2777
2789

الان ميان ميگن كرونا كرونا

برا هر هشت نفر يك كيلو كافيه 

تو سه و نيم كيبو بگير 

تم فروشي بري كلي تماي قشنگ هست بعد استند ١بگير 

غذا هم كلي فينگر فوداي جذاب ژله هاي تكنفره 

ميتوني باخمير حادويي پيتزاهاي خيلي كوچولو درست كني خيلي هم راحته

ميشه براي  باباي نازنينم ي حمد بخوني 🌹خيلي زود بود براي رفتنت پدرم😔😭

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

والا بخدا 3ماه دیگه اس تولدش  

خداجونم همون جور که معجزه ات رو بمن نشون دادی همون جورم بزودی زود ب جاریم نشون بده و همه منتظرای نی نی سایت   خدا جون بزار با خبر بارداری جاریم خوشحالیم از مادرشدنم کامل بشه انشالله من منتظرما تا قلب نی نی من ب تپش بیاد انشالله جاریمم باردار بشه و همه منتظرا                        علی اصغر امام حسین قربونش برم با امام رضا جونم حاجتم رو دادن 

اسی ببخشید یه سوال ذهنمو درگیر کرده میگم یه چیزایی شنیدم کروناست اسمش شما باهاش اشنایی داری؟

من یه دختر لوس نازنازوعه مامانی ام🤪بدبخت مامانم چی میکشه از دست من🥺یه دختر که همه اتاقش صورتی و دنیای صورتی داره💟یه دخی که نوتلارو میشینه یه نفر کلشو میخوره😂یه دختر که هروز لاکشو تمدید میکنه💅یه دخی که هروز با لباس مجلسیاش با مامانش قر میدههه💃
وای خدا رحمتش کنه

اره تاپیکام هست توی مهمونای  اون تولد ۲ نفر دیگه هم فوت کردن ۲ نفرم درمان شدن 

۵تا کرونایی شدن ۳تاشون فوت کردن 

یکی ناقل بوده نمیدونستن 

کاملا هم خانوادگی بوده تولد 

تولد پسر عموی شوهرم فقط ۱۲ تا مهمون گفته بودن

کاهش وزن من ۹۰🔓   ۸۵🔓   ۸۰🔓   ۷۵🔐   ۷۰🔐   ۶۵🔐   ۶۰🔐
من تولد یکسالگی پسرم کیک تم زنبور عسل گرفتم بخاطر رنگ زرد و...عکساش خیلی قشنگ بود

ببخشید شما کی گرفتید عکس کیکش رو نداری بفرستی؟چند نفر بودید و چند کیلو کیک

خداجونم همون جور که معجزه ات رو بمن نشون دادی همون جورم بزودی زود ب جاریم نشون بده و همه منتظرای نی نی سایت   خدا جون بزار با خبر بارداری جاریم خوشحالیم از مادرشدنم کامل بشه انشالله من منتظرما تا قلب نی نی من ب تپش بیاد انشالله جاریمم باردار بشه و همه منتظرا                        علی اصغر امام حسین قربونش برم با امام رضا جونم حاجتم رو دادن