2777
2789
عنوان

تعیین جنسیت

| مشاهده متن کامل بحث + 3088 بازدید | 80 پست
تکرر ادرارت چطور بود؟ببخش تورخدا عزیزم..من الان ۱۰ هفتم از همون اول تکرر ادرار گرفتم.مثانم سنگین میش ...

اتفاقا میگن دو تا بارداری علائم شبیه هم باشه جنسیت متفاوت میشه

ارزش انسان به اندازه ی حرفایی ست که برای نگفتن داره

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

من همه این علایمو که گفتی داشتم به علاوه حالت تهوع و بویایی قوی بچم پسر شد البته قبل اینکه تاپیکت باز کنم حسم میگفت بچت پسره ان شاءالله هرچی صلاحته بشه

انشاءالله به همه خواسته هاتون برسید 
بسلامتی ان شاءالله...شما هم از علائمت بگو عزیزم

خداروشکر تهوع ندارم در حد خیلی کم.اوایل از شیرینی نفرت داشتم و فقط ترشی و شوری میخوردم الان دیگه شیرینی هم میخورم.تنبل نشدم تند تند میتونم کارامو انجام بدم.از ماهی بدم میاد ولی عاشق گوشت گوسفندی ام.نی نی سمته راستمه تو سونوگرافیا.غربالگری اول ضربان قلبش ۱۷۰ چندوقت بعد رفتم دکتر یدفه ضربان ۱۳۶ دفه بعد ۱۴۹ بود

آرام باش عزیزم.هیچ چیز ارزش این همه دلهره را ندارد..ما رفته ایم و الان سال ۱۴۹۷ است..🚶به تاپیک دعام سر بزنین امام جواد خیلییی حاجت میده.و توسل ب شهید علی جهانیاری و ابراهیم هادی عزیز🌸واسه حل شدن یه مشکل بزرگ تو زندگیم و سلامتی بهترین ادمای زندگیم یه صلوات مهمونم میکنین ممنونم.🌹
حسم میگم صدرصد دختر.سونو گفت پسر تا یه مدت تو شوک بودم .چن بار از دکتر پرسیدم مطمئنی گفت آره دیگه ای ...

اخیش عزیزم..خدا کنه منم شوکه بشم..😄😄

ولی سلامتیش از هرچیزی برام مهمتره..پسر باشه یه تار مو هم از سرش کم باشه راضی نیستم.

من همه این علایمو که گفتی داشتم به علاوه حالت تهوع و بویایی قوی بچم پسر شد البته قبل اینکه تاپیکت با ...

ممنون عزیزم..منم حالت تهوع دارم عزیزم..اما نسبت به چیز خاصی نیست.وقتی معده م خالی بشه چیزی نخورم چنان تهوعی میگیرم ک میخوام بمیرم.اما خب کنترل نیکنم نمیذارم سخت بگذره.سریع یه چیزی میریزم تو معده م

اره میگن..ولی بازم وقتی میبینم مثل همن میگم لابد دختره

انشاءالله سالم باشه... بعدشم پسر که از هم دختر داشته باشی هم پسر. هر کدوم شیرینی خاص خودشو داره☺️

ارزش انسان به اندازه ی حرفایی ست که برای نگفتن داره
خداروشکر گلم..حس میکنی نی نی پسر باشه یا دختر؟؟

خودم حس میکنم پسر از اوایل بارداری.از بس اینجا یسریا گفتن دختر یسریا پسر به دلم افتاده شاید دختره😂

بنظر شما چیه

آرام باش عزیزم.هیچ چیز ارزش این همه دلهره را ندارد..ما رفته ایم و الان سال ۱۴۹۷ است..🚶به تاپیک دعام سر بزنین امام جواد خیلییی حاجت میده.و توسل ب شهید علی جهانیاری و ابراهیم هادی عزیز🌸واسه حل شدن یه مشکل بزرگ تو زندگیم و سلامتی بهترین ادمای زندگیم یه صلوات مهمونم میکنین ممنونم.🌹