2777
2789
عنوان

ده کیلو به

| مشاهده متن کامل بحث + 233 بازدید | 24 پست
بعله ما با میوه خشک میخوریم خیلییی خوشمزه اس

مرسی عزیزم دستت دردنکنه حتما منم دوس دارم میوه خشک ولی اصلا به ذهنم نمیرسید جزمربا

دخترگلم 1400/8/2ساعت23:55به دنیااومد تواون لحظه براسبزشدن دامن همه منتظرادعاکردم

تو قیمه بریز

خشک کن برای چای به

خشک کن بذارکنار میوه های خشک

هسته هاش رو هم جدا کن و خشک کن که برای گرفتگی صدا عاااااالیه

در تلاطم زندگی باخدا بودن بهتر از ناخدا بودن است.سرم بالاست چون بالا سرم خداست❤️

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

مربا رنده درشت برای دمنوش خوروش به آلو(خیلی خوشمزه هست) من تو آبگوشت هم میریزم.خیلی خوشمزه میشه.ح ...

اره منم توی ابگوشت و جگر میریزم 

دخترگلم 1400/8/2ساعت23:55به دنیااومد تواون لحظه براسبزشدن دامن همه منتظرادعاکردم
تو قیمه بریز خشک کن برای چای به خشک کن بذارکنار میوه های خشک هسته هاش رو هم جدا کن و خشک کن که بر ...

اره هسته هاشوخیلی دوسدارم وقتی توی اب گرم میریزی عین ژله میشه برا گلودردو سرماخوردگی عالیه مرسی گلم 

مربارو چی بریزیم که مثل بیرونی ها قوام دار بشه

من رنده میکنم ومیزارم تو یخچال یه روز بمونه اب بندازه بعد فقط نصف لیوان اب میریزم تاکامل بجوشه وبپزه خیلی خوب میشه

مربارو چی بریزیم که مثل بیرونی ها قوام دار بشه

من که تا حالا ورست نکردم

ولی مادرشوهرم درست میکنه برامون میفرسته.خیلی خوشمزه میشه.بهد از اینکه خردشون کرد،میریزه تو قابلمه و روش آب میریزه و سرش رو هم میذاره.بعد که یکم نرم شد هم وزن به شکر میریزه(در حدود نیم کیلو کمتر)مثلا اگه دو کیلو به داری ۹.۵ شکر میخواد

دوباره سرشو میذاره تا درست بشه.همیشه هم قوام داره

هبچی دیگه هم توش نمیریزه.فقط به و آب و شکر

خدایا اون چیزی که تو دلم هست رو انجام بده نمیتونم بنویسمش