2777
2789
عنوان

خاطره ترسناک😱😱😱😱

1852 بازدید | 79 پست

خالم اینا ی خونه ویلایی خیلی بزرگ داشتن که حیاطش مث باغ بود تو ی محله قدیمی..خونه واسه عموی شوهرخالم بوده ک خیلی سال پیش از یهودیا خریده (شوهرخالم خودش سن بالا بود و فوت شده) وقتی عموش فوت میکنه خونه به شوهرخالم میرسه چون وارث نداشته

خلاصه منو بچه های فامیل همیشه عادت داشتیم عید و تابستون بریم خونه خالم تا اینک دگ شوهرخالم فوت شد و خالم اونجا تنها شد و تصمیم گرفت بفروشه

۱۷-۱۸ سالم بود اخرای اسفند با بچه های فامیل رفتیم خونه باغ و همیشه عادتمون بود همدیگه رو میترسوندیم

تااونموقع ما هیچ چیز ترسناکی نه دیده بودیم و نه شنیده بودیم و نه حس کرده بودیم

ساعت ۱۱ ۱۲ شب بود ۷ نفر بودیم نشسته بودیم تو حیاط و گفتیم قایم موشک بازی کنیم پسرداییم چشم گذاشت و همه قایم شدیم

یهو دخترخالم از تهه حیاط گفت من بازی نمیکنم کیوان جر میزنه

همه اومدیم بیرون و کیوانو دیدیم ک ارنجشو زده ب دیوار و میگه چی میگی

دخترخالم گفت الان مگ تو انباری نبودی

من قبل پشت بشکه نشسته بودم و قایم شده بودم کیوانو دیدم که سرشو روبه دیوار کرده بود و داشت میشمرد

گفتم ن والا اینجا بود

هممون بدجور ترسیدیم و این داستان دیگه ادامه داشت...

❤پُشتِ من خدا بوده همیشه❤

کیوان دروغ گفته انقد بزرگش نکنین😁😁

از 13سالگی طلاق پدرومادرم و دچار افسردگی و بیماری دو قطبی 16 سالگی یه خودکشی ناموفق داشتم از 18سالگی دچار اسکیزوفرنی شدم،2سال بیمارستان روانی بستری شدم، 19سالگی یع تصادف سنگین و یک ماه تو کماه بودم،تو سن 14سالگی 3بار ترک تحصیل کردم چون حافظم ب شدت داغون بود،بدنم پراز جای تیغ بود و گل مصرف میکردم ولی الان من 22 ساله هستم با افسردگیم جنگیدم با بیماریم جنگیدم، من خوب شدم اره من تونستم، اینارو گفتم ک اوله راه جا نزنین و نا امید نشین ، من جنگیدمو الان دارم ب چیزایی ک میخوام میرسم(خانم دکتره آیندم) تو میتونی پس بیخیال خواستت نشو ، موفق باشی خوشگلم❤️💛مربی زومبا، تتو کار و ناخن کارم هستم😎😁باهم مهربون باشیم، هیچ کس از فردای خودش خبر نداره💛افسرده ها بیمار نیستن فقط دنیارو بیشتراز بقیه فهمیدن! من از اون آدماییم ک مینویسم ن اینکه نویسنده باشم، مینویسم، حرفامو مینویسم اما یه سری چیزارو نمیشه نوشت مثل یه چیزی بین بغض و اشک ک تو میبینی ولی بقیه نباید ببیننش💛

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

😂😂 کل حسم پرید

😂😂😂💛

از 13سالگی طلاق پدرومادرم و دچار افسردگی و بیماری دو قطبی 16 سالگی یه خودکشی ناموفق داشتم از 18سالگی دچار اسکیزوفرنی شدم،2سال بیمارستان روانی بستری شدم، 19سالگی یع تصادف سنگین و یک ماه تو کماه بودم،تو سن 14سالگی 3بار ترک تحصیل کردم چون حافظم ب شدت داغون بود،بدنم پراز جای تیغ بود و گل مصرف میکردم ولی الان من 22 ساله هستم با افسردگیم جنگیدم با بیماریم جنگیدم، من خوب شدم اره من تونستم، اینارو گفتم ک اوله راه جا نزنین و نا امید نشین ، من جنگیدمو الان دارم ب چیزایی ک میخوام میرسم(خانم دکتره آیندم) تو میتونی پس بیخیال خواستت نشو ، موفق باشی خوشگلم❤️💛مربی زومبا، تتو کار و ناخن کارم هستم😎😁باهم مهربون باشیم، هیچ کس از فردای خودش خبر نداره💛افسرده ها بیمار نیستن فقط دنیارو بیشتراز بقیه فهمیدن! من از اون آدماییم ک مینویسم ن اینکه نویسنده باشم، مینویسم، حرفامو مینویسم اما یه سری چیزارو نمیشه نوشت مثل یه چیزی بین بغض و اشک ک تو میبینی ولی بقیه نباید ببیننش💛

عید شد و چندروز اولش گذشت و بعد دوباره همه اونجا جمع شدیم شبا صدای راه رفتن میومد صدایی مث کسی ک انگار گلوشو گرفتن اونطوری ب حال خفگی میومد

کف پامون شبا انگار سوزن میزدن

ی شب با دخترداییم خواستیم بریم دسشویی تو حیاط کنار دیوار دسشویی ی درخت گردو بود یکی قدبلللللللللللند لباس سفید با موهای بلند کنار درخت وایساده بود و صورتش مشخص نبود

صب ک شد همه جمع کردیم رفتیم خونمون خالمم بردیم خونه ما و بعد از ۲روز خالم گفت برم سند رو بیارم و ب بنگاه بگم خونه رو میخوام بفروشم

بابام بردش و خالم فرستاده بودش و گفته بود خودم با اژانس برمیگردم

غروب شد خالم نیومد هرچی زنگ زدیم جواب نداد رفتیم خونش دیدیم با لباس بیرون تو هال افتاده و چونه ش کبوده زنگ زدیم امبولانس و بعد خالم گفت خواستم بیام بیرون انگار یکی محکم پامو گرفته و بادهن کوبیدم زمین و از شدت درد بیهوش شده بود

بسم الله بسم الله😐

زیر۲۱سال ریپلای نکنه لطفااا دعوا نداریم ✅️ زیر۱۸سال اینقدر حق بجانب و پرو نباش اگر هستی حوصلت ندارم ...احترام=احترام✅️ به سوالات درباره بارداری وزایمان جواب میدم☺️ خدایاااا برای آرامش زندگیم ممنونم🌈🌈❤️

غروب شد خالم نیومد هرچی زنگ زدیم جواب نداد رفتیم خونش دیدیم با لباس بیرون تو هال افتاده و چونه ش کبو ...

وااای🤐😨😨

🌺 وصیت نامه شهید سید سجاد خلیلی : خواهرم همه دعواها سر حجاب  توست ما پاکی تو را می خواهیم و آنها برهنگی تو را ،ما آزادی تو را می خواهیم از بند هوس ها و آنها برده جنسی برای لذت هاو تو خود انتخاب کن بانو....   . اللهم احفظ قاعدنا الامام خامنه ای 🤲 ایستاده در سمت درست تاریخ 🌿🌿🌿به لقمه و به نطفه ت شک کن اگر از تجاوز حرام زاده ها به وطن و یا شهادت عزیزان مون شادی ! 🐖...... ما رستم و ارش را شنیدیم و سلیمانی و حاجی زاده  را دیدیم 💕...       فردای منهای اسرائیل، خنده کودکان بلندترین صدا خواهد بود 🥺 🔴دختری  که افتخاری برای گفتن داشته باشه، نیازی نداره با نشون دادن بدن یا موی سرش خودشو قهرمان نشون بده . نمایش مغز ( توانمندیهای انسانی ) بسیار متمدنانه تر و انسانی تر از نمایش مو و اندام (نماد جنسیت ) هست ...   ... #نزدیکِ_صبح ✌🇵🇸🇮🇷