2777
2789
عنوان

آزمایش عقد

| مشاهده متن کامل بحث + 434 بازدید | 60 پست
خیلی قسم میخوره که معتاد نیست واین حرفا میگه یک هفته دیگه صبرکن اثر این ازبین بره بعد هروقت خواستی ب ...

صددرصد صحبت کن یه عمر زندگیه   اصلا شیره اینا بهانه است   کدوم آدم معتاد دیدی  بگه من معتاد نیستم 

میشه برای شادی روح مادرم صلوات بفرستید ممنون میشم  خدایا شکرت بابت همه چی 
خیلی قسم میخوره که معتاد نیست واین حرفا میگه یک هفته دیگه صبرکن اثر این ازبین بره بعد هروقت خواستی ب ...

صحبت کن حتما و اینکه اگ نامزدت اومد گف ما رابطه داشتیم و فلان اصن زیربارش نرو بگو دروغ میگ 

به فنا رفته در این زندگی"لی سنگ مانگ"

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

توضیح بده  خب اون شیره چیه الان

گفتم که تو همون پست . سوخته تریاک رو میجوشونن میشه شیره

« فقد ملئت بطونکم من الحرام و طبع علی قلوبکم شکم‌هایتان از حرام پر شده و بر قلب‌هایتان مُهر خورده است.»  امام حسین علیه السلام

با پدرتون حتما صحبت کنین این مدت هم ببینین علایم ترک دارن یا نه . مثل بدن درد خماری اسهال بی اشتهایی

« فقد ملئت بطونکم من الحرام و طبع علی قلوبکم شکم‌هایتان از حرام پر شده و بر قلب‌هایتان مُهر خورده است.»  امام حسین علیه السلام

اصلا اصلا زیر بار رابطه نرو 

حتی اگ گفت ک رابطه داشیم فلان بهمان بزن زیرش تا لحظه اخر

باپدرت حتما حرف بزن

شاید الان سردی نمیفهمی ولی یکی دوسال ک بگذره واقعا پشیمون میشی و ب خودتو ایندت دلت میسوزه

نمیدونم با‌ رفیق صمیمیشم الان صحبت کردم مثل داداشمه به اونم خیلی نزدیکه خاک مادرشو قسم خورد گفت تا چندسال پیش بعضی وقتا تفننی مصرف می‌کرده دو ساله هیچ مصرفی نداره تاالان که خودش اینو گفته  حالمو بدتر کرد باچه بدبختی جهیزیه جور کردم ذوق عروسی دارم چی جواب خانوادمو بدم

نمیدونم با‌ رفیق صمیمیشم الان صحبت کردم مثل داداشمه به اونم خیلی نزدیکه خاک مادرشو قسم خورد گفت تا چ ...

عیبی نداره اونا همش حل میشه ولی اعتیاد حل نمیشه

بخاطر سختیاتو جهیزیت زندگیتو خراب نکن

چند سال بعد حاضر میشی از اون جهاز صدتا بدی بره ولی شوهرت سالم باشه

😔خدا بهت صبر بده شرایطت سخته ولی الان یکاری کن و ب خانوادت بگو خجالتم نکش 

بخودت دلت بسوزه

نمیدونم با‌ رفیق صمیمیشم الان صحبت کردم مثل داداشمه به اونم خیلی نزدیکه خاک مادرشو قسم خورد گفت تا چ ...

بهتر ببرید مراکز ترک اعتیاد   ان شاالله که ترک کنه  مشاوره بهشون میدن  خیلی خوبه 

میشه برای شادی روح مادرم صلوات بفرستید ممنون میشم  خدایا شکرت بابت همه چی 

میفهمم ولی اینا دلیل نمیشه خودتو بدبخت کنی ولش کن زندگی با ادم سالمش سخته چ برسه ب معتادش اونم تو این وضعیت و بدبختی

به فنا رفته در این زندگی"لی سنگ مانگ"
نامزدیتون سنتی بود یا دوس بودین

از اشناهامونن اونا واسه زندگی چندسالیه رفتن شهردیکه بعد چندسال تو ی مهمونی همو دیدیم بیشتر باهم آشنا شدیم دوسه ماه قبل نامزدی دوست بودیم انتخاب خودم بود