2777
2789

یاالله#

یا_علی_اکبر# یا_علی_اصغر#  

یا_چهارده_معصوم#یاحضرت‌سکینه#  ‍ ‍ 

کیا با دلای پاکشون واسم دعا میکنن😢الهی به حق آبرو 💚پامبر(ص)💚و💚امام علی(ع)💚و💚حضرت فاطمه(س)💚و💚امام حسن(ع)💚 و 💚حضرت عباس(ع)💚 و 💚سیدالشهدا(ع)💚 و تک تک عزیزان خدا دلاشون به بهترین شکل شادشه⚘سلام💔🙏

خیلی التماس دعا دارم 

میشه دعا کنید و این آیه رو واسه حاجتم بخونید

😭😢🙏💐💐💐

الّلهُمَّ صَلِّ عَلَی مُحَمَّدٍ وَ آلِ مُحَمَّدٍ و عَجّل فَرَجَهم 

أعوذ بِاللَّهِ مِنَ الشَّیطَانِ الرَّجِیمِ
بِسْمِ اللَّهِ الرَّحْمَنِ الرَّحِيمِ

وَجَعَلْنَا مِنْ بَيْنِ أَيْدِيهِمْ سَدًّا وَمِنْ خَلْفِهِمْ سَدًّا فَأَغْشَيْنَاهُمْ فَهُمْ لَا يُبْصِرُونَ ﴿۹﴾

صَدَقَ اللَّهُ الْعَلِيُّ الْعَظِيم

الّلهُمَّ صَلِّ عَلَی مُحَمَّدٍ وَ آلِ مُحَمَّدٍ و عَجّل فَرَجَهم

یک دنیا ممنون🌼

الهی به حق 💕خدایی خدا💕،💚حسین اصحاب اولاد و خاندانش💚،💚قرآن مجید💚،💙تک تک آفریده های خدا که دوسشون داره💙 هممون حاجت رواشیم 

الهی آمین یا رب العالمین🌷بچها میشه صلوات بفرستید و دعام کنید😢سکینه به معنی آرامش🌷

دوستان عزیزم بی‌نهایت به دعای دلای قشنگتون نیاز دارم ❤️ التماس دعا 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

برات پنج تا صلوات میفرستم🙏التماس دعا دارم🙏😔

خدایا نینیم رو به خودت سپردمش.❤️میشه لطفا برا سلامتی تو‌دلیم یه صلوات مهمونم کنید  ❤️خداوندا بهترین نعمتی که به من داده ای خودت هستی ❤️پس به اندازه خودت بی نهایت شکررررررر❤️

دلم لرزید وقتی پیامتونو خوندم..انشالله ب حاجتتون برسین.منم التماس دعا دارم

میشه لطفابرای پدربزرگم یه فاتحه بفرستین🖤حسرت دیدن روی ماهش برای همیشه رودلم موند...😔 قراربودزودبرگردم کنارش ولی...ندیدمش و پرکشید.... 
دلم لرزید وقتی پیامتونو خوندم..انشالله ب حاجتتون برسین.منم التماس دعا دارم

عزیزدل میشه بگید 💕ان شاءالله💕

💜💜

😔

دوستان عزیزم بی‌نهایت به دعای دلای قشنگتون نیاز دارم ❤️ التماس دعا 
عزیزدل میشه بگید 💕ان شاءالله💕 💜💜 😔

💕💕

میشه لطفابرای پدربزرگم یه فاتحه بفرستین🖤حسرت دیدن روی ماهش برای همیشه رودلم موند...😔 قراربودزودبرگردم کنارش ولی...ندیدمش و پرکشید.... 

ان شاء الله حاجت روا بشید

#_____ ما بی خیال سیلی مادر نمی شویم ______#                              #سلام بر زهرای شهیده#          باز باران…      با ترانه دارد از مادر نشانه      بوی باران…           بوی اشک مادرانه    پر ز ناله      کودکی با مادری پهلو شکسته            می‌برد او را به خانه     کوچه‌ها و تازیانه…  گریه‌های کودکانه     حمله‌ی نامردِ پَستی وحشیانه     تازیانه، تازیانه…      پس چرا مادر ،     چرا گم کرده راه آشیانه؟       باز باران…        با ترانه        دارد از مادر نشانه     بوی باران…          باز باران…           دانه دانه             حیدرانه                بی‌صدا و مخفیانه       آه از غسلِ شبانه       زینبانه…         لرزه افتاده به شانه     پشت تابوتی روانه           باز باران…

من امروز دل شكسته ترينه عالمم

براي استارتر عزيزمون و بقيه تون دعا ميكنم مشكل تون حل بشه و از شادي با دل خوش در حق منم دعا كنين،براي من فقط معجزه لازمه 😔

مشكلي كه من دارم حتي تو مخيله كسي نميگنجه 

نه عشق و عاشقيه نه مريضيه

بزودي زود خيلي زود من به آرزوم ميرسم و ميام رمز و رازشو براتون فاش ميكنم و با خوشحالي تو امضام اعلامش ميكنم،خدايا ممنونم ازت ✌️

ازته دلم دعات کردم ان شاء الله خدا گره از کارت باز کنه ان شاء الله حاجت روابشی 💚💚💚💚💚💚💚💚💚

دوستای مهربونم بااون قلب مهربونتون دعا کنید هر چه زودتربارادر بشم 🙏🥺لا حَولَ ولاقُوهَّ الاباالله العلی العظیم 💚💚💚💚💚می شه برای سلامتی صاحب الزمان وبعدش برای حاجتهام صلوات بفرستی؟؟؟😙😙😙خیلی محتاج دعاهاتون هستم ان شاء الله همیشه شاد وسلامت باشین💚💚💚💚💚💚
 من امروز دل شكسته ترينه عالمم براي استارتر عزيزمون و بقيه تون دعا ميكنم مشكل تون حل بشه و از ...

غصه نخور یکی هست که بزرگترین مشکلها رو حل می کنه 

توکلت به خدا باشه برات 200صلوات می فرستم که ان شاء الله باتک تک صلواتهام قفلها بشکنه از ته دلم از خدامی خوام دلتو شاد کنه💚

دوستای مهربونم بااون قلب مهربونتون دعا کنید هر چه زودتربارادر بشم 🙏🥺لا حَولَ ولاقُوهَّ الاباالله العلی العظیم 💚💚💚💚💚می شه برای سلامتی صاحب الزمان وبعدش برای حاجتهام صلوات بفرستی؟؟؟😙😙😙خیلی محتاج دعاهاتون هستم ان شاء الله همیشه شاد وسلامت باشین💚💚💚💚💚💚
غصه نخور یکی هست که بزرگترین مشکلها رو حل می کنه  توکلت به خدا باشه برات 200صلوات می فرستم که ...

خدا كنه حل شه،بدجور مشكليه مال من ،وقتي بگم همه ميگن نه دروغه باورشون نميشه ولي هست متاسفانه

تو واقعيت نميشه ب كسي بگم،خيلي مهربوني دوست گلم 

اشكم در اومد از پيامت خدا حفظت كنه براي خانوادت و الهي هرگز غم نبيني بختت سفيد🌹

بزودي زود خيلي زود من به آرزوم ميرسم و ميام رمز و رازشو براتون فاش ميكنم و با خوشحالي تو امضام اعلامش ميكنم،خدايا ممنونم ازت ✌️