2777
2789
عنوان

چرت و پرت😁😁

| مشاهده متن کامل بحث + 29206 بازدید | 4585 پست
فکرای خوب🙂👋🏻

تا ثابت نكنى حق تهمت زدن ندارى😒

بدون امضا/بدون تاریخ    برو همین الان نقدش کن    ک*خل چک بی امضارو خر نقد میکنه که تو میخوای بری؟؟😐 دیوانه ام و با‌هیچکسم میل سخن نیست :/
تا ثابت نكنى حق تهمت زدن ندارى😒

من نباید ثابت کنما😊

مجرد و ناکام بمیر ولی نسل فقیر تحویل جامعه نده.                     بار کج به مقصد رسید… دل به دل راه نداشت… اتفاقا پول هم خوشبختی آورد…. این است دنیای ما:)                       goftino.com/c/BVamgS      پیام بده😐                 تاپیک های سال 99 و 1400 رو گردن نمیگیرم :/

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

من نباید ثابت کنما😊

نميفهمم دارى راجع ب چى حرف ميزنى

اين حقو دارم بدونم چرا دلخورى

ندارم؟؟؟؟؟

بدون امضا/بدون تاریخ    برو همین الان نقدش کن    ک*خل چک بی امضارو خر نقد میکنه که تو میخوای بری؟؟😐 دیوانه ام و با‌هیچکسم میل سخن نیست :/
نميفهمم دارى راجع ب چى حرف ميزنى اين حقو دارم بدونم چرا دلخورى ندارم؟؟؟؟؟

من توضیحاتمو دادم 🙃

خدانگه دار😗

مجرد و ناکام بمیر ولی نسل فقیر تحویل جامعه نده.                     بار کج به مقصد رسید… دل به دل راه نداشت… اتفاقا پول هم خوشبختی آورد…. این است دنیای ما:)                       goftino.com/c/BVamgS      پیام بده😐                 تاپیک های سال 99 و 1400 رو گردن نمیگیرم :/

من توضیحاتمو دادم 🙃 خدانگه دار😗

متاسفم برات كه اينجورى شناختيم

@ماه_تنها    بهش بفهمون حتى روحمم خبر نداره

من حوصله كل كل ندارم

نميخوام اينجورى خدافظى كنيم

متاسفم برات كه اينجورى شناختيم @ماه_تنها      بهش بفهمون حتى روحمم خبر نداره من ح ...

عشقم من طوری نشناختمت😊

خب بیا خوب خداحافظی کنیم😚

عشقم من طوری نشناختمت😊 خب بیا خوب خداحافظی کنیم😚

خب پس بشناس

اگه بحث و كدورتى بينمون باشع

انقد وجود دارم كه بهت بگم

نع اينكه بيام ناشناس بى احترامى كنم

از چيزى دلخور باشم ترجيح ميدم بخودت بگم

ازت توضيح بخوام حتما حرفى برا گفتن دارى😊

نميدونم كى اومده چى بهت گفته يع بار درست بهت گفتم من از هيچى اطلاع ندارم

باور نكردى

ديگع مهم نيست چى فكر كنى🌸شيطونى كردى رو مخ رفتى ولى خداييش هيچوقت بدتو نخواستم 

يع روز ميفهمى كع اشتباه كردى البتع اگه واقعا اتفاقى كع ميگى افتاده باشه😒

اميدوارم هميشه حالت خوب باشه بهترين آرزو هارو برات دارم🌻ظهرت بخير

خب پس بشناس اگه بحث و كدورتى بينمون باشع انقد وجود دارم كه بهت بگم نع اينكه بيام ناشناس بى احترام ...

@نیکی0  

نیکا خوبی 

تو چالشت چیزی گفتن ؟؟

خب ای پی رو چک کن نمیشه ؟؟؟

هاااان ؟؟

متعهد💍.... گلستون ميشه اين خونه                                               همينجورى نميمونه....🥀🌲
چ توضیحی چیشده نیکا ؟؟

بيخيال مرضيه

ديگه تموم شد

بحثى نيست

واقعا چى راجع ب من فكر كردى؟؟؟؟ اسكرين بده ببينم چخبره😕

شیما چالش میتونن ای پی رو چک کنن

ای پی جلوی چشمشه 

هیچ کس نمیتونه جای کسی دیگه جا بزنه خودش رو 

اینو خوده نیکا هم میدونه 

@نیکی0  

متعهد💍.... گلستون ميشه اين خونه                                               همينجورى نميمونه....🥀🌲
شیما چالش میتونن ای پی رو چک کنن ای پی جلوی چشمشه  هیچ کس نمیتونه جای کسی دیگه جا بزنه خودش ر ...

پس همون چك شخمى هفتمه

منكع ديروز تو تاپيكم تگش كردم خودم گفتم چخبره خوشش مياد هنوزم داره ادامه ميده

شايدم ميخواد يجا تمومش كنه علاقه اى به ادامه دادن نداره

خب در اينصورت راه خوبى پيش گرفته

بهر حال نظرش محترمه🌸🌼براش بهترين آرزو هارو دارم

خدا بهمراهش

نیکا جان اوکی ای عزیزدلم؟؟

مهری جان

چی شده گلم؟😑