2777
2789

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

من 1 قاشق جا به جا نکردم و بین 6 تا عروس ازهمم عزیزترم  براش کادو میخرم پول میدم تا اینکه تو خونش کار کنم باسیاست# باشیم  

❤️دعا کنین خدا بهم یه نی نی ناز  و سالم بهم  بده 🙏🙏👶میشه یه صلوات مهمونم کنید 😍عاشقتم که هم جانی و هم جانانی 😘💜💙❤️💚برا دوستم @آناعشق هم  دعا کنید 
تانیا بیاظرفارو بشور . ظرف شستی خونرو جارو بکش.میره پتو هارو از کمد میریزه پایین میگه پتو گرفتم کمد ...

خب حق داری طفلی،..والا بعضی مادر شوهرا انگاری کلفت میارن ن عروس،سو استفاده میکنن

یا حضرت عباس خیلی آقایی که حاجت دلمو دادی🥺
خانواده شوهر منم همینن حس میکنن عروس نوکر یا کلفتشون ولی من دیگه اون آدم سابق نیستم که هرکاری بکنم&n ...

اخه هیچکی درکم نمیکنه من چطور میتونم نه بگم؟؟ وقتی ازم میخواد 

خدایا شکرت همیشه بهم ثابت کردی ک هستی و منو میبینی❤
تانیا بیاظرفارو بشور . ظرف شستی خونرو جارو بکش.میره پتو هارو از کمد میریزه پایین میگه پتو گرفتم کمد ...

یه مدت نرو

بعد که خیلیییییی اصرار کردن بیا برو دو ساعت بمون و بگو کار پیش اومده برگرد

وقتی هم رفتی عمدا فقط یمقدار کمک کن

شما یه نفری قرار نیست بخاطر یه شام کارای چند نفر و بکنی

خدایا شکرت، معجزه ات تمام زندگی منه 🌹🌹🌹
ی سره دستورررر میده اخه ی عروس چ جوری میتونه به مادر شوهرش نه بگه

بگو ناموسا خستم .خودت پاشو 🤪🤪🤪🤪😁

بنویسید که این مرده به عشق - بر سر قبر خویش گریه نکرد - میلاد مزارش هم که رسید - غم را با دل خویش لمس نکرد

واااا.چنوقت یبارمیری خونش؟؟؟ارتباطتو کمترکن

حتما خیلی باهاش راحت بودی ک اونم باهات انقدراحته

خودتو بگیربراش

کمتربروبیا

نزدیک شام برو بعدشم زودپاشید😐البته بایدشوهرت پشتت باشه وگرنه فایده نداره 

اسکل کردی بچه چقد دلتون میخواد جو الکی درست کنید 

میگما      نکنه ما بریم دنیا قشنگ شه !!                         آدمها تا سر حد مرگ از خود خسته ات میکنن🖤ترکت نمیکنند اما،مجبورت میکنند ترکشان کنی🖤آنگاه میشوی بنده ی سرتاپا خطاکار🖤                                شروع رژیم ۶/۷/۱۴۰۳. وزن۸۴.                                   تاریخ۲۳/۸/۱۴۰۳ وزن۷۸.💪                                           وزن هدف۶۰کیلو🤲                                              تاربخ۱۸/۱۰/۱۴۰۳ وزن ۷۴😁

وقتی بهت کتری میده یواش انجام بده یا نصف نیمه ولش کن یا ازش کمک بخواه یا بگو گوشیم زنگ خورد یا بگو باشه انجام میدم ولی خودتو بزن به اون راه

بازم بگم؟؟؟؟!!!!!!

خدایا توبه😁😁😁

برای مادر شدنم صلوات میفرستی دوست خوبم؟
اخه هیچکی درکم نمیکنه من چطور میتونم نه بگم؟؟ وقتی ازم میخواد 

مگه کسی منو درک کرد من خودم دیگه کشیدم کنار فقط در حد یه ظرف غذا جمع کردن یا شستن همین اونم دیگه خودم بلند میشم چون مادرشوهرم مریضه گناه داره نمیتونه ولی خواهرشوهرا باشن دست نمیزنم