2777
2789
عنوان

سرگذشت واقعی از زبان نویسنده

| مشاهده متن کامل بحث + 9785 بازدید | 103 پست

خیلی زیبا بود عزیزم برای رعنا جان و بچه هاش آرزوی سلامتی و خوشبختی دارم♡

منم بندرعباس هستم اما عروس بندر؟ تا الان نشنیدم

ببینم دوستم میشناسه!

@شقققایق بیا اینجا ببین چه داستان قشنگی نوشتن ایشون حتما بخون بعد بگو این مدت بندر بودی عروس بندر نشنیدی؟!

تو را دارم و داراے جہانم🖤تموم آرزوم اینہ برم حرم دلم واشہ بگم دستت درست آقا دیگہ دستم تو دستاشہ  تعریف من از عشق ہمان بود کہ گفتم؛ در بند کسے باش کہ در بند حسین است🤞🏻یه صلوات مهمونم می‌کنی مهربون؟؟  اللهم عجل لولیک الفرج 🕊️

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خیلی زیبا بود عزیزم برای رعنا جان و بچه هاش آرزوی سلامتی و خوشبختی دارم♡ منم بندرعباس هستم اما عروس ...

توی محل خودشون خیلیها میشناختنش امل اجازه ندارم اسمم محلشو بگم عزیزم

استارتر اول تشکر میکنم بابت تاپیکت و این که دوتا سوال دارم چرا با وجود اینکه رعنا دانشجوبود دختر خوب ...

ببین عزیزم وقتی توی خانوادت یک نفر مشکل اعتیاد اونم از نوع خیلی شدیدش داشته  باشه و همینطوز اکسیزوفرنی حاد هم بهش اضافه بشه تمام خانوادرو درگیر میکنه..برای این دختر خواستگار میامد اما به خاطر وضعیت برادرش همه پشیمون میشدن تا متوجه این قضیه میشدن..و اما اینم بگم به خاطر اینکه رعنا توی اون خونه داشت زندگی مبکرد واقعو امنیت جانی نداشت..چه بسا که به خاطر مصرف موادو بیماری روحی که برادرش داشت ممکن بود توی تنهایی یا نه حتی توی جم بلایی سر رعنا بیاره......مجبور شدن بدنش به شاهین..اونم از نظر طاهری و مالی خیلی خوب بود فقط پیش خودسون میگفتن زن داره که اونم مریضه..

در اصل مادرش فراریش داد

توی محل خودشون خیلیها میشناختنش امل اجازه ندارم اسمم محلشو بگم عزیزم

باشه عزیزم خدا رحمت کنه مادرشون و پدر و برادرشون رو♡ الان چندساله ازدواج کردن؟

و بچه هاشون چندساله هستن؟

شروین اینا اهل بندرعباس هستن؟

متاسفم واسه اتفاقاتی که براشون افتاده!

اما ایشون رو تحسین میکنم که توی اتفاقات سخت زندگیشون کم نیاوردن♡

تو را دارم و داراے جہانم🖤تموم آرزوم اینہ برم حرم دلم واشہ بگم دستت درست آقا دیگہ دستم تو دستاشہ  تعریف من از عشق ہمان بود کہ گفتم؛ در بند کسے باش کہ در بند حسین است🤞🏻یه صلوات مهمونم می‌کنی مهربون؟؟  اللهم عجل لولیک الفرج 🕊️

خسته نباشی اسی خداقوت،عالی بود ،چقد برا رعنا ناراحت شدم ک انقد سختی کشید اما خوشحال شدم اخرش ب عشقش رسید و طعم عشق و زندگی چشید،انشالا سالیان سال کنارهم خوب و خوش زندگی کنن چراک حقشووه پس از اون همه سختی ،شروین چ مرد خوبی ک پای عشقش موند و رعنا مث کوه🌷🌷🌷

بهشت زیر پای همه مادرا نیست، یه عده از مادر بودن فثط زاییدنش بلدن ،

وااااااااای خدا دنیا رو بهم داد زمانی که چندخط اخرش رو خوندم. 😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍 خداروشکر رعنا خانمِ مستعار عزیزمون😍😍😍 ان‌شاءالله همه طعم "إن مع العسر یسرا" رو با جون و دل بچشن. مثل خودت. مثل خودت که دلم شور می‌زد برای اینده ت و برای دلت. مثل خودت که واقعا توی این چهار پنج صفحه منو بردی تو دل زندگیت. از نویسنده گلمون هم ممنونم که انقدر عااااااالی احساسمون رو گره زد به داستان. واقعا واقعا واقعا برا دوتاتون ارزوی سلامتی و دوستیِ پایدار دارم. خییییییلی خوشحال شدم وقتی اخرش رو خوندم. بقول خودت روی#‌ ابرهام😊😃😀😍😍😍😍😍😍😍

ان‌شاءالله زندگی و قلبتون به گرمای همون چایی باشه که خط اخر مهمون داستانتون شد😍😍😍😍😍😍😍😄😄😄😄😄😄😄😄😄😄😄😄😄😄😄

ببین عزیزم وقتی توی خانوادت یک نفر مشکل اعتیاد اونم از نوع خیلی شدیدش داشته  باشه و همینطوز اکس ...

مرسی عزیزم بابت توضیحاتت

زندگی که هیچوقت آسون تر نمیشه تو باید یاد بگیری که قوی تر بشی...
مرسی عزیزم بابت توضیحاتت

خواهش میکنم مرسی از شما که وقت گذاشتین و مطالعه کردین ببخشید بابت غلظ املایی انشالله ویرایش شدشو سر فرصت در پیج اینستام قرار میدم 

وااااااااای خدا دنیا رو بهم داد زمانی که چندخط اخرش رو خوندم. 😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍 ...

قربون محبتتون عزیزم ..من از شما ممنونم که وقت گذاشتین و چشمای قشنگتونو دادین لحظاتی هدیه به  من..

مرسی از دعای قشنگت خدا ادمای مثل شمارو زیاد کنه تو دنیا‌🙏❣☘

قربون محبتتون عزیزم ..من از شما ممنونم که وقت گذاشتین و چشمای قشنگتونو دادین لحظاتی هدیه به  من ...

عزیزدلمی مهربونم 😍😍😍😍😍 فدای تو عزیزممم😍😍 تنها کاری بود که می‌تونستم درمقابل داستان قشنگ و پرمفهومتون بکنم خوندن و دعا کردنتون بود💕 ان‌شاءالله دعام درحقتون بره اون بالا بالاهای اسمون😙😍😄

ی کانال بهتون معرفی میکنم سرگذشت های واقعی میزاره همه روزه پارت داره هم از خنده روده بر میشی هم گاهی اینقد غمگین میشه که اشکتو درمیاره بدون سانسور هست بخصوص سرگذشت  اصلان و رفاقاش... چهار فصل داره سه فصلش در کانال گذاشته شده و فصل چهارمم روبه اتمامه 

در روبیکا سرچ کنroman1177 و ازقسمت وبسایت وارد کانال شو

آیدی مدیر کانال به شهرت قلم طلاییkhodam880@

لینک کانال fal_binu@