۱۰ هفته باردارم..هشچ مشکلی ندارم.ضعف میکنم.زیاد گشنم میشه.چیزی نخورم معده م خالی بذارم تهوع میگیرم..شیرینی خیلی دوسدارم.ترشی هم باشه میخورم.اما بیشتر پی گیر شیرینی ام..برا دخترم احساس میکنم ۳ماهه اول بیشتر میلم ترشی بود..
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
من همه این علایمو که گفتی داشتم به علاوه حالت تهوع و بویایی قوی بچم پسر شد البته قبل اینکه تاپیکت باز کنم حسم میگفت بچت پسره ان شاءالله هرچی صلاحته بشه
خداروشکر تهوع ندارم در حد خیلی کم.اوایل از شیرینی نفرت داشتم و فقط ترشی و شوری میخوردم الان دیگه شیرینی هم میخورم.تنبل نشدم تند تند میتونم کارامو انجام بدم.از ماهی بدم میاد ولی عاشق گوشت گوسفندی ام.نی نی سمته راستمه تو سونوگرافیا.غربالگری اول ضربان قلبش ۱۷۰ چندوقت بعد رفتم دکتر یدفه ضربان ۱۳۶ دفه بعد ۱۴۹ بود
آرام باش عزیزم.هیچ چیز ارزش این همه دلهره را ندارد..ما رفته ایم و الان سال ۱۴۹۷ است..🚶به تاپیک دعام سر بزنین امام جواد خیلییی حاجت میده.و توسل ب شهید علی جهانیاری و ابراهیم هادی عزیز🌸واسه حل شدن یه مشکل بزرگ تو زندگیم و سلامتی بهترین ادمای زندگیم یه صلوات مهمونم میکنین ممنونم.🌹
من همه این علایمو که گفتی داشتم به علاوه حالت تهوع و بویایی قوی بچم پسر شد البته قبل اینکه تاپیکت با ...
ممنون عزیزم..منم حالت تهوع دارم عزیزم..اما نسبت به چیز خاصی نیست.وقتی معده م خالی بشه چیزی نخورم چنان تهوعی میگیرم ک میخوام بمیرم.اما خب کنترل نیکنم نمیذارم سخت بگذره.سریع یه چیزی میریزم تو معده م
خودم حس میکنم پسر از اوایل بارداری.از بس اینجا یسریا گفتن دختر یسریا پسر به دلم افتاده شاید دختره😂
بنظر شما چیه
آرام باش عزیزم.هیچ چیز ارزش این همه دلهره را ندارد..ما رفته ایم و الان سال ۱۴۹۷ است..🚶به تاپیک دعام سر بزنین امام جواد خیلییی حاجت میده.و توسل ب شهید علی جهانیاری و ابراهیم هادی عزیز🌸واسه حل شدن یه مشکل بزرگ تو زندگیم و سلامتی بهترین ادمای زندگیم یه صلوات مهمونم میکنین ممنونم.🌹