2777
2789
عزیزم میشه آدرس کانال رو بهم بدی دستم خیلی خالیه نمیتونم کلاساش شرکت کنم اگه خودت داری فیلماشو میشه ...

منم دستم خیلی خالیه کاش میتونستم کلاس یکی از این دوتا دبیرا رو بخرم😔  اگه کسی کلیپ هاشونو داره و میتونه کمکم کنه لطفا بگین خواهشا      منطقه سه ام هزینه کلاس آنلاین ندارم دبیرمونم خوب نیس😔

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

دزدیه این کار ثببت نام باید بکنی کلاس ها رو یا بخری فیلم ها ها

دزد شمایید حروم خور ها که پول مردم رو می خورید عین خیالتون هم نیست همه سایتا تبلیغ دروغ میکنین که مردم رو گول بزنید توی کلاس های آشغالتون ثبت نام کنن هیچ کس این کارنامه خرد و باباخانی ثبت نام نکنه همه این ها یه مشت آدم هستن که توی همه سایت ها تبلیغ الکی و دروغ میکنن واقعا براتون متاسفم دیگه نمی ذارم کسی فریب شما رو بخوره همه جا میگم که چقدر شما دروغ گو هستید.

آنلاین مهدی باباخانی عالیه فیزیک رو. یه جوری میگه قشنگ آدم متوجه میشه

کسی تبلیغات این آشغال هارو باور نکنه این ها چند نفر هستند توی همه سایت ها از باباخانی و کارنامه خرد تبلیغ میکنن تا همه گول بخورند و توی کلاس های گرون به درد نخوردن شرکت کنن

من دو سال کنکور دادم و سال اول کلاساشو و همایششو که تو دانشگاه علمی کاربردی بود رفتم و فقط جزوه‌هاشو ...

عزیزم من اولین باره میخوام باهاش بخونم. احساس میکنم مث آریان حیدری خیلی سوالا رو میسپره به خود آدم و عمقی درس نمیده.. درسته؟ فیزیک صفرم نمیدونم ببینمش یا نه..