2777
2789
عنوان

زردی نوزاد

| مشاهده متن کامل بحث + 130 بازدید | 25 پست
۱۶بعد شد دوازده بالا پایین میشد .دوبار بستریش کردن.

منم ۱۶خیای نگرانم 

بعد ازدوتا بارداری پوچ که هر دوبارهم کوتاژشدم بعد عمل هسیتروسکوپی که انجام دادم بعد کلی زجری که کشیدم آبان امسال بی بی چکم متبت شد هر روزباید امپول بزنم روزی ده تا قرص باید بخورم حالا میشه برام دعا کنی صلوات برام بفرستی نی نی ام صیحیح سالم بیاد بغلم سرنمازاتؤن برام دعا کنید ازخدا بخاید صیحیح سالم بیاد بغلم اللهم صل الله محمد وآل محمد{وعجل فرجهم} سال ۹۵                               ۹/۹/۹۹

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

بچه ها خودم چی بخورم ک رو اون تاتیرداشت باشه

عزیزم اصلا اصلا اصلا ب نوزاد هیچی نباید بدی. دکترها تا 1 ماه حتی دارو هم نمیدن.

خودت شیر خشت بخور.خاک شیر. عناب.چیزهای خنکی بخور.

گرمیجات اصلا نخور تا وقتی زردیش رفع بشه.

فقط تا میتونی بهش شیر زیاد بده تا با ادرار و پی پی رفع بشه. ولی ب هیچ عنوان ب نوزاد چیزی نده.فقط شیر مادر.

محتاج صلوات شمام(لطفا منو یک صلوات مهمون کنید)❤
عزیزم هواسزد مهتابی گذاشتیم جفت بخاری ک سرما نخور یعنی باید‌جابجاش کنم

واای نزار کنار بخاری

مهتابی اگ معمولیه اصلا تاثیر نداره

حتما باید دستگاه محصوص کرایه کنی براش

خدارو چه دیدی؟؟؟؟ شاید شد

عزیزم عرق کاسنی اگه داری هم خودت بخور هم بدن بچه رو با پنبه آغشته به عرق کاسنی مرتب نمدار کن.عرق کاسنی خنکیه.خونتون مگه سرده بخاری کنارش گذاشتی؟کنار خودش بخاری نزار گرمای زیادم براش خوب نیست.قطره مخصوص هم داره فک کنم بیلی ناستر باشه اسمش اگه اشتباه نکنم داروخونه داره

واای نزار کنار بخاری مهتابی اگ معمولیه اصلا تاثیر نداره حتما باید دستگاه محصوص کرایه کنی براش

نه دستگاه اجاره کردیم

بعد ازدوتا بارداری پوچ که هر دوبارهم کوتاژشدم بعد عمل هسیتروسکوپی که انجام دادم بعد کلی زجری که کشیدم آبان امسال بی بی چکم متبت شد هر روزباید امپول بزنم روزی ده تا قرص باید بخورم حالا میشه برام دعا کنی صلوات برام بفرستی نی نی ام صیحیح سالم بیاد بغلم سرنمازاتؤن برام دعا کنید ازخدا بخاید صیحیح سالم بیاد بغلم اللهم صل الله محمد وآل محمد{وعجل فرجهم} سال ۹۵                               ۹/۹/۹۹