2777
2789

ANTP_A         زمانی میتونی موفق باشی که جای قلبت با عقل تصمیم بگیری... منطق برات تو اولويت باشه... احساسات هیچ جایی تو تصمیم هایی که میگیری نداشته باشن...شاید مردم بهت بگن قلب نداری... شاید بگن تو چقدر مغروری... ولی بدون اونقدری موفق هستی که حرفاشون ذره ای تاثیر نمیذاره روت....من اینطور تونستم موفق باشم... (حرفام شعار نیست و تماما حقيقت زندگی منه)#تجربه_شخصی.. 

از اول اشتباه بوده جاتون جدا کردین.همه کنار هم میخوابیدین.خودتو شوهرت کنار هم.پسرت اونطرف شوهرت.دخترتم که تازه دنیا اومده کنار خودت.به همین راحتی

الهی شکر🙏🙏 من معجزه خدا را دیده ام.. گاهی نمیشود که نمیشود که نمیشود، گاهی نگفته قرعه به نام تو میشود..  الهی شکر بخاطر همه نعمت هات🙏🙏🙏

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

بعد ديروز ديدم همسرم رفته ي ست جديد براي تختمون خريده رو تختي و رو بالشي و اينا 

گفت بيا از امشب سر جات بخواب اينم براي تنوع ك دوست داشته باشي سر جات بخوابي

منم ي گهواره نوزاد داشتم بردم گذاشتم كنار تختمون ك دخترم رو روش بزارم بخوابه 

اولش ك يك ساعت طول كشيد ك خانوم بخوابه كنجكاو بود و محيط براش جديد بود 

بعد يك ساعت تا اون خوابيد منم خسته بودم داشت چشمام گرم ميشد شوهرم اومد بخوابه 

رنج نباید تو را غمگین کند! در اینجاست که اکثر مردم اشتباه می‌کنند ! رنج قرار است ک تو را هوشیار کند به اینکه زندگی تو نیاز به تغییر دارد !چون انسان زمانی آگاه می‌شود که زخمی شود. رنج نباید بیچارگی را بیشتر کند. رنج را تحمل نکن رنج را درک کن! این فرصتی است برای بیداری .بیدار که میشوی بیچارگیت تمام میشود!! (کارل گوستاو یونگ‌ )

بقیه شو من میگم نیلا تا صبح گریه کرد همش میرفت میخوابوندش و برمیگشت تا صبح خسته و کوفته شد دیگه دم صبح نیلا هم تو تختشون بود😜😍🤣

بهترین معلم تو آخرین اشتباهيه که مرتکب شدی
دقیقا  من ک اصلا دوس ندارم

اره منم دوس ندارم 

من دلم تنگه واسه یه دلخوشی کوچیک، واسه یه همسفر ساده که باهاش بزنم جر بدم این جادرو.... 👩‍🎤🕸️🎈🖤لطفا عقده ای ها منو ریپلی نکنن😏⛔

بعد منم خوابم سبك بيدار تا باز اومدم بخوابم دخترم بيدار شد براي شير يعني ديشب هر يك ساعت بيدار شد🙁🤦‍♀️

تا اون خوابيد خروپف اقا شروع شد ديگه داشت گريه م ميگرفت كلي غر زدم بهش ك سرتو رو بالشً درست بزار 

تا اون ساكت شد دخترم بيدار شد 😑😑🤦‍♀️

رنج نباید تو را غمگین کند! در اینجاست که اکثر مردم اشتباه می‌کنند ! رنج قرار است ک تو را هوشیار کند به اینکه زندگی تو نیاز به تغییر دارد !چون انسان زمانی آگاه می‌شود که زخمی شود. رنج نباید بیچارگی را بیشتر کند. رنج را تحمل نکن رنج را درک کن! این فرصتی است برای بیداری .بیدار که میشوی بیچارگیت تمام میشود!! (کارل گوستاو یونگ‌ )

ببخشيد من دارم تايپ ميكنم جواببتون رو ميخونم بعدش 

از اول اشتباه بوده جاتون جدا کردین.همه کنار هم میخوابیدین.خودتو شوهرت کنار هم.پسرت اونطرف شوهرت.دختر ...

منم همین کارو کردم چون هوا سرده و فقط یه اتاق بخاری داره هممون یه اتاقیم جالب اینجاس اکثرا شوهرمو پسرم رو تخت ما هستن دخترم رو تخت خودش من رو زمین یا شوهرم رو زمین ما هممون رو تخت شایدم منو دخترم تو تختش باشیم کلا مث مرغدونی هر جا شد🤣🤣🤣🤣

بهترین معلم تو آخرین اشتباهيه که مرتکب شدی

خلاصه در اخر شوهرم پا شد رفت رو مبل خوابيد 😐 دخترم رو از رو گهواره بر داشتم گذاشتم كنارم تا ي دو ساعتي خوابيديم 

حالا ميخواستم از امشب بزارم رو تخت خودش تو اتاق خودش 

صبح امتحاني گذاشتم رو تختش بخوابه غلت زدن رو تازه ياد گرفته ي دقه رفتم بيرون از اتاق ديدم صداي گريه ش مياد غلت زده بود دستش زيرش گير كرده بود. 

حالا موندم از امشب چيكار كنم 😭😭😭