2777
2789
عنوان

دندان عقل

| مشاهده متن کامل بحث + 379 بازدید | 23 پست
وااای دعا کن نشه  سه سال وقت گذاشتم واسه صاف شدنشون  اون موقع به دکتر ارتودنسی‌گفتم نمیش ...

پس حتما لازم نبوده

واسه من‌کلا افقی بود دندون عقلم

نگران نباش

با یه صلوات آمین بگو دوست گلم.خدایا هرکی چشمش به این امضا افتاد همون لحظه دلشو شاد کن.اگه دختره یه بخت خوب نصیبش کن.اگه منتظره دامنشو سبز کن.اگه غصه داره خدایا به بزرگیت قسمت میدم ارامشی از جنس خودت نصیبش کن.اگه مستاجره صاحب خونش کن.اگه با شوهرش مشکل داره دلشونو به هم رضا کن.خدایا خیلی از دوستام ناراحتی هایی دارن که نمیتونن بیان کنن اونا فقط تورو دارن جوری به خودت نزدیکشون کن که ناراحتیشونو فراموش کنن 🍃اللهم صل علی محمد وال محمد و عجل فرجهم🍃اللّٰهُمَّ إِنِّي أَسْأَلُكَ تَعْجِيلَ عافِيَتِكَ ، وَصَبْراً عَلَىٰ بَلِيَّتِكَ ، وَخُرُوجاً إِلَىٰ رَحْمَتِكَ.🍀

من برای دخترم که امسال کنکوریه خیلی آکادمی‌ها رو بررسی کردم، آکادمی مهر رو هم دیدم، چیزی که برام جالب بود تعداد زیاد رتبه‌های برترشه. ظاهراً رکورددار بیشترین تعداد رتبه‌های برتر کشوره.

گفتم اینجا هم معرفی کنم شاید به درد مامان‌هایی بخوره که بچه‌شون کنکوریه 🌱

mehredu.com

پس حتما لازم نبوده واسه من‌کلا افقی بود دندون عقلم نگران نباش

نه لازم بود از دکتر ارتودنسیم راضی نیستم اصلا 

اون موقع که سیمارو کلا باز کردم یکی دو ماه بعدش دندون عقل فک بالا زور زد واسه در اومدن

من حس میکردم دندون یک سمت راستم داره کج میشه 

رفتم بهش گفتم حس میکنم دندونم داره کج میشه عجله ای نگا کرد گفت نترس هیچی نمیشه 

ولی قشنگ کج شد دندون یک راستم 

فقط فکر و ذکرش این بود مریضا رو زود زود ویزیت کنه پول بده حسابش

انقدر مطبش شلوغ بود

نه لازم بود از دکتر ارتودنسیم راضی نیستم اصلا  اون موقع که سیمارو کلا باز کردم یکی دو ماه بعدش ...

اخ اخ منم از اینا دیدم. راستش دندونای پایینم که روی هم رفتن تو فکر ارتودنسی افتادم ولی بهترین شهرم رو که رفتم متوجه شدم فقط تندتند راه میندازه تا نفرات بیشتری رو زیرنظر داشته باشه. ترسیدم بدتر بشه چون گفت دندون شماره۱ رو باید بکشی تا جاشو بقیه ی دندونا پرکنن. الان دندونای فک پایین روی هم هست تو فکر لمینت هستم ولی بازم‌میترسم. اینقدر بی انصاف شدن دکترها و سرسری مریض راه میندازن که نمیشه اعتماد کرد بهشون

با یه صلوات آمین بگو دوست گلم.خدایا هرکی چشمش به این امضا افتاد همون لحظه دلشو شاد کن.اگه دختره یه بخت خوب نصیبش کن.اگه منتظره دامنشو سبز کن.اگه غصه داره خدایا به بزرگیت قسمت میدم ارامشی از جنس خودت نصیبش کن.اگه مستاجره صاحب خونش کن.اگه با شوهرش مشکل داره دلشونو به هم رضا کن.خدایا خیلی از دوستام ناراحتی هایی دارن که نمیتونن بیان کنن اونا فقط تورو دارن جوری به خودت نزدیکشون کن که ناراحتیشونو فراموش کنن 🍃اللهم صل علی محمد وال محمد و عجل فرجهم🍃اللّٰهُمَّ إِنِّي أَسْأَلُكَ تَعْجِيلَ عافِيَتِكَ ، وَصَبْراً عَلَىٰ بَلِيَّتِكَ ، وَخُرُوجاً إِلَىٰ رَحْمَتِكَ.🍀
اخ اخ منم از اینا دیدم. راستش دندونای پایینم که روی هم رفتن تو فکر ارتودنسی افتادم ولی بهترین شهرم ر ...

میبینی دکترا اکثرا اینطورن 

بنظر من لمینت بهتر از ارتودنسیه 

دردسرش کمتره 

فقط اونایی که دندوناشون جلو هست واسه اونا خوب نیست

احساس میکنم آدم وقتی ناراحته و استرس داره دندونای عقل تحریک میشن واسه بیرون اومدن  منم چند روز ...

عزیزم شما حتما باید دندون عقل رو بکشی یا جراحی کنی چون اون در بیاد داغون میکنه دندونای دیگرو حتما انجامش بده این 

این مطلبم بهت کمک میکنه    

https://www.pezeshkanekhoob.com/Content/Details/1512