2777
2789
عنوان

پوشک بچه

| مشاهده متن کامل بحث + 194 بازدید | 22 پست
مای بیبی. از بیرون غذا نمیگیریم، هیچی هوسی نمیخریم، خونه رو دکور نمیکنیم، گوشت دو هفته یکبار میخوری ...

عزیز ما هم همینکلرو میکردیم با دوقلو  ولی الان دارم کهنه میبندم  دوهفتس 

کهنه سخته سریع خیس میشه 😭،شوهرم که هیچ اصلا تو فکر پوشک نیست خوشحاله که سومی باردارم کلا از جونش برای بچه هاش می زاره خدا حفظش کنه ولللی خیلی زورمون میاد 

خدایا مرسی 😊😊😊   

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

عزیز من ی مارک ارزون بگیر بچه ی بار میخاد دستشویی کنه در بیاری بندازی بره کوکومی بگیر..ارزون ترینشه...ببم ارزنه..شوهرمنم میره مغازه مارکای گرون میگیره بخاطر اون خودم پول میدم مادرشوهرم میخره مای بی بی میگرفتم خوب بود مولفیکسم خوبه ...چرا  ۱۰ تاییش ۷۰؟؟؟۳۸ تایی شماره چهار مای بی بی ۹۰ تومنه بعد ۱۰تایی ۷۰؟؟؟مولفیکسم شماره ۳ ۱۳۰ توم ۴۴تایی....الان کینگ بی بی گرفتیم اونم اوکیه..شماره ۳ ۳۸ تایی ۷۰ تومن

آخی سلامت باشید خانواده ای. عضو جدیدتونم تبریک میگم. انشاالله انقدرررر باخودش روزی بیاره که به این حرفاتون بخندین 😘😘😘

یک       عدد      ترکیده.                                  دوست دارم تا ابد😍😍❤️❤️
آخی سلامت باشید خانواده ای. عضو جدیدتونم تبریک میگم. انشاالله انقدرررر باخودش روزی بیاره که به این ح ...

فدای شما عزیزم شما هم سلامت باشید گلم 

خدایا مرسی 😊😊😊