2777
2789
عنوان

گلابی خریدیم 😢

| مشاهده متن کامل بحث + 851 بازدید | 106 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من یکی از آرزوهام بود بیام دانشگاه علوم پزشکی رشت همون داخل شهر هم خونه می‌گرفتم صفاسیتی 😂😍😌😂

اخی عزیزم😍من هرجایی برم دلم برای شهرم تنگ میشه یکی از عکساش هست منو به وجد میاره همون عکسی که تو شب گرفته شده ازشهرداری تو بارون

انشالله میای رشت یه خونه میخری😁

طوری زندگی کن که انگار فردایی وجود ندارد.
قربونت برم خوبی ازخودته😍😍❤❤ چقد تو نی نی سایت شمالی داریم😂 ماشالله ماشالله ✋✋🥰🥰😆😆😆

😂😂😂😂😂ماشالله 

شماالی زبل خانه ،این جا آن جا هرجا 

دنبال شادی هستی؟؟؟ ،خودت تلاش کن 😋😋مسلط به زبان انگلیسی و مدرس آموزشگاه 😋کلاس خواستید میتونید تو واتساپ ازم بپرسید(مخصوصا برای کنکور ) 🤗🤗🤗هزینش مهم نیست با خودتون .🤗🤗درباره نحوه رانندگی هم این جا هر سوالی بپرسید پاسخ میدم 💝💝
https://uupload.ir/files/gn6i_1396071218111016012145444.jpg

وای ارههههه😍😍😍😍😍😍😍.من یکی از آشناهامون خونشون نزدیک شهرداری هست 

دنبال شادی هستی؟؟؟ ،خودت تلاش کن 😋😋مسلط به زبان انگلیسی و مدرس آموزشگاه 😋کلاس خواستید میتونید تو واتساپ ازم بپرسید(مخصوصا برای کنکور ) 🤗🤗🤗هزینش مهم نیست با خودتون .🤗🤗درباره نحوه رانندگی هم این جا هر سوالی بپرسید پاسخ میدم 💝💝
وااییییی آره خیلی قشنگه عاشقشم❤

آره هروقت اینو میبینم ارزو میکنم همچین لحظه هایی شهرداری باشم ولی بیشتر وقتا بارون شدیده اینوراهم باید پیاده بری زیر چتربدوبدومیرم خونه😪

طوری زندگی کن که انگار فردایی وجود ندارد.
چشمم روشن 😂😂😂❤

😂😂😂😂

ماهم نزدیکیم😊

😍😍😍😍😍😍😍😍