2777
2789
عنوان

ی پوت خریدم

| مشاهده متن کامل بحث + 323 بازدید | 29 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

بزار تو سایت اپلود لینک بده اینجا

تو افتادنی نیستی حتی به طوفان های سخت 🇮🇷💕 ✍تفاوت سپاه امام حسین(ع) و عمر بن سعد در نماز و روزه و احکام نبود! 👈در پیروی از " ولایت " بود!..اطاعت از ولی فقیه آزمون قبل از ظهور است ... سعی تان بیهوده باد ✌🤲

پوت😳😳😳😳مگه بوت چشه؟

وای اه میگم عزیزم گوشیم تغییر میده نوشته هامو اولش تاپیک زدم دیدم ی چی دیگه نوشته فوری پاک کردم دوباره نوشته مو تغییر داده من چیکار کنم خودم میدونم بابا شماام از پشت کوه نیومدم ک 

آدم های حسود همیشه خودشون سم میخورن و منتظرن ک بقیه بمیرن 😎😂😝
مبارکه چطوری دلت اومد 700بدی😂😂😂 شوخی#  

خوب چیکار کنم اولش دلم نمی یومد گفتم با ۷۰۰ میتونم ۵ تا کفش بخرم 😂😂😂 بعد گفتم حالا بزار سفارش بدم همین ی بار رو ولی وقتی رسید دستم خدایی خیلی خوشگل و جذاب بود مردم براش 😂😂😂😂

خوب چیکار کنم اولش دلم نمی یومد گفتم با ۷۰۰ میتونم ۵ تا کفش بخرم 😂😂😂 بعد گفتم حالا بزار سفارش بدم ...

عزیزم😍😍به خوشی

اُمیدکه‌داشته‌باشی، موفقیت‌درثانیه‌آخرهم‌اتفاق‌میوفته!💯🌱🕊️ 
عزیزم😍😍به خوشی

خیلی وقت بود خرید نکرده بودم همین ی کفش و خریدم ببینید دلتون آب میشه دلم نمیاد بپوشم 😂😂😂 میگم خراب میشه 😂😂😂

خیلی وقت بود خرید نکرده بودم همین ی کفش و خریدم ببینید دلتون آب میشه دلم نمیاد بپوشم 😂😂😂 میگم خرا ...

😂😂نپوش بزار تو جاکفشی بمونه

اُمیدکه‌داشته‌باشی، موفقیت‌درثانیه‌آخرهم‌اتفاق‌میوفته!💯🌱🕊️ 
😂😂نپوش بزار تو جاکفشی بمونه

گذاشتم جا کفشی این کرونا لعنتی هم نمیزاره ک آدم جایی بره 😢😢