footijan مدیر عضویت: 1399/08/20 تعداد پست: 864 عنوان عفونت رحم | مشاهده متن کامل بحث + 141 بازدید | 17 پست بچه ها واسه رفع عفونت کسی راهکاری بلده....داروی گیاهی ...چیزی؟؟؟ خدایا من که واست بندگی نکردم ...ولی تو خدایی کن ....تو بگذر...منم انسان حتمی الخطا....الهی العفو....🙏 1399/09/11 | 17:32 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
footijan مدیر استارتر عضویت: 1399/08/20 تعداد پست: 864 عریزم دود عنبر نسا هم ارزونه هم عالیه مرسی گلم ...چشم😍🥰 خدایا من که واست بندگی نکردم ...ولی تو خدایی کن ....تو بگذر...منم انسان حتمی الخطا....الهی العفو....🙏
روزهای_خوب_زندگی عضویت: 1399/08/10 تعداد پست: 3803 سلام دوستان من یه سایت میشناسم به نام سایت دکتر وهاب آقایی که کلینکشون واقع در خیابان ولیعصر .داخل سایتشون کلی مقاله اعم از سرطان تیروئید و درمان آن، عفونت رحم و علائم آن ، سونوگرافی داپلر رنگی، تفسیر آزمایش ماموگرافی ، و سونوگرافی تعیین جنسیت دارند. تفسیر سونوگرافی و تفسیر سونوگرافی بیضه هم به صورت رایگان هستش بهتون پیشنهاد میکنم به سایتشون سر بزنید
shikakhanoom عضویت: 1398/01/24 تعداد پست: 583 من همیشه میرم پیش دکتر فرح ابطحی که واقعا بسیار با تجربه و مهربونن داروهایی که میدن واقعا موثر هست و اگر مشکل زنان داشته باشی متوجه میشه فوری ایشون بهترین متخصص زنان ساری هستن و منم ازشون راضی ام