2777
2789
عنوان

چرت و پرت😁😁

| مشاهده متن کامل بحث + 29267 بازدید | 4585 پست
بشم خب😏

کاربریتو کی برمیگردونه پس

رادینم..پسرمامان هیچوقت فکر نمیکردم یه پسر شیرین مثل تو داشته باشم از وقتی اومدی دنیای مامان قشنگ شد عشق کوچولوی من مرد کوچیک مامان...😍نازگلم قلبمی معجزه کوچولوی من دختر قشنگه مامانربان گوشه ی عکست...حق من این نبود عکستو بااون ربان مشکی ببینم داداشی😔😭🖤 پادشاه زندگی من جایی همین نزدیکی ها مشغول تلاش است...کم می خوابد. استراحتش کم است.دستان مردانه اش را که حکمتش را نمیدانم چرا آرامش بی پایان دارد.پادشاه من خسته میشود اما خستگی در میکند از من...آغوشش از جنس خواب است بی هوا هم که بغلش کنی چشمانت بسته میشود از آرامش بی حساب...چه افتخاریست خانمی کردن برای چنین گوهری...چه برکتیست که خستگی اش با من در میشود...به خودم میبالم که از وجود من لذت میبرد... دستانم خالیست. چیزی برای عرضه ندارم. اما تا آخرین شماره های نفس هایم قدر دان توام..قدردانم که پادشاه من بهترین مرد زمین است...لمس قشنگیست واژه خوشبختی و من خوشبخت ترینم با تو❤همین که از عمق وجود میدانم دوستم داری برایم کافیست...

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

نمیدونم شاید هیچ وقت

چرا؟

ن بابا امکان نداره

رادینم..پسرمامان هیچوقت فکر نمیکردم یه پسر شیرین مثل تو داشته باشم از وقتی اومدی دنیای مامان قشنگ شد عشق کوچولوی من مرد کوچیک مامان...😍نازگلم قلبمی معجزه کوچولوی من دختر قشنگه مامانربان گوشه ی عکست...حق من این نبود عکستو بااون ربان مشکی ببینم داداشی😔😭🖤 پادشاه زندگی من جایی همین نزدیکی ها مشغول تلاش است...کم می خوابد. استراحتش کم است.دستان مردانه اش را که حکمتش را نمیدانم چرا آرامش بی پایان دارد.پادشاه من خسته میشود اما خستگی در میکند از من...آغوشش از جنس خواب است بی هوا هم که بغلش کنی چشمانت بسته میشود از آرامش بی حساب...چه افتخاریست خانمی کردن برای چنین گوهری...چه برکتیست که خستگی اش با من در میشود...به خودم میبالم که از وجود من لذت میبرد... دستانم خالیست. چیزی برای عرضه ندارم. اما تا آخرین شماره های نفس هایم قدر دان توام..قدردانم که پادشاه من بهترین مرد زمین است...لمس قشنگیست واژه خوشبختی و من خوشبخت ترینم با تو❤همین که از عمق وجود میدانم دوستم داری برایم کافیست...

@830pargol  

@feray  

@ketii

@ماه_تنها  

@golbargam  

بیاید اینجا 🤭🤭🤭🤭

مجرد و ناکام بمیر ولی نسل فقیر تحویل جامعه نده. بار کج به مقصد رسید... دل به دل راه نداشت... اتفاقا پول هم خوشبختی آورد.... این است دنیای ما:) goftino.com/c/BVamgS پیام بده😐 تاپیک های سال 99 و 1400 رو گردن نمیگیرم :/

@شاهیکا_سابق  عزیزم من دیشب نبودم نخواستمم الان اونجا بگم من از طرف همه بابت دیشب ازت عذر میخوام شرمنده 🙏🏻🙏🏻💙💙

مجرد و ناکام بمیر ولی نسل فقیر تحویل جامعه نده. بار کج به مقصد رسید... دل به دل راه نداشت... اتفاقا پول هم خوشبختی آورد.... این است دنیای ما:) goftino.com/c/BVamgS پیام بده😐 تاپیک های سال 99 و 1400 رو گردن نمیگیرم :/

@شاهیکا_سابق    عزیزم من دیشب نبودم نخواستمم الان اونجا بگم من از طرف همه بابت دیشب ازت ...

بیخیال خانوم گلی...😂☺️

اونجا هم دوستات عذر خواهی کردن...

تاپیک مسخره زده بودن...😕

من و بقیه کاربرا هم یکم ناراحت شدیم

🖤
عهههر😐ناحح دخترم😐🍭

خوبه 😜😂🎉

ی دختر هر چقدرم سینگل باشه تنها نیست😎من و کودک درونم💃🏻شخصیت دومم🙄کرم درونم😝اون روی سگم😬کلا ی خانواده ایم😌😍😂 تاپیک مشاعره تگم کنید😉عضو اکیپ دلبران شیرین🍊🍃آرمی💜آواکادو💚فمینیسم♀️

@kara__sevda  هیچم پاک نشده با اون کپی کردنت 

https://uupload.ir/view/sjfi_بیا_بدتر_شیم.mp3/

😦😦😧

چی شدی؟😟😟😟😟 سالمی؟😆😆😆

این کیه نیکا😟 تنم لرزید چشمام پراشک شد😷

وای سحر مردم از خنده 🤣🤣🤣🤣🤣 

این زیبا جونه خواننده نی نی سایتی دلم نیومد صداشو گوش ندی برات سیو کردم 🤣🤣😆😆🤣

وای سحر مردم از خنده 🤣🤣🤣🤣🤣  این زیبا جونه خواننده نی نی سایتی دلم نیومد صداشو گوش ندی برا ...

این صدای مرده😐😐😐

زیبا جون؟ عنتر جونم نیست😐😐😐😐😂

Unutma ki bu sadece kötü bir gün, kötü bir hayat değil 🌹