2777
2789
عنوان

چرت و پرت😁😁

| مشاهده متن کامل بحث + 29266 بازدید | 4585 پست
باش عزیزم  میشه دوستمم صدا بزنم بیات؟

ارههههه هر کی رو میخوای تگ کن 😃😃😃😃😃

مجرد و ناکام بمیر ولی نسل فقیر تحویل جامعه نده. بار کج به مقصد رسید... دل به دل راه نداشت... اتفاقا پول هم خوشبختی آورد.... این است دنیای ما:) goftino.com/c/BVamgS پیام بده😐 تاپیک های سال 99 و 1400 رو گردن نمیگیرم :/

بی ادب😂

کم.تربیت#  

مجرد و ناکام بمیر ولی نسل فقیر تحویل جامعه نده. بار کج به مقصد رسید... دل به دل راه نداشت... اتفاقا پول هم خوشبختی آورد.... این است دنیای ما:) goftino.com/c/BVamgS پیام بده😐 تاپیک های سال 99 و 1400 رو گردن نمیگیرم :/

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

رنده کن بزار روی صورتت.  فوق العاده کثیف کاری داره  ولی می ارزه  بعد بیا نتیجه رو ...

مرسی عزیزدل 😍😍😍

hasti😛😎🐍ببخشید درخواست دوستی جدید قبول نمیکنم 💔ممنون میشم درخواست ندید تا شرمنده نشم😘❤باردار نیستم تیکر رسیدن به هدفم هست دوستان ❤💃                                                        احساس میکنم یک فضانورد تو اقیانوسم!!!🙂🙃
چرا اون ها اینطوری هستند 

سوال خوب و به جایی بود 

باید دانشمندان در این باره تحقیق کنن

@خدایا_دوستتتت_دارم   این تاپیک باب دلته اینقدرررر حرف بزن ک خسته بشی

🤣🤣🤣🤣🤣شاید بزارم همیشه باز بمونه هر موقع خواستیم زر بزنیم بیاییم ابنجا🤫🤫🤫

🤣🤣🤣🤣🤣شاید بزارم همیشه باز بمونه هر موقع خواستیم زر بزنیم بیاییم ابنجا🤫🤫🤫

فکر خوبیه👌👌

تعطیل🚫                                                                                 
عه الآن دیدم این پستت رو ولش کن اینو جو گرفت 😜 بهش گفتم اخمتم جذابه باورش شد😁

هیس شو بچه پرووووو🤫🤫🤫🤫🤫🤫

فکر خوبیه👌👌

اره این جوری تاپیک شعر شاید واقعا بشه تاپیک شعر🤣🤣🤣🤣🤷‍♀️

ولش کن بیا بغل خودم😃🤗 نشی که حیفی😍😍😍 خداروشکر همیشه خوب باشی قشنگم.😘😘😘

اومدم 😃😃😃😉😉مرسی عزیزدلم لطف داری. 

سایت هنوز خرابه 🥺🥺؟؟ مرسی از دعاي قشنگت

دمت گرم 😊😊از اینکه بهم خیانت کردی. با دختری که می‌شناختم ریختی روهم. خداروشکر شناختمت 😊خدیا تنها کسی که دوستش دارم فقط تویی😍🙏
عه الآن دیدم این پستت رو ولش کن اینو جو گرفت 😜 بهش گفتم اخمتم جذابه باورش شد😁

😃🤧🤧🤧😂😂فدای سرت. 

دمت گرم 😊😊از اینکه بهم خیانت کردی. با دختری که می‌شناختم ریختی روهم. خداروشکر شناختمت 😊خدیا تنها کسی که دوستش دارم فقط تویی😍🙏