حرکت میکردم .دنیا برا من جای کوچیکیع ،احساس میکنم همع جا بستس و نمیتونم نفس بکشم، انگار همع این لحظع هارو قبلا دیدم، درختا، صدای ابشار،قورباغه ها، اونارو زمانی میبینم ک در حال مردنم/
شبا از ساعت ۹ خیلی دلگیر ترم مشه نمشه بری بیرون دور دور مغازه ها همه بسته هست 😕مو که دل گرفته 

اسمش که‌روشه قرنطینه 

باید بخاطر خودمون رعایت کنیم 

ولی واقعا دلمون واسه دور دورای ماشینی تنگ شده چه برسه به بازار و طرقبه شاندیز 

همه جا بسته ست  خونه ما که سمت بازاره  الان فرقش معلومه  همه چراغای مغازه ها خاموش ...

اره دقیقا من دیروز رفتم سی متری طلاب دلم گرفت همه مغازه ها بسته گناه دارن مردم از کجا روزی بخورن باید سخت نگیره دولت ...آبجی همسرت مغازه واسه خودشه 

اسمش که‌روشه قرنطینه  باید بخاطر خودمون رعایت کنیم  ولی واقعا دلمون واسه دور دورای ماشین ...

وای طرقبه شاتدیز نگو دورانی بود من میرفتم امام رضا ۱۷ طرقبه کافه هاش چی کیفی میداد 

اره دقیقا من دیروز رفتم سی متری طلاب دلم گرفت همه مغازه ها بسته گناه دارن مردم از کجا روزی بخورن بای ...

اره از خودمونه 

ولی خب اونم چک میده جنس خامش رو میخره

بانک ها باز 

مغازه ها بسته 

خداییش ظلمت 

ازم خداروشکر ما وضعمون خوبه 

خدا به اونایی که ندارن رحم کنه 

ووووییییی دلم بلات لفت کهههه اوجملممم😍😘اومدم نگارممم😍😘

قلبم_ضعیف_شد#  

من همیشع ی صندلی واسم کم بود ،کتم واسم تنگ بود ، کفشام برام کوچیک بود،ساعتم خواب میموند و من ازش جلوتر حرکت میکردم .دنیا برا من جای کوچیکیع ،احساس میکنم همع جا بستس و نمیتونم نفس بکشم، انگار همع این لحظع هارو قبلا دیدم، درختا، صدای ابشار،قورباغه ها، اونارو زمانی میبینم ک در حال مردنم/
اره از خودمونه  ولی خب اونم چک میده جنس خامش رو میخره بانک ها باز  مغازه ها بسته  ...

خداروشکر که زیاد اذیت نمیشین شما ...ولی اون بنده خداها که کرایه میدن گناه دارن همین جریمه ها هم زوره از ساعت ۹ ماشین ببری بیرون ۲۰۰هزلر جریمه میکنن 

وای اره  ما تو اون کوچه یه رستوران بود میرفتیم که منوی کافی شاپ هم داشت

اره پر از کافه و رستورانه من ماهی یبار میرفتم یه شام میزدم و قلیون اخخ حال میداد 😁😕تازه سینما ویلاژ هم میرفتم گاهی حیف شد سینماها هم تعطیل شده