مایا۷۱ مدیر عضویت: 1398/10/04 تعداد پست: 1229 عنوان سکسکه جنین | مشاهده متن کامل بحث + 312 بازدید | 31 پست چرا بچمتو شکممانقدر سکسکه میکنه خیلی نگرانم خطرناک نیست عاشق شوهرمم خدایا مراقب کوچلوی توراهیم باش به خودت میسپارمش 1399/09/12 | 04:47 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
برناردین عضویت: 1399/07/27 تعداد پست: 354 از کجا میفهمی؟؟ خیلی تابلوئهلگد که میزنه تکون میخوره جا به چا پیشهولی سکسکه خیلی آروم با ریتم منظم یه ذره تو دلت میلرزهیه زمین لرزه کوچیک تو دلت کیان و کیارش😍😍
مایا۷۱ مدیر استارتر عضویت: 1398/10/04 تعداد پست: 1229 اره پسر من همش تو شکمم سکسکه میکرد ی بار شمردم438تا سکسکه کرد الانم ک سه ماه و نیمشه بازم سکسکه میکن ... خدا خیرت بده ازنگرانی دراومدم عاشق شوهرمم خدایا مراقب کوچلوی توراهیم باش به خودت میسپارمش
azi_mamany عضویت: 1398/12/12 تعداد پست: 5384 الهی من تو نت خوندم نوشته بود بیش از سه بار سکسکه خطرناکه بند ناف پیچیده از ترس مردم راستش هفته ۳۰ که رفتم سونو بند ناف دور گردنش بود ،اما دو هفته بعدش باز شده بود....نه ربطی نداره....نی نی که هول باشه تو خوردن غذ ا ،سکسکه زیاد میکنه..دختر من الانم زیاد سکسکه میکنه فداش بشم خدایا عزیزامو به خودت سپردم ...🌹
مایا۷۱ مدیر استارتر عضویت: 1398/10/04 تعداد پست: 1229 پس چرا من هیچی نفهمیدم هفته های بالا بیشتر معلومه عاشق شوهرمم خدایا مراقب کوچلوی توراهیم باش به خودت میسپارمش
مایا۷۱ مدیر استارتر عضویت: 1398/10/04 تعداد پست: 1229 راستش هفته ۳۰ که رفتم سونو بند ناف دور گردنش بود ،اما دو هفته بعدش باز شده بود.... نه ربطی نداره... ... خدا حفظش کنه عزیزم عاشق شوهرمم خدایا مراقب کوچلوی توراهیم باش به خودت میسپارمش
rozesard عضویت: 1399/03/02 تعداد پست: 743 خیلی تابلوئه لگد که میزنه تکون میخوره جا به چا پیشه وای سکسه یه آروم با ریتم منظم یه ذره تو دلت می ... خخخ چقد خوبه من وقتی دخترمو باردار بودم اصلا نفهمیدم یعنی انقد اروم بود بخدا اصلا لگد نزد بقران فقط جابه جا میشد
azi_mamany عضویت: 1398/12/12 تعداد پست: 5384 هفته های بالا بیشتر معلومه لذت ببر از تک تک لحظاتت..یه روز دلت تنگ میشه برا این روزا خدایا عزیزامو به خودت سپردم ...🌹
مایا۷۱ مدیر استارتر عضویت: 1398/10/04 تعداد پست: 1229 خیلی تابلوئه لگد که میزنه تکون میخوره جا به چا پیشه ولی سکسکه خیلی آروم با ریتم منظم یه ذره تو دلت ... دقیقا عاشق شوهرمم خدایا مراقب کوچلوی توراهیم باش به خودت میسپارمش
مایا۷۱ مدیر استارتر عضویت: 1398/10/04 تعداد پست: 1229 لذت ببر از تک تک لحظاتت..یه روز دلت تنگ میشه برا این روزا ممنونم عزیزم بخدا پرستارم شغلم پر از استرس نفهمیدم چجوری گذشت عاشق شوهرمم خدایا مراقب کوچلوی توراهیم باش به خودت میسپارمش
برناردین عضویت: 1399/07/27 تعداد پست: 354 پس چرا من هیچی نفهمیدم منم بچه ی اولمو نفهمیدم فکر کنم به خاطر لگداش بود انقدر تکون میخورد سکسکه توش گم بودولی این یکی خیلی آرومه واسه همین فهمیدم کیان و کیارش😍😍
برناردین عضویت: 1399/07/27 تعداد پست: 354 خخخ چقد خوبه من وقتی دخترمو باردار بودم اصلا نفهمیدم یعنی انقد اروم بود بخدا اصلا لگد نزد بقران فقط ... اینم زیادی آرومه باورت میشه یه روزایی یادم میره حاملمچون شکمم هم کوچیکه واقعا یه روزایی شک میکنم😄😄 کیان و کیارش😍😍
rozesard عضویت: 1399/03/02 تعداد پست: 743 اینم زیادی آرومه باورت میشه یه روزایی یادم میره حاملم چون شکمم هم کوچیکه واقعا یه روزایی شک میکنم😄 ... خخخ منم اونجوری بودم خیلی سبک بودم ماه ششم به بعد یواش یواش شکم اومد بالا
azi_mamany عضویت: 1398/12/12 تعداد پست: 5384 ممنونم عزیزم بخدا پرستارم شغلم پر از استرس نفهمیدم چجوری گذشت عزیزم..خدا نگهدارتون باشه...میفهمم گلم...منم بارداری پر استرس و وحشتناکی رو گذروندم...کرونا گرفتم بستری شدم..سنگ صفرا داشتم و در حد مرگ درد کشیدم و یه هفته هم برای اون بستری شدم خدایا عزیزامو به خودت سپردم ...🌹
پوووف عضویت: 1398/05/04 تعداد پست: 1872 ای جانم...🥰🥰 دلم تنگ شد واسه اون روزا... نه عزیزم طبیعیه...نگران نباش...نی نیت شکموعه فقط.... د ... ع واسه منم خیلی سکسکه میکرد الان شکموعهیعنی تاثیر داره؟ الانم بعضی وقتا یه رب سکسکه میکنه السلام علیک یا بنت رسول الله❤️خدایا مواظب دخترم باش❤️
azi_mamany عضویت: 1398/12/12 تعداد پست: 5384 ع واسه منم خیلی سکسکه میکرد الان شکموعه یعنی تاثیر داره؟ الانم بعضی وقتا یه رب سکسکه ... آره بابا...از شکمو بودنشونه 😄😄و الانم بیشتر وقتا وقتی زیاد بخوره و عاروق نزنه سکسکه میکنه.... خدایا عزیزامو به خودت سپردم ...🌹