2777
2789
عنوان

چرت و پرت😁😁

| مشاهده متن کامل بحث + 29266 بازدید | 4585 پست

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

از صبح این اناشید حسینی لنتی فکرمو درگیر کرده دیگه به کی میشه اعتماد کرد🙄

از اون مهم تر بچم شادمهر از دست رفت ☹☹☹☹

مجرد و ناکام بمیر ولی نسل فقیر تحویل جامعه نده. بار کج به مقصد رسید... دل به دل راه نداشت... اتفاقا پول هم خوشبختی آورد.... این است دنیای ما:) goftino.com/c/BVamgS پیام بده😐 تاپیک های سال 99 و 1400 رو گردن نمیگیرم :/

اون رفته با کی؟

زده تو کار سایت شرط بندی 

بعد از ریحانه پارسا همین کم بود😞😞😞🌱

مجرد و ناکام بمیر ولی نسل فقیر تحویل جامعه نده. بار کج به مقصد رسید... دل به دل راه نداشت... اتفاقا پول هم خوشبختی آورد.... این است دنیای ما:) goftino.com/c/BVamgS پیام بده😐 تاپیک های سال 99 و 1400 رو گردن نمیگیرم :/

اخه دیشب خیلی ذوق کرده بودم🥺دیگه اون موقع من نیستم

کجایی؟؟؟😐😐😐

هیچی مادر عزیزم دیشب بعد از مدت طولانی تعلیق اومد و فرزندانش و به اغوش کشید و یه خبر بد به من داد و ...

قشنگ توضیح بده عشقم یعنی چی

چشام سگ داره...ولی از این گوگولی پاکوتاهاست بلد نیست پاچه بگیره🤗🤗
هیچی ولش کن🥺❤️حالا فعلا با شماها حال کنم😛✌🏻

مهسا هم اومده هااااا

البته اونم میره ولی گفتم بت بگم😁😁😁