2777
2789
عنوان

چرا اینجوریم😭

| مشاهده متن کامل بحث + 262 بازدید | 57 پست
قند رو حذف کردم فعلا چون احتمال دیابت بارداری دادن.خیلی حواسمو پرت میکنم ولی تا میرم توالت ناامید بر ...

اصلا لباس زیرتو نگاه نکن .عادیه اول بارداری .ایشالا خیره بچه میمونه .

من برات دعا میکنم از خدا میخوام که بچه تو سالم و سلامت حفظ بکنه و نه ماه دیگه تو بغل بگیریش .ببریش حرم امام رضا ِالهی امین

سیاهدانه و زنجبیل نخوریاااااا .میندازتت به خون ریزی .اگه میخوری قعطش کن

نه نمیخورم اشتباهم این بود اوایل فک میکردم پری شدم ک دوبار خوردم دیدم پریم طاره طولانی تر میشه زود قطع کردم دکتره گفت نه به اون نیست ولی فک میکنم برای همونه که اینقد طولانی شد از رو همون فهمیدم باردارم

💕😍عشقِ مامان بابا خوش اومدی به دنیامون😍💕

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

اصلا لباس زیرتو نگاه نکن .عادیه اول بارداری .ایشالا خیره بچه میمونه . من برات دعا میکنم از خدا میخو ...

وای اگه واسم بمونه نذر امام رضا میکنم همش میبرمش حرم یا خودم😔

حوصله ک اره خیلی مطبش شلوغ بود ساعت10ونیم رفتم2نوبتم شد بیشتر دردام از همونجا شروع شد از بس نشستم.بع ...

دکترهای معروف سرشون که شلوغ میشه سریع رد میکنن میرن یکمم بد اخلاق میشن .به نظرم دکترتو عوض کن جای برو یکم خلوت تر باشه .

دکترهای معروف سرشون که شلوغ میشه سریع رد میکنن میرن یکمم بد اخلاق میشن .به نظرم دکترتو عوض کن جای بر ...

امروز میخوان ببرن ی دکتر دیگه منو.اره دکتره معروفیه ولی خواهرشوهرم میگه80درصد زامیان طبیعیارو نمیره بالاسر مریضاش.اون معروفه دیگه که شلوغه میگه فقط از5/6ماهگی ب بعد قبول میکنه تا اخر ب خاطر پولش

خانمی من تا حدود ۴ ماهگی خونریزی داشتم شیاف میزاشتم فکر کن من سرکار هم میرفتم به بدبختی خودمو نگه میداشتم 

به چیزی فکر نکن تو مراعاتی که لازمه انجام بده بقیه رو بسپر بخدا

خانمی من تا حدود ۴ ماهگی خونریزی داشتم شیاف میزاشتم فکر کن من سرکار هم میرفتم به بدبختی خودمو نگه می ...

خیلی مراعات میکنم هوامو دارن.انشالله خدا ی نگاه دیگه ای بهم بکنه.شماهم با اون شرایط استراحت مطلق بودی که

امروز میخوان ببرن ی دکتر دیگه منو.اره دکتره معروفیه ولی خواهرشوهرم میگه80درصد زامیان طبیعیارو نمیره ...

قبل دکتر رفتن یه توکه پا برو ازمایشگاه ازمایش تیتر بتا دوباذه بده دتا جواب هارو ببر دکتر جدیدت نشون بده .

ازمایشگاه بدون نسخه ازمایش بتا انجام میده برات 70 تومن هم بیشتر نیست .مقایسه دوتا ازمایش خیلی بهت کمک میکنه .رفتی اومدی منو لایک کن بیام

قبل دکتر رفتن یه توکه پا برو ازمایشگاه ازمایش تیتر بتا دوباذه بده دتا جواب هارو ببر دکتر جدیدت نشون ...

باشه عزیزم برم ببینم چی میشه🙏

بعدشم یه دکتر برو که باهاش بتونی حرف بزنی واست وقت بزاره من ۲-۳تا دکتر عوض کردم سر همین وقت نزاشتن یا اخلاق نداشتن بیشتر بهم استرس میدادن بخاطر همین عوض کردم و دکترم وقتی موقع زایمانم بهش زنگ زدن تا موقع اومدن تلفنی وضعیتم رو از طریق ماما چک میکرد وقتی هم اومد مهربون باهام رفتار کرد

من حتی دکتر سونوگرافیم رو هم چن بار عوض کردم چون بداخلافی بعضیاشون بهم استرس میداد

نه نمیخورم اشتباهم این بود اوایل فک میکردم پری شدم ک دوبار خوردم دیدم پریم طاره طولانی تر میشه زود ق ...

باسیاهدانه باردار شدی

دختر عزیزم معجزه ی خداخوش اومدی به زندگیمون جان مادر😍😍واسه سلامتی بچم صلوات میفرستی؟ خدایا شکرررتت
بعدشم یه دکتر برو که باهاش بتونی حرف بزنی واست وقت بزاره من ۲-۳تا دکتر عوض کردم سر همین وقت نزاشتن ی ...

تا الان هر دکتری رفتم نشد درست حسابی باهاش حرف بزنم فقط میخوان سریع ردت کنن سریع بعدی رو ویزیت کنن

خیلی مراعات میکنم هوامو دارن.انشالله خدا ی نگاه دیگه ای بهم بکنه.شماهم با اون شرایط استراحت مط ...

اره ولی نمیتونستم نمیشد شرایط جور نبود بتونم از کار انصراف بدم چن ماه بعد ازدواج بود حاملگیم قسط و بدهی زیاد داشتیم روی کارم حساب کرده بودم اوضاع بهم میریخت