2777
2789
عنوان

سایز کوچیک😔

| مشاهده متن کامل بحث + 686 بازدید | 47 پست

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

رازیانه بخور

ببخشیدتاپیک بامدادخمارمیخواچطوربرم

🌼وزن شروع😞 ۸۲قد۱۵۹وزن این هفته ۸۱😌وزن این هفته ۸۰وای خدایاکی میرم دهه ی هفتادی هدف ۶۰❤️❤️❤️❤️عضوتاپیک بامدادخمارمن میتونم ‌وسعی خودرامیکنم وهمراه الهه جون وبقیه اعضا به خواستم میرسم🌼
وا این دیگه چه مدلشه زن بودن به اندامشه نداشته باشی با مرد جه فرقی داری

من یه دخترم

ترجیه میدم کوچیک باشن

اصلا احتیاجی بهشون ندارم 

الانم انقدر ورزش کردم سایزش کوچیک شده

خانوم بودن به اخلاق و منش ماست نه اندام مون

من خجالتی از داشتن سینه ندارم

اما دوست دارم برای راحتی خودم سینه هام کوچیک باشه

کاربری خانوم هدف من از زندگی تولید مثل نیست پس بهتره در نظرات من دخالت نکنی،مجرد و نامتعهد، من ترکم!
من یه دخترم ترجیه میدم کوچیک باشن اصلا احتیاجی بهشون ندارم  الانم انقدر ورزش کردم سایزش کوچی ...

درسته حرفت اما اندام زنه که زن رو قشنگتر میکنه لباس تو تنش قشنگه عقب و جلو صاف باشی هم لباسم تو تنت زار میزنه واسه شوهرتم تحریک امیز نیستی این نظر منه

باعث کیست میشه 

من خوردم هیچ چیزم نشد.. 

🐻صعود به گروه نارنجییی🐻  تاپیک بامداد خمار.. تاریخ شروع کم کردن وزن (۱۳۹۹/۸/۱۰) که۹۵کیلوهستممم وزن این هفته ۸۴/۵۰۰  وزن هدف ۷۰کیلو  قد۱۶۷🤹‍♀️
درسته حرفت اما اندام زنه که زن رو قشنگتر میکنه لباس تو تنش قشنگه عقب و جلو صاف باشی هم لباسم تو تنت ...

اخه کی خواست ازدواج کنه

من ادم ازدواج نیستم

گور بابایه شوهر😁

کاربری خانوم هدف من از زندگی تولید مثل نیست پس بهتره در نظرات من دخالت نکنی،مجرد و نامتعهد، من ترکم!
[QUOTE=166688282]چند مدت؟ دمکرده  یا عرقشو؟؟[/QUOTEچند هفته خوردم اما اثر نذاشت ول کردم دم ک ...

چند هفته خوردی خب معلومه اثر نمیکنه . باید منظم بخوری عرقشم بخوری .

والا یکی از فامیلای ما نتیجه دید 😊

🐻صعود به گروه نارنجییی🐻  تاپیک بامداد خمار.. تاریخ شروع کم کردن وزن (۱۳۹۹/۸/۱۰) که۹۵کیلوهستممم وزن این هفته ۸۴/۵۰۰  وزن هدف ۷۰کیلو  قد۱۶۷🤹‍♀️