2777
2789
عنوان

چرت و پرت😁😁

| مشاهده متن کامل بحث + 29214 بازدید | 4585 پست

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

منم گریه ام گرفت،این کاربر دلبررر رو هم تگ کرد،دلیل نمیشه دلبر رو گفته باشه، من دورت بگردم بر میگرد ...

فدای اشکات بشم عزیزدلم

کار اون اقا اشتباه بود اینجانباید کسی رو تگ کرد چون حرف و حدیث زیاده😑

محیا ب حرفم گوش بده .خروج بزن...

محیا کم نیار.نزار فک کنن بهاطر اونا رفتی.نزار پیروز شن و ب خواستشون برسن..نقطه ضعف نشون نده توروخدا

جواب نده اتفاقا منم تا ی مدت سوژه همه بودم همه تگم میکردن میگغتن اخرش چیشد؟رل زدین؟تولم میخوایش؟ ...

بابا اون کاربر گفت من شوخی کردم،البته شوخی نکرد،جدی گفت ولی الکی گفت شوخی بوده

از الان دلم واسه پسرم میسوزه 😥پس فردا میخوام برم مدرسه دنبالش، همکلاسیاش میگن:اوووووف! چه مامان جیگری😌🤤بچه ام اعصابش خورد میشه خو😒
فدای اشکات بشم عزیزدلم کار اون اقا اشتباه بود اینجانباید کسی رو تگ کرد چون حرف و حدیث زیاده😑 محیا ...

😔

مرگ تدریجیه دوریت ازمو میگم🖤♥️   متعهد به ( m)               💖💖❤
منم گریه ام گرفت،این کاربر دلبررر رو هم تگ کرد،دلیل نمیشه دلبر رو گفته باشه، من دورت بگردم بر میگرد ...

اشتباه کردم 

فدای اشکات بشم عزیزدلم کار اون اقا اشتباه بود اینجانباید کسی رو تگ کرد چون حرف و حدیث زیاده😑 محیا ...

خدانکنه،اون آقا هم خدایی منظوری نداشتم😔گفت که بیایم منو دلبر بگیم که اون الیاس نیست،بیخیال مهم نیست،من یه چند مدت نمیام،برمیگردم ناراحت نباش

بقرآن به جان بابام بهونه نیست،اصن دیگه از این سایت بدم میاد،بر میکردم بقرآن

قسم نخور دیگهههه اهههه

منم ی روزی حالم مث الان تو بود

اما میدونی هیچکس نبود ارومم کنه.کم نیاوردم ک بقیه ب خواستشون برسن.فقط ی مدت فعالیتمو کم کردم همین

خدانکنه،اون آقا هم خدایی منظوری نداشتم😔گفت که بیایم منو دلبر بگیم که اون الیاس نیست،بیخیال مهم نیست ...

جذاب سرتو بالا بگیر شما کاری نکردی که ازش خجالت و شرمنده بشی ما که خصوصی همو هم نداریم چیو میخوان ثابت کنن بیخیال حرف شون بشو بخدا پاک تر از شما ندیدم