2777
2789
عنوان

امشب سایت ب گند کشیده شده😑😑

| مشاهده متن کامل بحث + 2650 بازدید | 138 پست
من الان باردارم بچم دختره  بخدا انقدر از ایندش میترسم که خیلی بد شده جامعه

اره واقعا الا میفهمم شوهرم چرا میگفت جامعه خیلی خرابه خیلی مواظب باش

تاتوانی درجهان یک رنگ باش قالی از صد رنگ بودن زیرپاافتاده است💞💖❤عشق زندگیم همسر مهربونم خیلی دوست دارم اگه میشه برام یه صلوات بفرستید🥰🙏

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

چرا میگید شرمگاه ؟ کجاش شرم اوره؟ نمیگم کارش درسته ها ن خیلی هم غلطه  ولی خب واقعا شرمگاه؟اع ...

شما اول به این باور برس که شرمگاه رو صرفا بخاطر شرم آور بودن اون قسمت نمیگن ،بخاطر شرم داشتن و حیا داشتن از اسمش میگن ، بعد نظر بده😃

کلمه ایی بهتر و مودبانه تر از شرمگاه تو‌ یه جو عمومی که آقایون هم تشریف دارن پیدا نکردم من🙂

التماس_ادب#  

و خدایی که به شدت کافیست😊⁦❤️⁩
کار نداری همیشه میام هستی 😁😁😁ناراحت نشی هم منم همش تو نی نی سایت پلاسم😁

ن دارم 

مثلا امروز تا پنج نبودم

وقتی با من حرف میزنی رفتار ارزونتو بزار توی جیبت:)                                              هیتلرم خوبه ها، اما من عاشق با پنیه سربریدنای چرچیلم                                                                                                                           https://t.me/Hich_zh

ن جانم

دروغ میکه ناراحت شو

لطفا برای سلامتی تو دلیم صلوات بفرستید که ایندفعه سالم بغل بگیرمش😘من همون کاربر فقط طلاقم قول دادم بهتون اگه باردار شدم دیگه طلاقتون ندم🤪🤪🤪
شما اول به این باور برس که شرمگاه رو صرفا بخاطر شرم آور بودن اون قسمت نمیگن ،بخاطر شرم داشتن و حیا د ...

دعوا نکن عزیزم توروخدا دوست عزیز خواهش میکنم دیگخ ریپلای نکنید همو ممنون میشم ب من احترام بزارید ک تایپک دوستانه زدم

تاتوانی درجهان یک رنگ باش قالی از صد رنگ بودن زیرپاافتاده است💞💖❤عشق زندگیم همسر مهربونم خیلی دوست دارم اگه میشه برام یه صلوات بفرستید🥰🙏
میدونم 😑😑😑 میشه

روش هایی برای مسدود کردنش هست که نمیشه اونا رو دور زد

برا مسئولین فنی سایت هیچ کاری نداره

خیلی وبسایت ها این کارو می کنن

اینکه سایت اینکارو نمی کنه دلیل دیگه ای داره

I would rather have questions that can't be answered than answers that can't be questioned!
دعوا نکن عزیزم توروخدا دوست عزیز خواهش میکنم دیگخ ریپلای نکنید همو ممنون میشم ب من احترام بزارید ک ت ...

نه عزیزدلم دعوا چرا اختلاف نظر خب پیدا میشه 

دوتا انسان بالغ و عاقلیم فقط تو این موضوع هم عقیده نیستیم😘

و خدایی که به شدت کافیست😊⁦❤️⁩
ن دارم  مثلا امروز تا پنج نبودم

من هرموقع میبینمت یاد شادمهر میفتم... 

از مادر هر زنی حق دارد دامنی داشته باشد گل گلی کوتاه و پر از چین ... که هروقت دلش قد یک دنیا گرفت بپوشدش وراه برود و راه برود ...تا گلهایش، چین هایش دلواپسی هایش را ببرد.💜🍃
نه عزیزدلم دعوا چرا اختلاف نظر خب پیدا میشه  دوتا انسان بالغ و عاقلیم فقط تو این موضوع هم عقید ...

مرسی ک اینقد مهربونید😘😘❤