2777
2789
مگه تاثیر دارع؟؟؟؟

خیلی زیاااااااااد 

اصلا نباید بهش فکر کنی

شما اقدامت رو بکن دیگه کاری نداشته باش ک این ماه میشه یا ماه دیگه

من زمانی ک خودمو زدم ب بیخیالی دقیقا همون ماه باردار شدم

فکرت نمیذاره باردار بشی گلم

خیلی زیاااااااااد  اصلا نباید بهش فکر کنی شما اقدامت رو بکن دیگه کاری نداشته باش ک این ماه می ...

یعنی نزدیکای موعد پریودی هم به  باردار بودن فکر نکردی؟  هی نمیرفتی خودتو چک کنی ببینی پریود شدی یا نه؟؟؟؟؟

من دو سه روز مونده به موعدم  هی میرم ببینم لک دارم یا نه اگه لک ببینم مطمعن میشم که پریودم داره میاد بعد با غصه از wc میام بیرون

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

یعنی نزدیکای موعد پریودی هم به  باردار بودن فکر نکردی؟  هی نمیرفتی خودتو چک کنی ببینی پریو ...

نزدیکای پریودی که دیگه اره حواسم بود بهش

اما زمانی ک مبخاد لقاح تشکیل بشه باید حواستو پرت کنی، در طول اقدام منظورمه

نزدیکای پریودی که دیگه اره حواسم بود بهش اما زمانی ک مبخاد لقاح تشکیل بشه باید حواستو پرت کنی، در ط ...

۱۱ روز تا موعدم مونده   بنظرت نزدیکی داشته باشم مرتب؟؟ یا دیگه تاثیری برای بارداری ندارع؟؟

هنوزم تاثیر داره، فقط یک هفته ی آخر رو دیگه اقدام نکن

عه باشه  اخه مگه تخمک گذاری فقط یه روز نیس؟؟  مثلن فقط چهاردهم   اون هم ۱۲ ساعت زندس 

خب بعدش  سه چهار روز از تخمک گذاری بگذره  مثل الانه من  س چهار روزگذشته   چطور ممکن باردار بشم؟

عه باشه  اخه مگه تخمک گذاری فقط یه روز نیس؟؟  مثلن فقط چهاردهم   اون هم ۱۲ ساعت زندس& ...

شما که اون روز رو دقیق نمیدونی

واسه همه روز ۱۴ نیست 

یکاری کن، ماشین حساب تخمک گذاری رو سرچ کن بعد روز پریودیتو وارد کن بهت میگه چه روزایی اقدام داشته باش. منم با همون ماشین حساب باردار شدم 

من فقط یک هفته اخر رو بیخیال اقدام شدم. حتی الان که باردارم طبق سونو که رفتم مشخص شد روز بعد از پریودیم لقاح تشکیل شده!!! اگر مث شما میخواستم حساب کنم فقط روز ۱۴ اقدام میکردم و باردار نمیشدم.

شما تعداد اقدامتو زیاد کن، و اینکه بعد از هر اقدام حدود یکساعت درازبکش و پاتو بزن به دیوار.

شما که اون روز رو دقیق نمیدونی واسه همه روز ۱۴ نیست  یکاری کن، ماشین حساب تخمک گذاری رو سرچ ک ...

من از دوروز بعد از پریودیم  اقدامم  شبی یک بار  تا الان که  ۸  شب شده .  پاهامم  یک رب میدم بالا   این ماه اصن مایع منی همسرم ازم بیرون نریخت   چون پاهام دادم بالا 

بنظرت تاثیر گذاره؟؟

شما که اون روز رو دقیق نمیدونی واسه همه روز ۱۴ نیست  یکاری کن، ماشین حساب تخمک گذاری رو سرچ ک ...

برنامه ماشین حساب تخمک گذاری دارم  طبق اون  متوجه شدم چه روزی تخمک گذاریمه  و چ روزایی نزدیکی داشته باشم 

امیدوارم این ماه خدا خوشحالم کنه 

من از دوروز بعد از پریودیم  اقدامم  شبی یک بار  تا الان که  ۸  شب شده . &nb ...

بله نمیتونه تاثیر نداشته باشه.ولی من قبلا رب ساعت درازمیکشیدم باردار نمیشدم،اون ماهی که بعد از هر اقدام یکساعت درازکشیدم باردار شدم. خیلی مهم این نیس که بریزه بیرون یا نه، بیشتر تو واژنت بمونه بهتره.

اما هر شب هم خوب نیست، اسپرم ضعیف میشه، یه شب درمیون باید باشه.

بله نمیتونه تاثیر نداشته باشه.ولی من قبلا رب ساعت درازمیکشیدم باردار نمیشدم،اون ماهی که بعد از هر اق ...

اخه دقیقن نمیدونستم تخمک گذاریم چ روزیه بخاطر همین هرشب اقدامم

من فقط ی رب پاهام میدم بالا و بعدش تا صب بلند نمیشم از جام  خدا کنه بگیره