2777
2789
عنوان

گلابی خریدیم 😢

| مشاهده متن کامل بحث + 851 بازدید | 106 پست
ما موز کیلویی صد تومنم بشه مجبوریم بخریم چون پسرم صبحها همیشه موز میخوره له میکنم بهش میدم چیز دیگه ...

نوش جونش بخوره ⁦❤️⁩⁦❤️⁩⁦❤️⁩

انشالله یه روزی هرچی که دلشون میخواد داشته باشن

دنبال شادی هستی؟؟؟ ،خودت تلاش کن 😋😋مسلط به زبان انگلیسی و مدرس آموزشگاه 😋کلاس خواستید میتونید تو واتساپ ازم بپرسید(مخصوصا برای کنکور ) 🤗🤗🤗هزینش مهم نیست با خودتون .🤗🤗درباره نحوه رانندگی هم این جا هر سوالی بپرسید پاسخ میدم 💝💝

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

بچه بودیم تعدادمون زیاد بود.مامانم پسته ها رو تقسیم میکرد بینمون که به همه برسه.می گفتم من بزرگ شدم برا بچه ام یه جوری پسته میخرم که دل سیر بخوره تازه دلش هم زده بشه.

چند روز پیش نیم کیلو پسته خام برا دخترم گرفتم220

فعلا بریزم تو غذاش تا بعد 

شاید مجبور بشیم یه سری چیزا رو به بچه هامون معرفی نکنیم اصلا

دیروز تو مغازه اووکادو دیدم دونه ای 70هزار تومن

خودم تا حالا نخوردم.کاش هیچ وقت بچه ام ازم نخواد که شرمنده بشم

خدایا ،من رو سر هیچ دوراهی ای قرار نده،من این یک راه رو هم گاهی اشتباه میرم.
تو چقدر خوبی  اکثرا اومدن حرف زدن بهم 😑

اسی یه تاپیک بزن

بگو تخم مرغ گرفتیم✋✋😂😂😂

تاثیرش از پسته و آناناسم بیشتره

همه بهت میگن لاکچری😆😆😆😆

واقعا دیدین چقد گرون شد یهو؟

شونه ای ۴۰ شد🤕🤕🤕🤕🤕

قربونت میشناسمت عزیزم درباره رانندگی بهم جواب دادی

😍😍😍😍😍😍😘😘😘😘😘😘😘😘

دنبال شادی هستی؟؟؟ ،خودت تلاش کن 😋😋مسلط به زبان انگلیسی و مدرس آموزشگاه 😋کلاس خواستید میتونید تو واتساپ ازم بپرسید(مخصوصا برای کنکور ) 🤗🤗🤗هزینش مهم نیست با خودتون .🤗🤗درباره نحوه رانندگی هم این جا هر سوالی بپرسید پاسخ میدم 💝💝
اسی یه تاپیک بزن بگو تخم مرغ گرفتیم✋✋😂😂😂 تاثیرش از پسته و آناناسم بیشتره همه بهت میگن لاکچری😆 ...

😂😂😂😂😂😂

امشب حوصله ندارم شام درس کنم اتفاقا یه مامانم گفتم املت بزن بزنیم بر بدن