2777
2789
عنوان

#سااااحلم# بیا

| مشاهده متن کامل بحث + 339 بازدید | 51 پست
واقعا ممنونم که بدون اینکه کل زندگی و قضیه منو بدونید پشت سررم حرف نزدین.❤❤❤❤...ممنون که قضاوتم نکرد ...

عزیزم امیدوارم به زودی مشکلت حل بشه و به آرامش برسی

فقط از خدا سلامتی و شادی پدر و مادرم و همسرم و خانواده ام رو میخوام همین. خدایا به خودت سپردمشون🤗

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

# نینی_یار_3‍ ‍  میشه تاپیکمو ببندین  حوصله دهن به دهن شدم ندارم این خانم وارد یه رابطه س نفرع شد که طرف متاهله زنو بچ داریم میگیم جداظو کارت بدع  و گناه کاری قبول نمیکنه تازه ب ما هم میگ ارههه شما خضرت فاطمه این پس..لطفا این تیپیکو ببندین 

🥰🤱🏻
خجالت بکش که آبروی منو میخوای هر جور شده ببری... واقعا تاسف انگیزی... متنفرم از بنده هایی مثل تو ...

اول از کجا میدونی زنشو دوس نداره و از کجا میدونی دوست داره حتمن رابطه داری که میدونی

خدایا تو همه شرایط دستمو گرفتی این من بودم بنده ی بدی بودم تو خیلی خوبی ..از این به بعد سعی میکنم یه خورده از بدیم کم کنم🙏🙏
ممنونم عزیزم که حداقل میدونی زمین گرده اینا از مشکل من سواستفاده کردن و فقط همه جا خرابم میکنن....و ...

تو وقتی ممیدونی متاهله چرا دوسش داری برای این که سرزنش نشی میگی رابطه ندارم

خدایا تو همه شرایط دستمو گرفتی این من بودم بنده ی بدی بودم تو خیلی خوبی ..از این به بعد سعی میکنم یه خورده از بدیم کم کنم🙏🙏
کاربر گل سرخ خیلییی کار بی ادبانه و دور از انسانیت انجام دادی...که در نبود من برام تاپیک زدی،پشت سرم ...

اگر پشت سرت حرف زده بود که اسمتوصدا نمیزد

اسی ب شما اصلا ربطی نداره ک بخوای تاپیک بزنی  .زندگی شخصیشه حالا درست یا نادرست.....

ریپلای نکن چون اصن دوست ندارم بحث کنم 🥴

مربی بدنسازیم 💪💪با اراده و پرقدرت تلاش کن برای رسیدن به هدفت.😉🙃
# نینی_یار_3 ‍ ‍  میشه تاپیکمو ببندین  حوصله دهن به دهن شدم ندارم این خانم وارد یه را ...

من وارد رابطه سه نفره نشدم متوهم

منم حوصله دهن به دهن با کسی مثل تو رو که از بویی از انسانیت نبرده،ندارم....والله با اون حکایی که تو صادر میکنی توهم حضرت فاطمه بودن برداشتی،تهمت زن

بخوای کسی رو بی آبرو کنی،اول خودت بی آبرو میشی

خیلی نفهمی من کی گفتم حضرت فلانم اینم اونم ها...بی ادب گستاخ رفتی تو زندگی س نفر امید وارم کارما عوض ...

حرف دهنتو بفهم،،،ظاهرا تو خیلی منو دوست داری چون برام تاپیک میزنی؟!!!

پس چرا میگی گمشو؟!!خودت که صدام کردی

نکنه میخوای هر چی از دهنت دراومد به من بگی،،بعد من از خودم دفاع نکنم؟!!!

درضمن نمیخوام با آدم بی وجدانی مثل تو دهن به دهن شم،تاپیکتو قفل کن برو به سنگسار زدنت ادامه بده