2777
2789
عنوان

کدوم عضو صورتتون را دوست دارین .

| مشاهده متن کامل بحث + 1584 بازدید | 263 پست
چشما و مخصوصا مژه ها  اصلا همه شو😂😎

اععییییی خدا ی دختر افغانستانی میشناسم خوشگلتر از اون تو عمرم ندیدمممم😩😩😩

اسم کاربریتو دیدم یادش افتادم🥺

چالش حرف ناشناس🐍نیوش یک☝🏻نیوش دو✌🏻نیوش سه👌🏻نیوش دنده ب دنده🚗نیوش عسل و قنده🍭🍯نیوش چرا نمیخنده؟:/😼نیوش آه🤧 نیوش ماه🌙🌝نیوش مثل قناری🐥🤪نیوش ماشین فراری🚘نیوش آه😚نیوش ماه🌛💋نیوش چرا سر جنگه؟⚔️😤نیوش بشقاب پرنده🍽🦚🕊نیوش آه🐾نیوش ماه🔥😛نیوش ماه و قشنگه🌙😻نیوش مست و ملنگه🍷🥂🍺زراشم چ قشنگه😂😂هه ناسکم ده نوسم خوشم ده ویی مه لی دووباره یه له وانه یه روژیک نه بم که دووباره ی که مه وه💛.#بژی_کورد✌🏼🇹🇯

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

هیشکدوم😐🥀

یا.للعجب#  

من همیشع ی صندلی واسم کم بود ،کتم واسم تنگ بود ، کفشام برام کوچیک بود،ساعتم خواب میموند و من ازش جلوتر حرکت میکردم .دنیا برا من جای کوچیکیع ،احساس میکنم همع جا بستس و نمیتونم نفس بکشم، انگار همع این لحظع هارو قبلا دیدم، درختا، صدای ابشار،قورباغه ها، اونارو زمانی میبینم ک در حال مردنم/

چشام 

🥀 ایلان ماسک و بیل گیتس با اون عظمت نتونستن ازدواجشون رو نجات بدن...در این جهان به جنیفر لوپز و جانی دپ هم خیانت شده...دکتر هلاکویی که ویدیو هاش قبله خیلیاست ؛ دو تا طلاق داره...دونالد ترامپ به عنوان یکی از قدرتمند ترین مردان جهان یه رابطه موفق نداشته تا حالا....میبینی؟! پول ، زیبایی ،اندام خوب ، دانش ، فرهنگ ، قدرت و....هیچکدوم تضمین کننده یه رابطه خوب نیستن!!!...پس رها کن سرزنش رو...اون که بخاد بمونه با همین وضعیت امروزت میمونه...لذا دست به فرستنده خود نزنید مشکل از گیرنده است..👌
اره عاااشقشم 😭 بیشرف محل سگ بهم نمیذاره 😭 توف به این عاشقی توووف 🥴🤪

😎😎😎😎😎😎😎

لغو دوستی ها را همه را زدم .... چون خیلی شلوغ بود کسی کارم داشت بهم بگه بعد در خواست بهم بده .....تا بشناسم .... 
اععییییی خدا ی دختر افغانستانی میشناسم خوشگلتر از اون تو عمرم ندیدمممم😩😩😩 اسم کاربریتو دیدم ...

گمش کردی؟

من میتونم گریه گمشده رو بشنوم                                        من میتونم حقیقت پنهان رو بشنوم                                              سایه ها مارو صدا میزنن 🥀                                                            من طلوع ترس رو میبینم                                                                اره اما همیشه امیدم پایداره                                                            ما قهرمان هستیم ⚔ قهرمان ها در تاریکترین زمان                      وقتیکه هیچ نوری نیست ولی ما بالاتر میریم💥                             تمام امید و روشنی پنهان شده ولی ما باید زنده بمونیم   
اععییییی خدا ی دختر افغانستانی میشناسم خوشگلتر از اون تو عمرم ندیدمممم😩😩😩 اسم کاربریتو دیدم ...

منا ببینی غش میکنی

لغو دوستی ها را همه را زدم .... چون خیلی شلوغ بود کسی کارم داشت بهم بگه بعد در خواست بهم بده .....تا بشناسم .... 
اره عاااشقشم 😭 بیشرف محل سگ بهم نمیذاره 😭 توف به این عاشقی توووف 🥴🤪

یا خدا..پتوی بدبخت ک هر ثانیع ارادع کنی مجبورع مارو پوشش بدع دم هم نمیزنع     /

حسودیم شد..چ عشق خوبی  /

من همیشع ی صندلی واسم کم بود ،کتم واسم تنگ بود ، کفشام برام کوچیک بود،ساعتم خواب میموند و من ازش جلوتر حرکت میکردم .دنیا برا من جای کوچیکیع ،احساس میکنم همع جا بستس و نمیتونم نفس بکشم، انگار همع این لحظع هارو قبلا دیدم، درختا، صدای ابشار،قورباغه ها، اونارو زمانی میبینم ک در حال مردنم/
دماغم  موهای بلندم  چشام که همرنگ موهام قهوه ای هس صورت گردم

بیشتر بگی من غش میکنم ....

از‌ وقتی اومدی ی ریییییز داری زنا رو تگ میکنی  حواسم بت هستاااااا😑😡

چیز خوردم..خوبع؟/

این دلوینت مجبورم کرد/

@دلوینت      پاسخگو باش/

اهان ابراز علاقتو عشقه🤣❤

خودت ک بیشتر عشقی...بهتری؟/