2777
2789
عنوان

چرت و پرت😁😁

| مشاهده متن کامل بحث + 29289 بازدید | 4585 پست
آدرس کسیو بده ک بشناسم من با غریبه ها نمی حرفم🙄😳

@eshqbpayanm   بیایین اشناشید خو😑😑😑😑😑

مجرد و ناکام بمیر ولی نسل فقیر تحویل جامعه نده. بار کج به مقصد رسید... دل به دل راه نداشت... اتفاقا پول هم خوشبختی آورد.... این است دنیای ما:) goftino.com/c/BVamgS پیام بده😐 تاپیک های سال 99 و 1400 رو گردن نمیگیرم :/

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

امروز یکیو شناسایی کردم موتورم گرم شده    

ژووون بابا😆😆😆😆😆🤣🤣🥰🥰🥰

مجرد و ناکام بمیر ولی نسل فقیر تحویل جامعه نده. بار کج به مقصد رسید... دل به دل راه نداشت... اتفاقا پول هم خوشبختی آورد.... این است دنیای ما:) goftino.com/c/BVamgS پیام بده😐 تاپیک های سال 99 و 1400 رو گردن نمیگیرم :/

🙄🙄🙄چشم و گوش منو تو باز نمودی وگرنه من دختر خوبی بیدم😂

آدما دروغن........🔗برای اینکه عاشقت شن 🖤بهشون دروغ بگو،.  بهشون دروغ بگو ......😏 اینجا خیلی وقته عقیده ها مردن فهمیدم همه دریده ها گرگن نمی دونی طرف رفیقه یا دشمن🤷🏻‍♀️🔪💔..... اره قدیما فاز برعکس بود لااقل حرفات یه کم طعم خوبی میداد 🤏🏽✨..........تاتحویلت گرفتیم یابو برت داشت😏...ولی قبلنا یادت نی انگار اخ یی یسری ادما لال بودن ایکاش😸👐🏿 ...... باید برم🚶🏻‍♀️ ....شاید یه روز دلیلش و بهت بگم.....👌🏼🙂
بیا برو بچه تا کاربریتو تعلیق نکردم

اتفاقا ميخواستم پيشنهاد بدم🙃

منكع رفتنيم

بذا بتركم

دلت ميخواد پست نابى بذارم تاپيكت گزارش بخوره بتركه

يا جمع كنم گزارش بزنيم؟

انتخاب با خودت😁چقد با مرامم خرابم شدى؟؟؟؟

تقصير خودتع

گفتى برات مهمع🤷🏻‍♀️

بدون امضا/بدون تاریخ    برو همین الان نقدش کن    ک*خل چک بی امضارو خر نقد میکنه که تو میخوای بری؟؟😐 دیوانه ام و با‌هیچکسم میل سخن نیست :/
سلام عزیز دلمممممم👊😊

مشت كينه اون شب بود يا دست كرونايى؟😃

بدون امضا/بدون تاریخ    برو همین الان نقدش کن    ک*خل چک بی امضارو خر نقد میکنه که تو میخوای بری؟؟😐 دیوانه ام و با‌هیچکسم میل سخن نیست :/
سلام شیما جووون  این دو تا عزیز یکیشون امشب میترکه  @مهریماهت     @نیکی0 ...

نميشع جفتشون بتركن؟

مادر دختر باهمممم

اينجورى خعلى رمانتيك ميشع🤪

@eshqbpayanm     بیایین اشناشید خو😑😑😑😑😑

نه حوصله آدم جدید هست 

نه تحمل آدمای قدیم

آدما دروغن........🔗برای اینکه عاشقت شن 🖤بهشون دروغ بگو،.  بهشون دروغ بگو ......😏 اینجا خیلی وقته عقیده ها مردن فهمیدم همه دریده ها گرگن نمی دونی طرف رفیقه یا دشمن🤷🏻‍♀️🔪💔..... اره قدیما فاز برعکس بود لااقل حرفات یه کم طعم خوبی میداد 🤏🏽✨..........تاتحویلت گرفتیم یابو برت داشت😏...ولی قبلنا یادت نی انگار اخ یی یسری ادما لال بودن ایکاش😸👐🏿 ...... باید برم🚶🏻‍♀️ ....شاید یه روز دلیلش و بهت بگم.....👌🏼🙂
@eshqbpayanm     بیایین اشناشید خو😑😑😑😑😑

چرا ع من شروع ميكنى حالا

نميفهمى خجالتيم؟😶

نه حوصله آدم جدید هست  نه تحمل آدمای قدیم

سلام

مرسى واقعا😐😂