2777
2789
عنوان

چرت و پرت😁😁

| مشاهده متن کامل بحث + 29267 بازدید | 4585 پست
@نیکی0     @مهربونم۰     @nafasبلای۲     بچه ها همتون هستین دا ...

منم هستم بقیه به  جهندم 😏😏😏😎😎😎😎

مجرد و ناکام بمیر ولی نسل فقیر تحویل جامعه نده. بار کج به مقصد رسید... دل به دل راه نداشت... اتفاقا پول هم خوشبختی آورد.... این است دنیای ما:) goftino.com/c/BVamgS پیام بده😐 تاپیک های سال 99 و 1400 رو گردن نمیگیرم :/

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

😁😘😘❤چ میکنی

دارم اینجا جفنگ میبافم🤨🤨🤨🤨

مجرد و ناکام بمیر ولی نسل فقیر تحویل جامعه نده. بار کج به مقصد رسید... دل به دل راه نداشت... اتفاقا پول هم خوشبختی آورد.... این است دنیای ما:) goftino.com/c/BVamgS پیام بده😐 تاپیک های سال 99 و 1400 رو گردن نمیگیرم :/

خب به جون دوست دختر صفورا نمیشناسم😛🤣 @parیا    

اهان باشه منم گوشام درازه

کی نمیبافی؟ 🙄

‌گم شووووو😒😒😒😒😒😒😒😒😒😒😒😒😒

نه بابا چرا دعوا کنیم بوگو 💞🌸🔮

من شوهرمو خیلی دوست داشتم اونم همینطور بعد دنیا اومدن پسرم مادرش چنان بساطی به پا کرد که فکر کنم اگه طرف يه بچه غیر حلال مياورد این بلا رو سرش نمیاوردن دوست داشتم با تمام سختیاش برای شوهرم چندتا بچه بيارم اما اونا کاری کردن حرمت زندگیم ازبين رفته عشق و عاشقی سخت شده همش راحت بهم توهین میکنیم خانوادم حق رفت و آمد ندارن باهام خیلی تنهام عشق شوهرم دلمو گرم میکرد ولی الان تقریبا چیزی نیست وقتی به مادرش ميگن چرا اذیت میکنی ميگه ديوونه ام دلم ميخواد ميشينه خودشو کتک ميزنه آبرو ریزی به پا میکنه حتی نباید اسم خانوادمو بيارم خانم ناراحت ميشه دوست دارم پدر و مادرش و خواهرش بمیرن تا زندگیم دوباره درست بشه چون اصلا اجازه نميدن آروم بگیرم يه بغض دارم که آخر منو میکشه و بچم یتیم ميشه