2777
2789
عنوان

امشب سایت ب گند کشیده شده😑😑

| مشاهده متن کامل بحث + 2653 بازدید | 138 پست
کثافتن ن شرم ن حیا ن انسانیت هیچی

خاک بر سرشون

من تا چند ماه بخدا روم نمیشد اسم شوهرمو صدا کنم

اگه کارش داشتم انقدر نگاهش میکردم تا نگاهم کنه بعد حرفمو بزنم،بخدا جدی میگما

دیگه خودش فهمیده بود چند دقیقه ای یبار نگاه میکرد میخندید میگفت امری نبست؟

لطفا برای سلامتی تو دلیم صلوات بفرستید که ایندفعه سالم بغل بگیرمش😘من همون کاربر فقط طلاقم قول دادم بهتون اگه باردار شدم دیگه طلاقتون ندم🤪🤪🤪
خیلی کثیفن بخدا کثافتن حالا الا یه خانومه میگه وقیح اومده میگم باز خوبه اون خودش میدونه وقیحه اینا ا ...

اصلا چرا همچین عکسی گذاشت؟عنوان تاپیکش چی بود؟

اومدنت یه معجزه اس خوش اومدی به زندگیم😍

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

یه کاربر عکس شرمگاه یه خانوم رو گذاشته بودن با یه وضعیت اسف بار

چرا میگید شرمگاه ؟

کجاش شرم اوره؟

نمیگم کارش درسته ها ن خیلی هم غلطه 

ولی خب واقعا شرمگاه؟اعضای بدن اسم دارن 

مثل دست پا و جاهای دیگ

التماس# تفکر

والا بخدا ادم دیگه حالش بهم میخوره زده میشه از هرچی مرده از دست اینا ماشالا بعضی از خانوماام کم نمیا ...

از مردهای ایرانی واقعا باید زده شد ! (به جز عده ی محدودشون )

اکثرا نابودن ! 

اونایی که به قد بلندا میگن نردبون ، خودشون سه پاین 😒
خاک بر سرشون من تا چند ماه بخدا روم نمیشد اسم شوهرمو صدا کنم اگه کارش داشتم انقدر نگاهش ...

بخدا ادم دیگه از زن بودن ک هیچ از بدنیا اومدن پشیمون میشه اینا توچ خانواده هایی بزرگ شدن نمیدونم

تاتوانی درجهان یک رنگ باش قالی از صد رنگ بودن زیرپاافتاده است💞💖❤عشق زندگیم همسر مهربونم خیلی دوست دارم اگه میشه برام یه صلوات بفرستید🥰🙏
ترشحات غیرعادی +پشم اصلا یه چیز داغون

اهههههههههههههههههه خاک بر سرش 

بهش میگفتید با دندونات تمیزش کن که دیگه نذاره اشغال 

لطفا برای سلامتی تو دلیم صلوات بفرستید که ایندفعه سالم بغل بگیرمش😘من همون کاربر فقط طلاقم قول دادم بهتون اگه باردار شدم دیگه طلاقتون ندم🤪🤪🤪
چرا میگید شرمگاه ؟ کجاش شرم اوره؟ نمیگم کارش درسته ها ن خیلی هم غلطه  ولی خب واقعا شرمگاه؟اع ...

توی آرایشگاه هم یه خانومه گیر داده بود که جرا میگید اپیلاسیون اضافه ! اونجا اضافه نیست 🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣

اونایی که به قد بلندا میگن نردبون ، خودشون سه پاین 😒
از مردهای ایرانی واقعا باید زده شد ! (به جز عده ی محدودشون ) اکثرا نابودن ! 

اره بخدا طرف واقعا ب مادرش تهمت فاحشگی زد وایساده بود میگفت رفتم تو پربازدیدا

تاتوانی درجهان یک رنگ باش قالی از صد رنگ بودن زیرپاافتاده است💞💖❤عشق زندگیم همسر مهربونم خیلی دوست دارم اگه میشه برام یه صلوات بفرستید🥰🙏
بخدا ادم دیگه از زن بودن ک هیچ از بدنیا اومدن پشیمون میشه اینا توچ خانواده هایی بزرگ شدن نمیدونم

من الان باردارم بچم دختره 

بخدا انقدر از ایندش میترسم که

خیلی بد شده جامعه

چرا میگید شرمگاه ؟ کجاش شرم اوره؟ نمیگم کارش درسته ها ن خیلی هم غلطه  ولی خب واقعا شرمگاه؟اع ...

خب اگه اینجا بیاد بگه ...فلان چی  که کاربریش میترکه،

الهی،گاهی،نگاهی،خدایا خواسته دلم رو براورده کن مصلحتم توش قرار بده،یا فاطمه زهرا ،چادرت را بتکان روزی ما را برسان،خداجونم میدونم که تا عید زیر این امضامو امضا میکنی،و من دوباره و هزاره باره به الرحمن الراحمین بودنت اطمینان پیدا میکنم.
اهههههههههههههههههه خاک بر سرش  بهش میگفتید با دندونات تمیزش کن که دیگه نذاره اشغال

کثافتن عوض نمیشن ک