2789

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

عده ای ازشون دفاع میکنن نی نی یارم صدا میزنیم میگن وای شما عقده ای هستین مشکلش رو اینجا نگه کجا ب ...

برای مشکلش حتما باید عکس بذاره؟

گفته بودم نه؟ 😄 😎شیطان و پیروانش همیشه حق به جانب هستن غافل ازاینکه خدا برنامه ی ویژه ای براشون داره 😁💪انچه عقاب داخل قفس را پیر میکند غم قفس نیست، پرواز کلاغ های بی سروپاست.

عده ای ازشون دفاع میکنن نی نی یارم صدا میزنیم میگن وای شما عقده ای هستین مشکلش رو اینجا نگه کجا ب ...

جاهلیت_مدرن#  

میشه لطفا واسه مشکلات و حاجاتم یه صلوات بفرستی شاید اون لحظه به خاطر دل مهربون تو خدا نظری بهم کنه❤گویند سنگ،لعل شود در مقام صبر/اری شود لیک به خون جگر شود...‌ 💜🦋/ الهم عجل ولیک الفرج🌻🌎/ #جانفدا...💛

ایشون مریضی روانی داره ایا؟ 🙄😐 

کسانی که انقدر دیوانه هستند که خیال می کنند می توانند دنیا توانند دنیا را تغییر دهدند.                           انها کسانی هستند که واقعا این کار را انجام می دهند،.                    استیو جابز 💕.                             عضو اکیپ علمی تخیلی 😊 🔭.      اسطوره ی زندگیم=باب اسفنجی شلوار مکعبی 😂😂😂😂❤️.          یار خوشگلم تو هستی عزیز دلم توهستی🤩💃💃.                        عشق های من 🏃🏼‍♀️👇🏻.                    پیتزا، نوتلا، مارشمالو، بستنی،  پفک و چیپس😆🤤.                            👩🏼‍🚀🧙🏻‍♀️🧚🏻‍♀️👸🏼👩🏼‍🔬 

واقعا کاربرش خانم بوده؟؟؟؟

حضرت علی میفرمایند با انسان نادان بحث نکن چون ممکن است دیگران که از دور شاهد هستند فرق میان تو و شخص نادان را متوجه نشوند .
چقدم سیاه بود    

وای نگوووووو🤮🤮🤮

تو صفحه سوم این تاپیک با اسکرین روش گذاشتن عکس لینکی هست  اگه به دردتون خورد واسه من یه صلوات بفرستین بلاخره منم خاله شدم🤩                                                                از محبت خارها شاخ میشوند😒اون قدیما بود گل میشدن😏.        مثل دریا باش آشغالارو پس بزن🌊.                                             حوصله بحث منطقیو داری ریپ بزن ولی اگه میخوای حرفتو به کرسی بنشونی من حوصلتو ندارم😒  

والا

مشکل داره بره دکتر باید عکس اونجاشو بذاره یه ایران ببینن؟؟  

خیلی عکسش چندش بود اصن پیش خودش نگفت شاید یه خانم باردار ببینه حالش بهم بخوره

حتی روزی ک پونزده بار فال حافظ گرفتم و گفت بهش نمیرسی، حتی اون لحظه ای ک دیدم پستای یه دخترو یکی در میون لایک کردی و عکس دونفره تون رو دیدم، حتی روزی که با یه زن جدی حرف میزدی و بازم حسودیم میشد و...تو همه ی این لحظه ها خواستم دیگه دوستت نداشته باشم، خواستم برا همیشه ب چشم ی مرده بهت نگاه کنم یه آدمی ک ول کرد رفت برا همیشه و منم گفتم ب جهنم اما نشد...من دل کندن برام عین آب خوردنه من پرم از قبر آدمهایی ک ریختمشون دور پاکشون کردم خیلی راحت از زندگیم ولی خودت بگو این حس لعنتی چرا میگه نرو همه چی درست میشه...؟؟ حالم خوبه ولی چرا ب هر کی میگم چمه میگه احمق نشو ولی من هیچ وقت احمق نشدم هیچ وقت خودمو گول نزدم هیچ وقت نذاشتم حالم بد بشه بخاطر عشقت... توی این برزخ و جنگ حسم ب آینده با واقعیت یه حسی میگه بری هم ناراحت نمیشم، ب هر حال ممنون واسه لحظه هایی ک حال دلم بد بود و خوب شد بعد اینکه تو رو دیدم، لحظه هایی ک خودتم متوجه نشدی دوستت دارم اما من خوشحال بودم... هیچ وقت نذاشتم حالم بد شه هیچ وقت و امروزم حالم خوبه بدون وابستگی بهت میدونم آخرش 20 خرداد 1405 روز عروسیمه با تو...راجب تیکر سوال نکنین عشقا  باردار نیستم
من اول فک کردم یه تیکه فرشه اینقدر پشم بود 

خداروشکر یکی مث منم‌پیدا شد من فک کردم یه تیکه فرشه که سوخته 😂

میشه لطفا واسه مشکلات و حاجاتم یه صلوات بفرستی شاید اون لحظه به خاطر دل مهربون تو خدا نظری بهم کنه❤گویند سنگ،لعل شود در مقام صبر/اری شود لیک به خون جگر شود...‌ 💜🦋/ الهم عجل ولیک الفرج🌻🌎/ #جانفدا...💛