2777
2789

خب خواننده مورد علاقتون یا آهنگ مورد علاقتون رو بگین😁❣

و لطفا انسان_باشید# و به سلایق و علایق هم احترام بذارید 

توهین_ممنوع# 😊❣

قربونتون برم😁

توهین نشنوم 😊

من کلا همچی گوش میدم بیشترایرانی ولی خارجی هم گوش میدم 

ماکان گوش میدم بیشتر ... آهنگای تتلو ک زیاد بد نیستن رو هم گوش میدم ... 

بقیه خواننده ها رو هم گوش میدم البته 😅

به نام خدا سیامک انصاری هستم اومدم بایا رو معرفی کنم😐😌

شادمهر

ابی

آنیتا

معین

بگو که از غم عشقت چگونه جان برهانم؟💔چگونه اینهمه غم رابه هرطرف بکشانم؟ 😔نه پای رفتن ازینجا نه طاقتی که بمانم 😭چگونه دست دلم را به دست تو برسانم....💔💔💔

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

شاهین نجفی و بهرام 

مادرم فوت کرد میشه براش  فاتحه یا صلوات بفرستین🤍 لباس ها جنسیت ندارن انقد همچیو مردونه زنونه نکنین/ارایش و دامن مختص زنا نیست/ استایل اسپورتو موی کوتاه مختص به مردا نیست / یه مرد میتونه به رنگ صورتی علاقه داشته باشه و یه زن میتونه به تعمیر وسایل علاقه داشته باشه. لطفا عقایدتونو درست کنید یا حداقل به دیگران توهین نکنید.

من انگلیسی زیاد گوش میدم اقایون Ed Sheeran Zayn Malik  Khalid  Isak  Danielson  

خانما Adele و Alessia  Cara و Sasha Sloan 

خب رسیدم ب ۹۹/۹/۹ تنها کار خاصی ک میتونستم بکنم تو این تاریخ خاص ساخت اکانت رند بود تو اخرین تاریخ رند قرررررررن😎😂

خدا نکشتتون یه بار یه خانمی اینجا اینقدر تعریف تتلو کرد ما یه اهنگشو دانلود کردیم وسط اهنگ می گفت شما ک****ر مایی دیگه سکته رو زدم پسرمم گفت مامان چی گفت

دیگه کم نمیارم 
خدا نکشتتون یه بار یه خانمی اینجا اینقدر تعریف تتلو کرد ما یه اهنگشو دانلود کردیم وسط اهنگ می گفت شم ...

یعنی واقعااااا نمیدونی که جلوی بچه نباید تتلو گوش بدی😐🤦‍♀️

تتلو والا تعریفی که نیست ولی خدایی یه چندتا ازآهنگاش قشنگه 

ولی همشون نه ... منم که گفتم زشتاشو گوش نمیدم 

اول میزنم پخش انلاین اگه زشت بود دان نمیکنم 

به نام خدا سیامک انصاری هستم اومدم بایا رو معرفی کنم😐😌