این تاپیک به منظور چرت و پرت گویی با دوستان در مواقع نیاز ایجاد شده😁😁👋🏻
ببخشید که بر خلاف بقیه تاپیکای اینجا پر محتوا نیست😁
لطفا در کنار تاپیکای پر محتواتون اینم قبول کنید و گزارش نزنید😁😜
مجرد و ناکام بمیر ولی نسل فقیر تحویل جامعه نده. بار کج به مقصد رسید... دل به دل راه نداشت... اتفاقا پول هم خوشبختی آورد.... این است دنیای ما:) goftino.com/c/BVamgS پیام بده😐 تاپیک های سال 99 و 1400 رو گردن نمیگیرم :/
@نیکی0 @مهربونم۰ @nafasبلای۲ بچه ها همتون هستین دا ...
منم هستم بقیه به جهندم 😏😏😏😎😎😎😎
مجرد و ناکام بمیر ولی نسل فقیر تحویل جامعه نده. بار کج به مقصد رسید... دل به دل راه نداشت... اتفاقا پول هم خوشبختی آورد.... این است دنیای ما:) goftino.com/c/BVamgS پیام بده😐 تاپیک های سال 99 و 1400 رو گردن نمیگیرم :/
من شوهرمو خیلی دوست داشتم اونم همینطور بعد دنیا اومدن پسرم مادرش چنان بساطی به پا کرد که فکر کنم اگه طرف يه بچه غیر حلال مياورد این بلا رو سرش نمیاوردن دوست داشتم با تمام سختیاش برای شوهرم چندتا بچه بيارم اما اونا کاری کردن حرمت زندگیم ازبين رفته عشق و عاشقی سخت شده همش راحت بهم توهین میکنیم خانوادم حق رفت و آمد ندارن باهام خیلی تنهام عشق شوهرم دلمو گرم میکرد ولی الان تقریبا چیزی نیست وقتی به مادرش ميگن چرا اذیت میکنی ميگه ديوونه ام دلم ميخواد ميشينه خودشو کتک ميزنه آبرو ریزی به پا میکنه حتی نباید اسم خانوادمو بيارم خانم ناراحت ميشه دوست دارم پدر و مادرش و خواهرش بمیرن تا زندگیم دوباره درست بشه چون اصلا اجازه نميدن آروم بگیرم يه بغض دارم که آخر منو میکشه و بچم یتیم ميشه