2777
2789
عنوان

چرت و پرت😁😁

| مشاهده متن کامل بحث + 29266 بازدید | 4585 پست
دیگه فک کنم باید اون روی شادی رو ببینی 😁😁😁😁

اوف من پلنگی ام برا خودم منو دست کم نگیر😎😎😎😎

مجرد و ناکام بمیر ولی نسل فقیر تحویل جامعه نده. بار کج به مقصد رسید... دل به دل راه نداشت... اتفاقا پول هم خوشبختی آورد.... این است دنیای ما:) goftino.com/c/BVamgS پیام بده😐 تاپیک های سال 99 و 1400 رو گردن نمیگیرم :/

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

ایندفعه منم با خودتون ببر😄😆

بیخود زن شوعر دارو چ به این غلطا😒😒😒😒

مجرد و ناکام بمیر ولی نسل فقیر تحویل جامعه نده. بار کج به مقصد رسید... دل به دل راه نداشت... اتفاقا پول هم خوشبختی آورد.... این است دنیای ما:) goftino.com/c/BVamgS پیام بده😐 تاپیک های سال 99 و 1400 رو گردن نمیگیرم :/

خیلی ناراحت شدم از جلو چشمامم خفه شو. های کات بای😒😒😒😒

🤕🤕🤕آجی. چت شد یهو 🥺

@هلناطلا آجی بیا بهش بگو خاک تو مخت تکیه کلاممه 😭

دمت گرم 😊😊از اینکه بهم خیانت کردی. با دختری که می‌شناختم ریختی روهم. خداروشکر شناختمت 😊خدیا تنها کسی که دوستش دارم فقط تویی😍🙏

منو صفحه ۳ تگ میکنه

بعد ب من میگ چرااااا منو اول تگ نکردی

بز برقی

کسی که طرز فکرش با شما متفاوت است، دشمنت نیست، فقط انسان دیگریست . 🌱💚🌈 توضیح دادن نشانه ضعفه. شما هروقت سعی میکنید چیزی رو بیشتر توضیح بدید، بیشتر ضعیفید. پس قدرت در اینه که راجع به هیچ چیز، هیچ توضیحی ندید، هیچوقت.😊 دوستان:😂😂منظور مهران مدیری این نبود ک موقع تبادل نظر برای همدیگه توضیح ندین. منظورش این بود ک اگ یه راهی رو انتخاب کردی و مطمئن بودی درسته و دیگران همش میخواستن منصرفت کنن، بهشون توضیح نده.تو راه خودتو برو، اونا نتیجه رو میبینن، و میفهمن ک تو انتخاب درستی داشتی
یاواش یاواش فقط😏😏😏😏

حرفیه ؟؟؟؟؟😏😏😏😏

انقددددر دوستم داری ک دو بار تگم میکنی😃😛 @شکلاااااات     آبجی شیرینمو تگ کردی نیکا؟

تگم کرد 🥺🥺باهاش قهرم زود ناراحت میشه. اتفاقا منم الان تگت کردم 😂😂سلام آجی چطوری 🤩🤩

دمت گرم 😊😊از اینکه بهم خیانت کردی. با دختری که می‌شناختم ریختی روهم. خداروشکر شناختمت 😊خدیا تنها کسی که دوستش دارم فقط تویی😍🙏
۹ ۹ ۹۹ عقد کردیم  منو گرفت 😍😍😍😍😍😍😍😍

شتر در خواب بیند پنبه دانه

گهی لپ لپ گه دانه دانه😏😏😏😏